• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

kızlar dün kontroldeydim doktorum herşey çok iyi gidiyor dedi allahıma bin şükürler olsun, kasımın 15 i gibi tekrar gidicem ve gün vericek ama ya 19 yada 20 si olucak allahın izniyle bu tarihlerde doğum yapacak varmı :emir_bebek:

kızlar sanırım herkes dogumu beklıyo.....
allah hepimize hayırlı ve saglıklı dogumlar nasıp etsın dıyorum
bende cok heyecanlıyım artık 36. haftadayım 37 ye giricem sımdıden arada kasıklarımda sancılar hıssedıyorum genelde gece oluyolar
yatakta sekıl degıstırınce gecıcekmı dıye kontrol edıyorum sıklasacakmı dıye bakıyorum ama gecıyo 20 30 sn ye sonra
daha ne kadar beklerım dogumu yada nasıl beklerım hiç bilmiyorum :)

merhaba kizlar,

suan kafam cok karisik, saat 4.30 sabahtan beri ayaktayim..o saatte uyandim ve o zamandan beri sancilarim gelip gidiyor. doktoru aradim ve bu daha baslangicin baslangici olabilir dedi bu yuzden hastaneye gitme taraftari olmadi. 5 dk da bir 1 dk lik sancilar gelip gidecek dedi ve bu 1 saat boyu surecek dedi...bende dk tuttum ama hic boyle 5 dk degil ve 1 dk uzunlukta degil. bi geliyor 10 dk da bir geliyor 5 dakikada bi 30 saniye suruyor bi 45 saniye suruyor...

buarada birde sabah 5 gibi tuvalete gidince tuvalet kagidina duru kirmizi renkte kan geldi...biraz oncede gittim tuvalete deminde kan geldi...bu kan gelmesi ne demek tam olarak???

birde bu sanclar tuttu ya..mesela bugun sancilanip yarin gecebilir mi??? yani suan dogum basladi mi aslinda?? beni biraz bilgilendirirseniz cok sevinirim.

merhaba kizlar,

suan kafam cok karisik, saat 4.30 sabahtan beri ayaktayim..o saatte uyandim ve o zamandan beri sancilarim gelip gidiyor. doktoru aradim ve bu daha baslangicin baslangici olabilir dedi bu yuzden hastaneye gitme taraftari olmadi. 5 dk da bir 1 dk lik sancilar gelip gidecek dedi ve bu 1 saat boyu surecek dedi...bende dk tuttum ama hic boyle 5 dk degil ve 1 dk uzunlukta degil. bi geliyor 10 dk da bir geliyor 5 dakikada bi 30 saniye suruyor bi 45 saniye suruyor...

buarada birde sabah 5 gibi tuvalete gidince tuvalet kagidina duru kirmizi renkte kan geldi...biraz oncede gittim tuvalete deminde kan geldi...bu kan gelmesi ne demek tam olarak???

birde bu sanclar tuttu ya..mesela bugun sancilanip yarin gecebilir mi??? yani suan dogum basladi mi aslinda?? beni biraz bilgilendirirseniz cok sevinirim.

canım sağlıkla bebeğine kavusursun inş.Kan gelmesi demek halk arasında nişan gelmesi demek doğumun bir kaç saat içinde olabileceği gibi 2-3 günün içindede olabilir.Dikkatli ol sancılarının kaç dakikada bir geldiğini iyi takip et .Doktorununda dediği gibi 5 dk da bir olunca hastaneye git hemen.Allah yardımcın olsun

benimde 23 kasım doktor beklemedeyiz dedi. ama benim de bebeğim zayıf 2500 halbuki o kadar dikkat ediyorum yediklerime bazen moralim bozuluyor...

canım ben doktorun verdiği tarihe göre şuan daha yeni 36. haftaya girdim yani 35+1 bu yüzden 2500 gram iyi dedi doktorum. sende 38 hafta yazıyor bunun için zayıf demiş olabilirler. senin yemenle ilgisi yok fazla, üzme kendini boşuna, ben 6 kilo aldım bebeğim yinede kilosunu aldı 30 kiloda alsam bebek 3500 veya en fazla 4000 gram doğacak. bebek bizim vücudumuzdan besleniyor zaten biz kendimiz için vitaminlerin alımına dikkat etmeliyiz.

