• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

merhaba canım

annemın normal dogumu basladıktan sonra bır anda kardesım ters donup annemın karnının bır tarafına toplanmıstı.
doktorlar gerı donsun dıye cok ugrastılar umıtlerını kesmıslerdı ama bır anda tekrar normal yoluna gırdı ve normal dogum yaptı annem....

bu durumlarla karsılasmak artık cok normal gelıyo bana her kedın nasıl farklıysa her bebekte farklı sen içini ferah tut saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallah

inşallah cnm. çok korkuyorum sezeryan olmasından. inşallah döner bebeğim de gerek kalmaz.

inşallah cnm. çok korkuyorum sezeryan olmasından. inşallah döner bebeğim de gerek kalmaz.

benimde bebiş ters ama benimki hiç dönmedi hep makat pozisyondaydı bende hep hayırlı kolay doğumum olsun die dua ettim demekki hayırlısı bu diyorum bence akışına bırak miniğin nasıl gelmek istiyosa öyle gelsin :)))

benimde bebiş ters ama benimki hiç dönmedi hep makat pozisyondaydı bende hep hayırlı kolay doğumum olsun die dua ettim demekki hayırlısı bu diyorum bence akışına bırak miniğin nasıl gelmek istiyosa öyle gelsin :)))

benim ki sürekli dönüyor ya. şu anda bile dönmeye çalışıyor. bakalım en son neye karar verecek paşam. ilk isteğim ikimizin de sağlıklı olması. inşallah döner diye dua ediyorum artık. başka birşey gelmiyor elimden.

arkadaşlar ben 28 kasımda sezeryan ile bebeğimi kucağıma alacağım kısmetse. allah herkese yardımcı olsun.vaktinde ve sağlıklı kolay doğumlar diliyorum

Kizlarrrrrr bugun doktorumdaydik gün verdi 19.11.2012 pazartesi gunu spinal sezeryan olucam allahin izniyle heyecan basladi yavastan hepimize allahtan kolay dogumlar diliyorum

Merhaba arkadaşlar artık hamiş değilim, 8 kasım akşamı doğum yaptım, oğlumla 5 günümüz geçti bile;) hepinizi Allah kurtarsın ve sağlıkla bebişinize kavuşun... oğlum Miraç Ata'yı çoooooooooook seviyorum:16:

Kızlar merhaba :) dogum yapanlar nasılsınız??? Bebeklerle ılk günler nasıl gecıyor :) benım her gecem uykusuz mınnos hıc ama hıc uyumuyor bugün 17 günlük oldu kuzum büyüdü :)) sunnetımızı de olduk 40 ı çıksın da düzene gırsın bıraz dıye beklıyorum
Hamılelıgımde bunlar ıyı gunlerın dıyenlere sınır olurdum sımdı cok hak verıyorum :9:

merhaba

ama bende kızımı kucaklamak ıstıyorum ben zaten son 2 haftadır uyumuyorum geceleri beni şimdiden uyutmuyo:)
o yuzden gelsinde en azından karnımda yok ezdım mı yok hareket edıyomu dıye sormaktan ve korkmaktan kurtulsam :)

hepımıze bebışlerimizle kolay gelsın .....

çok şükür kasım 2012 de anne oldum :) darısı isteyen herkesın başına inşallah.. 8 kasım 17:15 de doğum yaptım cok guzel gecıyor gunlerımız maşallahh...

merhaba

ama bende kızımı kucaklamak ıstıyorum ben zaten son 2 haftadır uyumuyorum geceleri beni şimdiden uyutmuyo:)
o yuzden gelsinde en azından karnımda yok ezdım mı yok hareket edıyomu dıye sormaktan ve korkmaktan kurtulsam :)

hepımıze bebışlerimizle kolay gelsın .....

