• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

ölemiii süpeeerrr deseneee aynı andaaa inşallaahhh ççoook gusel şeyler yaşıcaaazzzz:)gittinmi sen doktora kalp atışını duymaya ben cuma gıdıcem cok heycanlıyımmm:)bulantın nası warmı ?benım hafıf hafıf warrr bısey yemezsem olmuoo ama bulantımm:)yumurta falan yersem oluo bende yemıorm umarım bı sorun olmaz:((((

canım yarın saat 1 de orda olacağım çok ama çok heyecanlıyım bende kalp atışlarını duyacağız allahın izniyle.. bugun hamile tishortlarından aldım bebek figurlu çok mutlu oldum :)))

canım yarın saat 1 de orda olacağım çok ama çok heyecanlıyım bende kalp atışlarını duyacağız allahın izniyle.. bugun hamile tishortlarından aldım bebek figurlu çok mutlu oldum :)))

yaaaa süpeeerrrrrrr dualarım senınleeeee tıktıktıktıkk kalp atışlarını buyuk bı mutluluklaa duyarsın ınsallahhh!!!yaa ben daha hıc bısı almadımmmmmmmmm bende ıstıooooyurmmmm:)))

karnınız okadar çıktımı kızlar yaw:) bende hiçbirşey almadım hatta bilerek almıyorum sırf şimdiki bedenimi uzun bir süre giyemiyeceğim için ne warsa çeşit çeşit giymeye çalışıyorum:))

ben şimdilik evle oyalanıyorum avizelerimi değiştirdim çok içime sinerek almamıştım birde bebek odası yapacağım odayı boşaltmam lazım dolap falan yaptıracağım başka bir odaya çünkü bebek odası yapacağım yer giyim odamızdı şimdi kara kara düşünüyorum nasıl sığacağım diye. bebegimin cinsiyeti belli olana kadar bunlarla ugraşır sonra odasına yavaş yavaş başlarım diye düşünüyorum. ben malesef bebeğimi yanıma alamam anca onunla içerde yatabilirim o zamanda eşimi nasıl bırakıcam bilmiyorum.. benim eşim burnunda et var ve horluyor bazen ben arada uyanıyorum bebek o her horladığında uyanırsa işim var demektir o yüzden işimi saglama alacağım ..:nazar:

ooo işin zor cnm ya aslında bebegi sese alıstırsan babasının horultusu ninni gibi gelir :D ne zamna kadr esinden ayrı uyyuyacanki bnmkiside simdiden siz ayrı odada uuyuyun ben sabah işe erken gidiom uykumu bölmein diio tatlı tatlı atısıos oldu sen git içerde uyu falan :D

canım normal bunları yaşaman yavaş yavaş azalacağını düşünüyorum.. başka şeyler yaparak kafanı dağıt sinema falan iş çıkışı gibi hem zaman çabuk geçer hemde kafan rahatlar.. :nazar:[/QUOT

selaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm!!!!naaptın smilet gittin doktoraaa duydunnmuuu kalp sesınıııı:)))bende gıttım bugunnn cok uzaktan gelıooduu ama yınede duyduk cok sukurr sesınıııı:))) Nazar

ikizlerimi 6 aylıkken transfüzyondan dolayı karnımda kaybetmiştim.. olaydan 8 ay sonra gene hamileyim kasım 18 gibi doğacak insallah.. ama korkuyorum gene aynı şeyleri yasayacagım diye.. sevinemiyorum bile.. sürekli kabus görüyorum.. ne yapacagım bilmiyorum..

gönlünü ferah tut kötü şeyler düşünme dua et bol bol üzülmeyle karamsarlıkla sıkıntıya girersin ve bebeğinide üzersin şimdide aynısı olacak diye bişey yok sonuçta kafanı dağıtcak başka seylerle ilgilen gez sinemaya git alışveriş yap ama düşünme böle şeyler canım

Günaydın kızlar..Umarım bebeğinizin varlığı ile yine güzel bir gün geçirirsiniz:))) Bulantılarınız ne durumda benim hala şiddetli olmasada bulantım devam ediyo..yemekler çok fazla kokuyo burnuma umarım bir an önce geçer bu durum.

