Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Kizlar merhaba
Ben de Kasim hamilelerindenim. 12.haftadayiz ama siteyi ancak cozmeye basladigim icin yeni yaziyorum. Bulantilarla gecen gunler geride kaldi gibi ama bu gunlerde ayak bileklerim cok agriyor. Siz de de var mi bu ayak agrilari.?

Ben resmen master yapcem bulantılara ne iyi gelir hususunda

8.hafta bulantıların en şiddetli olduğu dönem ,10.haftadan itibaren şiddeti azalacak inşAllah

Heryerde yazan herşeyi denedim birazcık hafiflesin diye,hatta 3 değişik isimli bulantı haplarıda içtim emedur,metpamid,premesis gık demedi

Aslında pek bir çözümü yok ilk 3 ayı bitirmekten öte ; bana tek iyi gelen azda olsa midemi sakinleştiren şeyler madensuyu ,ayva ve çekirdeksiz kuru üzüm geldi.Tabi halen midem ağzımda ama kusmadığım ilkgün olduğundan yinede mutluyum

aynen canım yemeği yer yemez bir köşede sızıp kalıyorum.
Hatta günaydıın ben de as önce uyandım her akşam yemekten sonra 1-1,5 saat şekerlemem eksik olmuyor maşallah:)

Kizlar merhaba
Ben de Kasim hamilelerindenim. 12.haftadayiz ama siteyi ancak cozmeye basladigim icin yeni yaziyorum. Bulantilarla gecen gunler geride kaldi gibi ama bu gunlerde ayak bileklerim cok agriyor. Siz de de var mi bu ayak agrilari.?
Hoşgeldin canım sana da hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah:) oyle bi agrim olmadi da genel olarak vucudumda agirlik ve sizlama var hele ki uykudan kalkarken dayak yemis gibiyim.

Canım çok kötü oldum ya yazdıklarını okuyunca..
Sen çok su içmemiş miydin o sıralar?
Ne oldu da böyle oldu?
Çok geçmiş olsun, bi daha yaşatmasın Rabbim inşallah

Kizlar meraba herkeseeee :))) bebis icin çintakvimi de rus takvimi de erkek diyor. Ogrendigimden itibaren ben de erkek hissediyordum zaten. Siz teyzelerinden guzel guzel isimler bekliyorum prensime, yardimci olur musunuz lutfen ??

Kızlaaaar
Artık ilk sayfamızda hepimizin bulunduğu bir anne adayı listemiz var, cinsiyetleri öğrendikçe söyleyin, onları da ekliycem
Oh be halloldu, artık sohbetlere geri dönebilirim:)

Benide eklermisin
Gizemilker 24 ilk gebelik sat 26.10.2013 bdt 02.08.2014 izmir

Son düzenleme:
Yaaaaaaaa
Şu lazanya reklamını nolur kaldırsınlar ya, midem bulanıyo her görüşümde

Günaydın kızlar, uzun zamandır yazamadım buraya çok zor günler geçirdim dahada bitmiş değil, yapılan tahlillerde hipotiroidi hastası olduğumu öğrendim.Doktor doktor gezdik, hemen tedaviye başladık,ama sorun olan bu hastalığı 8. haftanın sonunda öğrenmiş olmam. çünkü tedavisi yapılmadığında bebekte gelişim geriliğine özelliklede zihinsel geriliğe neden oluyor. bebeğin beyin gelişimi ilk üç ayda tamamlanıyor, fakat ben ilk iki ayı troid hormonu olmaksızın geçirmişim. hep dua ediyorum inşallah etkilenmemiştir bebeğim bundan diye, doktorlar sorun yok diyor hep ama benim içimdeki şüphe korku hiç geçmiyo.

Sevgili zeeyno;

merhaba, bebeğin hayırlı olsun canım. Usg'yi gördüm maşaallah allah nazarlardan saklasın. Ben ağrı'da görev yapıyorum. Burdaki hastanelerin durumu pek iyi değil, erzurumdaki hastaneler hakkında bilgi verir misin? Sen hangisine gidiyorsun, memnun musun? Ikili tarama fiyatları nasıl bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.

canım çok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm okuduğumda ya inş bundan sonrası sorunsuz devam eder sonuç olarak iyi haberle hastaneden ayrılman sevindirici tabiki Rabbim bebeklerimizi korusun onların acısını yaşatmasın bizlere isteyenlere de tez zamanda nasip etsin inş. umarım bundan sonra herşey yolunda olucak kendine dikkat et canım

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun iyi şeyler düşün iyi olsun herşey dualarımız seninle

canım hiç sıkma canını benim arkadaşımda vardı dr 'u da inş bi sıkıntı olmaz diyordu.Elhamdülillah olmadı.İyi düşün iyi olsun inş.Rabbimhepimizin meleklerini korusun

Dedigin gibi galiba 3 ayı bitirmekten baska çare yok bende naneli seyler yedigimde (nane limon, naneli cacık) gecici sürelide olsa biraz rahatlıyorum ama onada esim nerden duyduysa düsük yaparmıs nane diyor bende zaten düsüge karsı jel kullandigim icin yerken icerken icim pek rahat etmiyor gerci internetten cok arastirdim genelde naneyle ilgili kötü birsey yazmıyor ama senin bi bilgin varmi bu konuda? Bu bulantilar bende cokta sinir yapmaya basladi hadi hayırlısı...

canım ben şuan 12.haftama girmek üzereyim ama 11.haftamda aniden şiddetli bir şekilde bulantılarım arttı hiç belli olmuyor yani bide çekirdeksiz kuru üzüm demişsin ya çok yememeye gayret et çünkü hamilelikte üzüm,greyfurt,limon,nar,maydanoz uzak durulması gereken yiyecekler arasında.mideniz bulandığı an çubuk kraker,tuzlu etimek,kuru ekmek yemeye gayret edin bunlar iyi gelebilir.Biraz sabır kızlar geçecek inşallah bu günler:))))

canımm çok geçmiş olsun rabbim bebişlerimizi korusun sen içini ferah tut onlar allaha emanet allaha tevekkül et ve gerisini düşünme,bizler senin için dua ederiz elbet ama senin psikolojin ne kadar iyi olursa bebişin bedensel ve zihinsel gelişimi de o kadar iyi olur,bende çok zor günler geçirdim geçtiğimiz hafta başından sonuna kadar hatta hastaneye yatırıldım ama bak hamdolsun ki geçirdik diyebiliyoruz hepsi geride kaldı ve allahın izni ile daha güzel günler gelecek,iyi düşün iyi olsun herşey

canım yeşil yapraklı sebzelerde kanı pıhtılaştırıcı etkenler var kan pıhtılaşıncada bebişe kan akımı olmuyo malesef ama nanede bu etkiyi duymadım.maydanoz,roka,tere,dereotu bunların hepsinde var mesela o etki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…