Canım ınsallah sağlıkla kucagına alırsın kızını cok tarıf edılemez bur duygu gercekten ben epıdural normal dogum yaptım kucağıma ılk verdıklerınde gozlerını kocaman açıp 15 sn kadar gozlerımın ıcıne baktı benım bebegım olduguna ınanamadım :)) zaten aglamaktan bır hal oldum doğurduktan sonra :)))
Benımkı cok huysuz ve uyumayın bır bebek cok zorlanıyorum ısın açığı dün gece 2 ıle 4,5 arası uyudu sadece :14: gerı kalan zamanda emmek ıstıyor emesin dert degıl dıyorsun ama goguslerım yara oluyor sureklı memede oldugunda
Çok büyük sabır işiymiş annelik ama insan koklaya koklaya yapıyor :16:

günler geçtikçe insan daha da heyecan yapıyor son 3 gün kaldı kızlar, allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza alalım sağlıklı bir şekilde dua edinnn çok az kaldı :) :emir_bebek:

Canım ınsallah sağlıkla kucagına alırsın kızını cok tarıf edılemez bur duygu gercekten ben epıdural normal dogum yaptım kucağıma ılk verdıklerınde gozlerını kocaman açıp 15 sn kadar gozlerımın ıcıne baktı benım bebegım olduguna ınanamadım :)) zaten aglamaktan bır hal oldum doğurduktan sonra :)))
Benımkı cok huysuz ve uyumayın bır bebek cok zorlanıyorum ısın açığı dün gece 2 ıle 4,5 arası uyudu sadece :14: gerı kalan zamanda emmek ıstıyor emesin dert degıl dıyorsun ama goguslerım yara oluyor sureklı memede oldugunda
Çok büyük sabır işiymiş annelik ama insan koklaya koklaya yapıyor :16:

bu gun doktora gıttım canım :)
hersey yolundaymıs cok sevındım ayrıca normal dogum ıcın sımdılık hersey ıyı gorunuyomus çatı, bebegımın durusu vs.
ve kontrolumde bir gercek daha ortaya cıktı.... yakında gelecek gıbıymıs kızım :)

bende bir an once kucaklasam kızımı nasıl guzel olur.....:) allah isteyen hekese annelık duygusunu tattırsın

ve yıne sıze birsey sormak ıstıyorum kızlar : gecen hafta doktorum dedıkı protein agırlıklı beslenkı bebısın azıcık daha kılo alsın demıstı bende et süt balık yumurta mercımek bulgur kurufasulye bussuru sey yedim bu arada. bebısıme yaklasık 200 gr daha aldırmayı basarmısım ama ben tartılınca 3 kılo verdıgımi gordum cok sasırdım. gercekten tatlısından hamur ısınden herseyı yedım evde yatıp dınlendım nasıl oldu anlamadım ... doktorum bile saşırdı..... bu konuda bilgisi olan varmı?

Kizlarrrrrr bugun doktorumdaydik gün verdi 19.11.2012 pazartesi gunu spinal sezeryan olucam allahin izniyle heyecan basladi yavastan hepimize allahtan kolay dogumlar diliyorum

bizde bizde 19 kasımda geliyoruzz:))) bugün doktorum gün verdi bebek ters olduğundan inşallah 19 kasıımda sezeryan olucam . herkesin doğumu sağlıcakla sonlanır inş. :))

bizde bizde 19 kasımda geliyoruzz:))) bugün doktorum gün verdi bebek ters olduğundan inşallah 19 kasıımda sezeryan olucam . herkesin doğumu sağlıcakla sonlanır inş. :))

aminnn canım ya aynı gün de doğum yapmak ne güzel saat kaç gibi olucak seninki ayrıca benim ki spinal sezeryan olucam senin ne olucak?

aminnn canım ya aynı gün de doğum yapmak ne güzel saat kaç gibi olucak seninki ayrıca benim ki spinal sezeryan olucam senin ne olucak?

saat 3 te hastanede olucaz canım genel anestezi olucam inşallah ayy hayırlısı çokk heyecanlı valaa seninki kaçta ???