bnm hiç mide bulantım falan yok simdilkk kusmaktan cok korkuorm inş olmazda :( kabus gibi . bende sürekli mide kazıntısı war yiyom yiyom midem kaznıo :D içime fil kacmıs sanki

bendede bulantı yok doktoruma sordum bazı gebeliklerdede olmaya bilirmiş .. benim ilk gebeliğimde pişirdiğimi yiyememe durumu vardı ..bundaysa arada tiksinmelerim oluyor onun dışında çok şükür kusma etme gibi bi derdim yok

iyi günler kızlar bugün itibariyle 8. haftadayız hafta içi dr. gittim kalp sesini duyduk :)))
mide bulantıarım arada oluyor herşey kokuyor bana halsizim bide çok kasık ağrım var dr. kanama dışında hiçbirşey acil değil bidaha 12.haftada gidicem bakalım bayağı büyümüş olacak ozamana herkese güzel haftasonları görüşürüz

bnm hiç mide bulantım falan yok simdilkk kusmaktan cok korkuorm inş olmazda :( kabus gibi . bende sürekli mide kazıntısı war yiyom yiyom midem kaznıo :D içime fil kacmıs sanki

aynı gün anne oluyoruz inşallah:)) kusmaktan korkma bulantıya kusma pek eşlik etmiyo..sadece bütün gününü zor geçirten bi bulantı oluyo...ama şu aralar olmadıysa artık olmas şanslısın bu konuda..

iyi günler kızlar bugün itibariyle 8. haftadayız hafta içi dr. gittim kalp sesini duyduk :)))
mide bulantıarım arada oluyor herşey kokuyor bana halsizim bide çok kasık ağrım var dr. kanama dışında hiçbirşey acil değil bidaha 12.haftada gidicem bakalım bayağı büyümüş olacak ozamana herkese güzel haftasonları görüşürüz

ne güzel duygu olsa gerek...ben 6. haftamda gittim duyamadık kalp atışlarını..bu haftaiçi bir daha gidicem inşallah minik kalbinin o güzel sesini duyarım:))

ne güzel duygu olsa gerek...ben 6. haftamda gittim duyamadık kalp atışlarını..bu haftaiçi bir daha gidicem inşallah minik kalbinin o güzel sesini duyarım:))

canım rabbim sana da tattırsın bu duyguyu sın sende inşallah duyar6.hafta gittiğimde bendede duyulmadı 7+4te gittim duyuldu ama üstten muayene değil bazen 8 de duyulanlar bile oluyormuş habersiz bırakma olur mu gönlünüde ferah tut

canım rabbim sana da tattırsın bu duyguyu sın sende inşallah duyar6.hafta gittiğimde bendede duyulmadı 7+4te gittim duyuldu ama üstten muayene değil bazen 8 de duyulanlar bile oluyormuş habersiz bırakma olur mu gönlünüde ferah tut

Amin canım benim..Habersiz bırakmam tabiki:))

evet canım ilk bebeğimiz...heyecanım dorukta şuan sadece o minicik resmiyle idare ediyorum:))

Benim de ilk bebegim olacak allahin izniyle :) ilk gebeligimde kurtaj olmak zorunda kaldim, bebek gelismedi. Sonra bi kere regl olup hemen calismaya basladim:)) cok sukur hamile kaldim.bende de minicik bi resmi var bakip bakip duruyorum :))

Son düzenleme:
Benim de ilk bebegim olacak allahin izniyle :) ilk gebeligimde kurtaj olmak zorunda kaldim, bebek gelismedi. Sonra bi kere regl olup hemen calismaya basladim:)) cok sukur hamile kaldim.bende de minicik bi resmi var bakip bakip duruyorum :))

Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sefer İnşallah...bizim çok tesadüfi oldu bebeğimiz planlarda yokken bize sürpriz yaptı..ama eşimde bende bu durumdan o kadar memnunuzki:)) eşim o ilk resmini çerçeveye bile koydu:)))

Back