Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

buarada inşaallah duyarsın bibişiinin pıtpıtını

inşallah tatlım o pıt pıt benim içimi pıt pıt yapıyo şuan:)...ben bugün öğrencilerimede azar çektim akşam eşimede çekcek gibiyim:)) garip ruh halleri bakalım daha neler bekliyo bizi

günaydın kızlar bugün işe gitmedim sabah halsizdim bulantım vardı ve evde olmak helede hamileyken çok güzel bişeymiş keşke hep evde olsam herkes iyidir umarım

Canım benım hıc mıdem bulanmadı kızım oldu...........ancak son aylarda abormal bır mıde yanması yasadım.doktorumun dedıgı kız oglan olması ıle alakası yok tamamen annenın bunyesı ıle ılgılıymıs....

inşallah tatlım o pıt pıt benim içimi pıt pıt yapıyo şuan:)...ben bugün öğrencilerimede azar çektim akşam eşimede çekcek gibiyim:)) garip ruh halleri bakalım daha neler bekliyo bizi

Walla bnmde öle .senn bulantın kusman war mı benm simdilk yok ama ilerde olacak die ck korkuom herkes simdi olmazsa daa olmaz diolar

selam kızlar bizde yarın 8.haftamıza giricez.biraz sıkıntılıyım yeme içmede problem yok ama gün boyu devam eden bulantılarım herşeyi etkiliyor.iş güç duruyo yemek yapamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum bu yuzden

Walla bnmde öle .senn bulantın kusman war mı benm simdilk yok ama ilerde olacak die ck korkuom herkes simdi olmazsa daa olmaz diolar

bulantım geçen haftaya göre azaldı ama iştahsızlık war şimdide korkuyorum yemek yemeye tekrar bulantı yapcak diye..ama kusmam başından beri hiç olmadı çok şükür...
dedikleri doğru sanırım korkma kesinlikle bu zamana olmadıysa olmaz sanırım artık şanslı olduğunu söylemiştim daha önce ne güzel...
ve bugün sonunda o minicik kalbinin atışını duyduk..Allahım ne güzel duygu tarifi imkansız...Allah isteyen herkese bu özel duyguyu yaşatsın..sen cumartesi gidiyordun dimi doktora canım?

selam..seninlede çok yakınız tarih olarak:) ahh o bulantı..yemek isteyip yiyememek..ama araştırdığım ve sylendiğöi kadarıyla ilk 3 ay zaten bebek annenin depolamış olduğu besinleri anca tüketebiliyormuş..keşke yesek en gerekli şeylerden ama gerçekten zor bulantıyla..

evet doktorumuzda sakın moralini bozma dedi.kilo bile verebilirsin dedi.istifra çok olmuyor ama sürekli bulantı nasıl baş edeceğimi şaşırdım açıkcası.sulu yemek pişiremiyorum sürekli kahvaltı yapiorum =) önümüzdeki haftada mercimeğimizin kalp atışlarını duymak için gidicez inşallah.inşallah allah bizlere sağlık verirde bizde bebişlerimize güzel güzel bakabiliriz.

ewet tatlım c.tesi gitcem bi türlü gelmedi su c.tesi kızzz kaydettin mi pıtpıtı

bndede iştahsızlık war ama cok sükr bulantı yok hatta aserdm bile canım kızılcık cekio ne etcem bilmiom taa agustosta cıkıo öldüm kızılcık die die annem hersene buzluga atıodu sansıma bu sene atmamıs dio ben nerden bileyim sen hamile kalcksn :)

ay nerden bulunurki kızılcık ya of =( benmde cnm limonlu dondurma çekti dün =)

kızlar kusura bakmayn hemen hbrdar edemım sızlerı bebısımın kalp atıslarını gorduk salı gunu sankı goz segırmesı gıbı ne acayıp bsy ya allahım hayrlısıyla herkese nasıp etsın ınsallah bızede kucagımıza aldıgımız gunlerıde gormeyı nasıp etsın inşallah

Eveeet benimde bulantılarım başladı çok şükür.! :) Fena bir şey ya,herşey kokuyor,parfüm,yemek,biranda bir yerden geçerken burnuma gelen bir koku..Yemek görmek istemiyorum..Yoğurttan,makarnadan bile midem bulandı..Tost ve ekmek peynir yiyebiliyorum,kahvaltı yapabiliyorum..Yalnız ben kusamıyorum,problemim bu..En sonunda dr.umu aradım,ilaç verdi tabi..Dr.um bir bileklik önerdi kızlar kendi gebeliğinde de kullanmış "Çok faydasını gördüm,hem de ilaç kullanmamış oldum" dedi..Ecz.sordum yoktu..Getirebiliyorlarmış sanırım,internette de var.Adı SEA BAND.
Bakalım düzelmezsem bende sipariş vereceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…