benim son sat ım 3 şubat nasipse 9 kasımda alacağım bebişimi kucağıma 5 yaşında bir kızım var bu 2 inci hayırlısı
hayırlı olsun cnm. sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebişine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim son sat ım 3 şubat nasipse 9 kasımda alacağım bebişimi kucağıma 5 yaşında bir kızım var bu 2 inci hayırlısı
merhaba arkadaslar bende nasıpse kasımda anne olucam henuz dha yolun cok basındyz halsızlık ve tansıyon dusuklugu harıcınde cok sukur bır sııkıntım yok yalnız daha bebısı ve kalp atısını gormedık salı gunu gıdıcez doktora hayırlısıyla bı gorsem tam anlamıyla rahatlıycam valla
hayırlı olsun bebişin
selam kızlar bende 5+3 gebeyim.iki üç gündür kahverengi lekem geliyor dün doktora gittik yerleşme lekesidir dedi.ultrasonda baktığında kesen daha küçük çarşamba gel bakalım dedi.çok korkuyorum.bebiş gelişmiyomu acaba diye.birde bugün biraz temizlik yaptım belim ağrıyor bunlar normalmi.başına gelen arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilirmi
sagol cnm rabbım olamayanlarada nasıp etsın ınsallah bu arada kızlar bısey sorucam hamıleyken epılasyon aletı kullanmak zararlımııdır acaba bıkac yerde okudum ve duydum ben sadece bacak bolgesı ıcın kullanıcam ama acaba bı zararı varmıdırkı
kızlar midem çok kötü benim ya bulanıyor ya yanıyor ya çok şişkin ne yapcam bilemedim
bende bu konuyu araştırdım ama zararlı olduğuna dair pek birşey bulmadım ve yaptım zaten epilasyon aletiyle..çok şükür bir sıkıntımda olmadı..
aynı gün anne oluyoruz inşallah:)) kusmaktan korkma bulantıya kusma pek eşlik etmiyo..sadece bütün gününü zor geçirten bi bulantı oluyo...ama şu aralar olmadıysa artık olmas şanslısın bu konuda..
inşaallah canım benimmm hayrlı haberlerle gelirsin inşallahh.bende sabrszlanıom benmki taa 14 nisanda :) gün sayıyom
canımmmm çok şükür kalbimiz pıtpıt atıyor:))) biraz geç yazdım kusura bakma. inşallah seninkinide duyucaz:)) bana bir de ultrason kağıdı verdiler kesenin içinde minnoşum küçücük :))))) ayyy çok seviyorum onu. Allahım sen herkese nasip et yalvarırım çok güzel bir duygu...
Cok deli bir ruh halı icinde hissediyorum kendimi bazen sanki bebek beklemiyorum aslında bu bir rüya gibi herseye dışardan bakıyorum bazen de kaybederim korkusu ya sağlıklı olmazsa korkusu ben ona nasıl bakarım korkusu beni deli ediyor. Göğüs şişkinliğinden başka bir belirtim yok doktorun ağzından duymamış olsam o kurban olunası kalbinin minicik sesini duymamış olsam insnmayacagim. Neden midem bulanmıyor bir terslik mı var aman gogusler bugün az mı acıyor yoksa ya birşeyi olursa ben anlamazsam diyerek ruh sağlığımı bozdum sanırım. Allah'tan çalışıyorum da arada kafam dağılıyor ama her an sadece bebeği düşünüyorum ... Ohhh cok güzel döktüm icimi :/
canımmmm çok şükür kalbimiz pıtpıt atıyor:))) biraz geç yazdım kusura bakma. inşallah seninkinide duyucaz:)) bana bir de ultrason kağıdı verdiler kesenin içinde minnoşum küçücük :))))) ayyy çok seviyorum onu. Allahım sen herkese nasip et yalvarırım çok güzel bir duygu...
bende yarın bebegımı ve kalp atısını grmeye gdıcem cok heyecanlanıyrm sacma sacma dusunceler gelıyr aklıma goremezsem dıye nolur bana dua edın hayrlısıyla gecırelım su gunleri rabbım hepımızınkılrı saglıklı ve hayrlı evlat etsn hayırlısyla kucagımzada alalım
alttaki bebek gelişim takvimi çok güzel yaaa....bu aralar biraz sinirli olabilir diyo bana bugün gerçekte bugün olur olmaz şeylere sinirlenmeye başladım:))