bu gun doktora gıttım canım :)
hersey yolundaymıs cok sevındım ayrıca normal dogum ıcın sımdılık hersey ıyı gorunuyomus çatı, bebegımın durusu vs.
ve kontrolumde bir gercek daha ortaya cıktı.... yakında gelecek gıbıymıs kızım :)

bende bir an once kucaklasam kızımı nasıl guzel olur.....:) allah isteyen hekese annelık duygusunu tattırsın

ve yıne sıze birsey sormak ıstıyorum kızlar : gecen hafta doktorum dedıkı protein agırlıklı beslenkı bebısın azıcık daha kılo alsın demıstı bende et süt balık yumurta mercımek bulgur kurufasulye bussuru sey yedim bu arada. bebısıme yaklasık 200 gr daha aldırmayı basarmısım ama ben tartılınca 3 kılo verdıgımi gordum cok sasırdım. gercekten tatlısından hamur ısınden herseyı yedım evde yatıp dınlendım nasıl oldu anlamadım ... doktorum bile saşırdı..... bu konuda bilgisi olan varmı?

Cnm normal dogum düşünüyorsan bebegın ne kadar mınık olursa o kadar rahat edersın :))) doktorum benım oğlumu 3200 cıvarı beklıyordu gercı 10 gün kadar erken geldıgı ıcın zaten daha düşük bır kılo normal kabul edılebılır ama bızımkı 2700 doğdu !!!! Nasıl üzüldüm anlatamam ustelık doğumdan 10 gün oncekı kontrolümde 2800 çıkmıştı ultrasonda hastaneden çıkarken 2600 çıktık :(( ben tabı kahroldum bebegım mınıcık doğduğu ıcın bugün 19 günlük neredeyse 500 gramdan fazla aldı kuşa zamanda o yüzden bebegının kılosuna cok takılma derım mınnoslar anne sütüyle kısa zamanda toparlıyorlar sağlıkla gelsın kızın ınsallah

Cnm normal dogum düşünüyorsan bebegın ne kadar mınık olursa o kadar rahat edersın :))) doktorum benım oğlumu 3200 cıvarı beklıyordu gercı 10 gün kadar erken geldıgı ıcın zaten daha düşük bır kılo normal kabul edılebılır ama bızımkı 2700 doğdu !!!! Nasıl üzüldüm anlatamam ustelık doğumdan 10 gün oncekı kontrolümde 2800 çıkmıştı ultrasonda hastaneden çıkarken 2600 çıktık :(( ben tabı kahroldum bebegım mınıcık doğduğu ıcın bugün 19 günlük neredeyse 500 gramdan fazla aldı kuşa zamanda o yüzden bebegının kılosuna cok takılma derım mınnoslar anne sütüyle kısa zamanda toparlıyorlar sağlıkla gelsın kızın ınsallah

tesekkur ederim canım senin oğluşuna da allah saglıklı sıhatlı uzun ömür versin allahım.....
bekleyıp gorcez artık kac kılo almıs almamıs zaten az kaldı dogumada
sadece bir an önce saglıkla dogmasını ve kızımı kucaklamayı istiyorum

saat 3 te hastanede olucaz canım genel anestezi olucam inşallah ayy hayırlısı çokk heyecanlı valaa seninki kaçta ???

canım bende sabah 8 de hastanede olucam 9-10 arası olucak allahın izniyle valla bende de heyecan başladı bakalım hadi hayırlısı doğumdan sonraki yaşadıklarımızı yazarız hemen

arkadaşlar birşey sormak istiyorum,, doğumu yaklaşırken ishal sorunu yaşayan oldu mu aranızda ben böyle birşey duydum. benimde artık son haftalarım ve dün gece ishal gibi bir karın ağrısıyla uyandım. o geçti. değişik birşey falan yemedim bu akşamda ishal oldu birdenbire acaba doğumumun yaklaştığını gösterir mi.
aranızda başka benim gibi olan varmı.

artık kızıma kavuşmak için çok heyecanlanıyorum da :)

Back