Allah korusun kızlar bol bol dua edin Rabbım korur hiç korkmayın tadını çıkartın bu güzel günlerin kimseyi takmadan duymadan bende istemiyordum hemen duyulmasını ama duyuldu Allahın izniyle bizde sağlıkla kucagımıza alacagız ınşallah
Rabbim hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın hayırlı evlatlar nasip etsin bu bebeğin duyulması elde olmuyor heralde bende saklamak istiyordum çünkü kızımdan önce 9 haftalık bebeğim karnımda öldü herkesin tesellisi bazılarının kötü iddiaları beni sinir etmişti ama bu da duyldu nasıl olduysa Allah nazrlardan kötü nefislerden korusun tüm hamişleri
aynı durumu bende yaşadım işte o çok zor oluyor herkes kendince bir yorumda bulunuyo ama öyle hassas oluyosun ki o an her yorum can yakıyor o günlerim hayatımın en zor günleriydi,senin peki atışlar durduğunda usgde kaç haftalık gözüküyordu?yani 9.haftandaydın ama örneğin gelişimi 8.haftada kalmıştı bu tarz bişey olmuş muydu?
benimde aklıma orası geliyo ama lcw nın normaldede pantolonlarının kesimi çok bol oluyo ya oranın bedenleri ile 34 alıyodum pantolonlarımı hala belleri bol oluyodu inşallah hamile kıyafetlerinde aynı sıkıntıyı yaşamam.canım LCW da çok güzel hamile pantolonları kıyafetleri var forum dan bakmıştım ben ama almadım daha erken diye fiyatlarıda öyle o kadar yüksek değil LCW ya bakmanı öneririm
LCW dan canım, hamile reyonunu bir dolaş, çok rahat pantolonları. dediğin gibi internette çok pahalı.
Merhabalar, biz kesemizi 4+3 günlükken gördük ve doktorum 2 veya 3 hafta sonra kalp atışı için gebe polikliniğine gitmemi söyledi. 3 hafta sonrasi 16 aralığa denk geliyo ve o gün tam 7 haftalık oluyorum. Gecen esim randevu almak için gebe poliklinigine gitmis doktor 8 haftalık olunca gelin demis oda karıstırmıs tam 7 haftalık oldugum güne randevu almıs sonradan değiştiremedimde acaba kalp atışı duyulmazmı?( bu arada 16 aralıkta ultrasona göre 7 haftalık oluyor, benim hesabıma göre ise 6+5 günlük) tereddute düstüm şimdi???
Bişey olmaz canım benim de 6+2 deyken görünmüştü:)
Kızlar size bişey sorucam, sizin şu detaylı tahlillerinizde Anti Rubella Igg değeriniz negatif mi çıktı pozitif mi?Benim diğerleri hep negatif sadece o değer Pozitif..Bilen varsa açıklama yapabilir mi?
Aynı şekilde Toxoplazma Igg değerimin negatif çıkması iyi bişey mi?
Bir de ürem düşük çıkmış, hamilelikte ürenin bir etkisi var mı acaba?
canım allah kimseye yaşatmasın o durumu evet benm ki usg de 9+3 tü ama ben 12. haftamdaydım 2 ,5 hafta ölü kalmış yavrum karnımda çok acı verici. O milletn saçma sözlerini, ayrıntılı ayrıntılı sorup durumu iyice deşiştirp sormları yok mu hiç unutamıyorum
IgG pozitif olması bağışıklığının olduğunu gösterir.yani rubellaya bağışıklığın var. IgM lerin pozitifse enfeksiyon gösterir.toksoplazma IgG negatif ise bu hastalığa karşı bağışıklığın yok demektir diye biliyorum.hayvanların özellikle kedi pisliğine temas eden eşyalardan çiğ etten falan bulaşıyor.negatifse gebelik sürecinde tekrar bakılıyor.
aminn canım ... ilk düşükler nolmal sayılıyo canım kromozom problemleri yüzünden olabiliyormuş telaş etme allahın izniyle alırız bebişlerimizi kucağımıza ... ama en yakın zamanda doktora git derim ben....belirtilerin var mı....
canım allah kimseye yaşatmasın o durumu evet benm ki usg de 9+3 tü ama ben 12. haftamdaydım 2 ,5 hafta ölü kalmış yavrum karnımda çok acı verici. O milletn saçma sözlerini, ayrıntılı ayrıntılı sorup durumu iyice deşiştirp sormları yok mu hiç unutamıyorum
CANIMM aynı benim yaşadıklarımı yazmışsın resmen...ben 9.haftaya kadar ailem haricinde kimseye söylemedim ki hala benim dışımda gelişti sadece 1 günde duymayan kalmamış şimdi herkes hayırlı olsun diyo yok artık diyorum o da mı duydu buda mı diye şaşkınlık içindeyim ve sinirimden bende ağlayacaktım ben kesin kararlıydım nazara gelmekten korktuğumdan ve allah muhafaza ters giden bir durum olduğundan herkesin teselli için o konuyu açması bile ağır bir dram oluyo. 4.ayıma kadar duyurmayacaktım ama maşallah duymayan kalmamış((
inşallah canım ya aklıma geldikçe dua ediyorum canım sen bizlere nazaran tehlikeyi bir çıt daha atlattın sanırım (inşallahhh)aramızda iki haftaya yakın fark var şöyle bir gözümüzü açıp kapatsak vee 14.hafta gelseee
kızlar ne haberler geçmişi bi okuyum dedim ama hiç halim yok dr gittim dün bebekler gayet sağlıklı dedi dr. kızımda duydu kalp seslerini çok mutlu oldu ancak sanki tansiyonum ara ara yükseliyor bulantılarım hala devam ediyor çok uykum oluyor sanırım mide bulantısını da iğneler yapıyor birde ikiz gebelik yaşayanlar 2 li ve 3 lü test yaptıramıyormuş üzüldüm dr ultrasyondan kontrol edicez dedi allahım sağ salim doğmak nasip etsin ama hiç kilo almadım çünkü yemek bir işkence oldu bana:))) sevinsemmi üzülsemmi bilemedimmm ama kilo almamam gerekliymiş zaten ikiz gebeliklerde risk daha fazla hayırlısı
bu arada yeni katılan hamile arkadaşlara hayırlı olsun diyorum allahım tamamına erdirsin sağ salim inşallahhh:)))
kızlar dudagımda ucuk cıktı.kremde süremiyorum..bayagı kötü oldu napmalıyım sizce????
aa krem yasak mı canım ozaman hıcbı sey yapma oyle kendı kendıne gecmesını bekle. sıcak tahta kaşık tutarlar ama o ılk cıkma evresınde dıye bılıyorum
eczaneye sordum cnm sonucta içinde kimyasal var doktoruna sormadan kullanma dedi.( artık kendiliğinden gecmesini bekliycem mecbur..
sarımsak kesip koymak iyi geliyormuş canım buarda okumuştum tiskinmezsen dene derim