hem zayıf diye üzülme zayıf doğan bebekler sonra çok daha güzel toparlanıyor. ben çocuk gelişimciyim ve çok şahit oldum buna:)) Allah yardımcımız olsun inşallah. sağlıkla kucağımıza alalım da hayırlısıyla.

teşekkürler canım inş. sağ salim kavuşuruz bebişlerimize bu arada benim bebeğimde 1o gün geriden geliyor hayırlısı bakalım

Yarın sabah sezeryan olacam inşallah benim için dua edin ben de sizin için ederim ameliyata girmeden önce

allah kurtarsın canım hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah ;) bu arada genel mi yoksa epidural sezeryan mı olucaksın ?

kızlar bende pazertesi sezaryen olucam ne olur bana da dua edin cok korkuyorum rabbim bebeğimide kucağıma almayı nasip eder işallah aminnnnnnnnnn

bu arada kızlar bende yarın doktora gitcem rutin kontrol fakat içimde değişik duygular var
artık kızım içimde rahat hareket edemiyo ve gecelerı benı korkutmaya basladı
dun gece uyumadık yataktan kaltık salonda onunla konustugumuz pozisyonda oturduk 10 dakıka sonra kızım cvp verdı
o rahtlamayla bende uyuyakalmısım :)
doktorumuzla daha normal mı sezeryanmı konusamadık sımdı gıttıgımde ya cok sıkısmıs burda bebıs alalım dermı? merak edıyorum

kızlar benimde doğuma allahın izniyle 7 gün kaldı geri sayım başladı sanırım heyecan yapıcam baya doğumda ya :( inş çok panik yapmam da rahat geçer epidural sezeryan olucak dua edin bana inşallah sorunsuz bir şekilde geçirir ve bebeğimi kucağıma alırım

arkadaşlr bnm bebeğim birkaç gündür ters döndü. makat geliş görünüyor. doktorum pazartesiye kadar bekleyelim dedi. olmazsa haftaya salıya sezeryan olucak. bu durumda olan varmı? yada bebeğim dönebilir mi acaba bilgisi olan var mı?

arkadaşlr bnm bebeğim birkaç gündür ters döndü. makat geliş görünüyor. doktorum pazartesiye kadar bekleyelim dedi. olmazsa haftaya salıya sezeryan olucak. bu durumda olan varmı? yada bebeğim dönebilir mi acaba bilgisi olan var mı?

merhaba canım

annemın normal dogumu basladıktan sonra bır anda kardesım ters donup annemın karnının bır tarafına toplanmıstı.
doktorlar gerı donsun dıye cok ugrastılar umıtlerını kesmıslerdı ama bır anda tekrar normal yoluna gırdı ve normal dogum yaptı annem....

bu durumlarla karsılasmak artık cok normal gelıyo bana her kedın nasıl farklıysa her bebekte farklı sen içini ferah tut saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallah

merhaba canım

annemın normal dogumu basladıktan sonra bır anda kardesım ters donup annemın karnının bır tarafına toplanmıstı.
doktorlar gerı donsun dıye cok ugrastılar umıtlerını kesmıslerdı ama bır anda tekrar normal yoluna gırdı ve normal dogum yaptı annem....

bu durumlarla karsılasmak artık cok normal gelıyo bana her kedın nasıl farklıysa her bebekte farklı sen içini ferah tut saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallah

Kızlar merhaba :) dogum yapanlar nasılsınız??? Bebeklerle ılk günler nasıl gecıyor :) benım her gecem uykusuz mınnos hıc ama hıc uyumuyor bugün 17 günlük oldu kuzum büyüdü :)) sunnetımızı de olduk 40 ı çıksın da düzene gırsın bıraz dıye beklıyorum
Hamılelıgımde bunlar ıyı gunlerın dıyenlere sınır olurdum sımdı cok hak verıyorum :9:

Back