Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

hayırlı olsun bebişin

hayırlı olsun bebişin

sagol cnm rabbım olamayanlarada nasıp etsın ınsallah bu arada kızlar bısey sorucam hamıleyken epılasyon aletı kullanmak zararlımııdır acaba bıkac yerde okudum ve duydum ben sadece bacak bolgesı ıcın kullanıcam ama acaba bı zararı varmıdırkı

selam kızlar bende 5+3 gebeyim.iki üç gündür kahverengi lekem geliyor dün doktora gittik yerleşme lekesidir dedi.ultrasonda baktığında kesen daha küçük çarşamba gel bakalım dedi.çok korkuyorum.bebiş gelişmiyomu acaba diye.birde bugün biraz temizlik yaptım belim ağrıyor bunlar normalmi.başına gelen arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilirmi

canım bence dinlen yorma kendini vakit buldukça yat bence temizlik filan boşver kesenin küçük olması normal bence daha minik çünkü ama dediğim gibi fazla ayakta dolaşma bol bol dinlen

bende bu konuyu araştırdım ama zararlı olduğuna dair pek birşey bulmadım ve yaptım zaten epilasyon aletiyle..çok şükür bir sıkıntımda olmadı..

kızlar midem çok kötü benim ya bulanıyor ya yanıyor ya çok şişkin ne yapcam bilemedim

çoğumuz öleyiz sanırım canım...geçecek senin az kalmış,mideni bastırcak şeyler tüket,yağlı olmayan karbonhidratlar mesela..ben şuan öyle yapıyorum ne kadar daha güzel şeyler yemek istesemde..ama çıkarmaktansa bu şekilde bir süre daha devam edicem

bende bu konuyu araştırdım ama zararlı olduğuna dair pek birşey bulmadım ve yaptım zaten epilasyon aletiyle..çok şükür bir sıkıntımda olmadı..

bende bunu bılmeden once yapmıstım ama ıste daha bebıslerımız cok kucuk oldugu ıcın herseyden etkılenebılırler dıyrum ıcıme kurt dustu doktora sorucam artık gıdınce bu seferlık bacagımı agdayla alıcam napım artık

aynı gün anne oluyoruz inşallah:)) kusmaktan korkma bulantıya kusma pek eşlik etmiyo..sadece bütün gününü zor geçirten bi bulantı oluyo...ama şu aralar olmadıysa artık olmas şanslısın bu konuda..

ya aynı gün mü anne oluoz :) ay inşaallah olmaz ya korkulu rüyam benm :)

merhaba anne adayları. aranıza yeni katıldım. aslında kadınlar kulubunde çok eskiyim. bende kasım yada aralık ayında 2. bebeğimin gelmesini bekliyorum. 5+3 günlük hamişim...

inşaallah canım benimmm hayrlı haberlerle gelirsin inşallahh.bende sabrszlanıom benmki taa 14 nisanda :) gün sayıyom

canımmmm çok şükür kalbimiz pıtpıt atıyor:))) biraz geç yazdım kusura bakma. inşallah seninkinide duyucaz:)) bana bir de ultrason kağıdı verdiler kesenin içinde minnoşum küçücük :))))) ayyy çok seviyorum onu. Allahım sen herkese nasip et yalvarırım çok güzel bir duygu...

bende yarın bebegımı ve kalp atısını grmeye gdıcem cok heyecanlanıyrm sacma sacma dusunceler gelıyr aklıma goremezsem dıye nolur bana dua edın hayrlısıyla gecırelım su gunleri rabbım hepımızınkılrı saglıklı ve hayrlı evlat etsn hayırlısyla kucagımzada alalım

Ben de Allah izin verirse Kasim da anne olacaklar arasindayim.7+2 haftalik hamileyim.Inan yalniz degilsin bu konuda.Ben de bazen inanamiyorum bazen cok mutlu hissediyorum bazen endiseler,korkular cirit atiyor kafamin icinde.Gogus agrimdan baska hic bir belirtim yok senin gibi :)) Ne bulanti,ne aserme,ne bas donmesi.Ultrasonda bebisimi gormeseydim inanmazdim hamile olduguma.Ben de calisyorum aksam cikista kopegimle 1 saat yuruyusumu yapiyorum.Haftada 3 gun yogaya gidiyorum.Kendimi hamileligin psikolojisine fazla kaptirmadan zevkini cikartmaya calisyorum.Pozitif dusunmemiz lazim.Once bizler saglikli olacazki bebislerimizde saglikli olsunlar.Allah hepimizi saglikla hayirli dogumlar versin insallah.

Kizlar benim yardima ihtiyacim var.Yeni uyeyim ve bir turlu cozemedim siteyi.Takip ettigim konulara uye olmam gerekiyor sanirim.Nasil uye olunuyor? Bir de bana yazilan cevaplari goremiyorum nasil takip edicem.Ben boyle degildim ne olduysa bu hamilelikte oldu :))) Bi kafam durdu benim :))

ayyy cok sewindimmm cok sükürrrr inşaallah tatlım ya c.tesi gününü bekliom işte telefonuna kaydetseydin beni herkes tembihlio kaydet die hatra kalır :)

rahat ol canım inşaallah duyarsın pıtpıtlarını dualarımz sennle haberdr et bizi

merhaba kızlar aramıza yeni katılanlara hoşgeldin diyorum.. bende yarın gidiyorum doktora geçen hafta duyulmamıştı,bu sefer inşallah duyarız kalp atışlarını...çok çokkkk heyecanlıyım..

Son düzenleme:
alttaki bebek gelişim takvimi çok güzel yaaa....bu aralar biraz sinirli olabilir diyo bana bugün gerçekte bugün olur olmaz şeylere sinirlenmeye başladım:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…