Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

Ay kiyamam, rabbim size de hayirla versin bebeginizi insallah :)

selam arkadaşlar , bende kısmetse kasımda bebeğimi kucağıma alacağım inşallah, allah hepimize sorunsuz sağlıklı bir gebelik nasip etsin, benim şimdilik bulantım vs yok ama aşırı iştahsızlık ve uykuya eğilimim var :=))

canım perşembe benimde foktor kontrolum vardı bir dahaki randevum 4 hafta sonra yani 11 haftaya denk geliyor ve 11 14 testi yani ikili test yapılıcak ense kalınlıgı kaburgaları parmakları herşeyi göreceğiz yaptırmazsam içimde kalır ben yaptırma taraftarıyım doktoruma da çok güveniyorum tabii onunda etkisi var..

benim hiç çıkmadı ama yinede heves edip aldım o tishortlardan :))

canım gönlünü ferah tut bizimle vakit geçir kötü düşünmek ruh saglığın için bebeğin için iyi değil bu sefer kesin alıcaksın kucagına inan buna hepimiz için riskler var yoksa .. takmamak çağırmamak lazım canım..

uykuya eğilim bendede var gözlerimi açık tutamayacak gibi hatta eşim çok gülüyor o halime her yerde uyuyorum.. :)

İçini ferah tut eminimki seni üzecek sonuçlar çıkmaz karşına...bende bu hafta içi tekrar gidicem doktora oda uygun görürse bende yaptırmak istiyorum tabiki..ama işte bi tedirginlik oluyo insanın içinde ister istemez

Merhabaa ArkadaşLar Aranıza Yeni katıLdımm... SAT tarihim 25 şubat .. Rabbim hayırlısıyla hepimizinn bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsinn.. Cuma günü kalp sesini duymaya gitcez umarım bi sorun çıkmaz.. Düşük tehlikem vardı pro..tan verdi doktor günde 2 kez içtim 1 hafta istirat ettim büyük ölçüde tehkeyi atlattığımı soledi doktor ama ilaca devam etmemi ve çok aşırı kendimi yormamı soledi.. Sırt üstü istirat çok i geliyo arkadaşlar.. Boyle durumda olan arkadaşlarımız varsa korkmasınlar.. Allahın izniyle atlatırız ..
SevgiLerimLee .......

benim son sat ım 3 şubat nasipse 9 kasımda alacağım bebişimi kucağıma 5 yaşında bir kızım var bu 2 inci hayırlısı

selam kızlar hepimizin bebişleri hayırlı olsun.allah sağ salim elimize almayı nasip etsin inş. bende kasımda anne olacağım.ilk hamileliğim.mide bulantılarım hiç yok diyecek kadar az oluyor.böyle olan var mı acaba

inş. cnm hayırlı olsun. inş. bi sorun çıkmadan bebeğine kavuşursun

aynen benim de hiç bulantı yok. 5.ve 6. haftalarda biraz oldu. 2 haftadır da tamamen geçti....

merhaba arkadaslar bende nasıpse kasımda anne olucam henuz dha yolun cok basındyz halsızlık ve tansıyon dusuklugu harıcınde cok sukur bır sııkıntım yok yalnız daha bebısı ve kalp atısını gormedık salı gunu gıdıcez doktora hayırlısıyla bı gorsem tam anlamıyla rahatlıycam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…