Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kizlar,
suan kafam cok karisik, saat 4.30 sabahtan beri ayaktayim..o saatte uyandim ve o zamandan beri sancilarim gelip gidiyor. doktoru aradim ve bu daha baslangicin baslangici olabilir dedi bu yuzden hastaneye gitme taraftari olmadi. 5 dk da bir 1 dk lik sancilar gelip gidecek dedi ve bu 1 saat boyu surecek dedi...bende dk tuttum ama hic boyle 5 dk degil ve 1 dk uzunlukta degil. bi geliyor 10 dk da bir geliyor 5 dakikada bi 30 saniye suruyor bi 45 saniye suruyor...
buarada birde sabah 5 gibi tuvalete gidince tuvalet kagidina duru kirmizi renkte kan geldi...biraz oncede gittim tuvalete deminde kan geldi...bu kan gelmesi ne demek tam olarak???
birde bu sanclar tuttu ya..mesela bugun sancilanip yarin gecebilir mi??? yani suan dogum basladi mi aslinda?? beni biraz bilgilendirirseniz cok sevinirim.
benimde 23 kasım doktor beklemedeyiz dedi. ama benim de bebeğim zayıf 2500 halbuki o kadar dikkat ediyorum yediklerime bazen moralim bozuluyor...
yarın sabah sezeryan olacam inşallah benim için dua edin ben de sizin için ederim ameliyata girmeden önce
Yarın sabah sezeryan olacam inşallah benim için dua edin ben de sizin için ederim ameliyata girmeden önce
Yarın sabah sezeryan olacam inşallah benim için dua edin ben de sizin için ederim ameliyata girmeden önce
kızlar bende pazertesi sezaryen olucam ne olur bana da dua edin cok korkuyorum rabbim bebeğimide kucağıma almayı nasip eder işallah aminnnnnnnnnn
arkadaşlr bnm bebeğim birkaç gündür ters döndü. makat geliş görünüyor. doktorum pazartesiye kadar bekleyelim dedi. olmazsa haftaya salıya sezeryan olucak. bu durumda olan varmı? yada bebeğim dönebilir mi acaba bilgisi olan var mı?
arkadaşlr bnm bebeğim birkaç gündür ters döndü. makat geliş görünüyor. doktorum pazartesiye kadar bekleyelim dedi. olmazsa haftaya salıya sezeryan olucak. bu durumda olan varmı? yada bebeğim dönebilir mi acaba bilgisi olan var mı?