• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

Kizlar bana fena heyecan basmis durumda yarin sabah allahin izniyle oglusum geliyorrrrr ama ins panik yapmam yaaa

doğum yapacak arkadaşların dikkatine

sezeryan veya normal doğum olsun farketmez pijama yerine gecelik alın bir sürü serum takılıyor ve sğrekli tuvalete gitme ihtiyacı oluyor gecelik daha kullanışlı
göğüs ucu kremlerinizi hazırlayın bana hastanede de hemşirelerin tavsiyesi lasinoh marka lanolin krem bir de milkwayın var bir işe yaramıyor almayın
spinal sezeryan olacaksanız ameliyattan sonra su içebiliyosunuz sade kahve içmekte başağrısı olmasını önlüyor
bebeğinizin srılığına d,kkat edin özelikle gözlerinin bayazında sarılık varsa dr götürün hemen
emzirme sütyeni yada atleti ikiside işe yarıyor almanızı tavsiye ediyorum aklıma geldikçe yazaarım

kızlar bugün doktora gittim herşey normal 1 hafta sonra gel dedi... ama ben artık kızıma kavuşmak istiyorum inş. doktor hala bir hafta sonra kontrol diyor.

son günler geçmiyorrrr :)))

kızlar bugün doktora gittim herşey normal 1 hafta sonra gel dedi... ama ben artık kızıma kavuşmak istiyorum inş. doktor hala bir hafta sonra kontrol diyor.

son günler geçmiyorrrr :)))

benım içinde öyle arkadasım.... :)
daha ne kadar içerde kalcak kızım anlamadım. gerci gecen hafta doktorum catı muaynesini yaptı yakındır dogum dedı ama bir sonrakı kontrol gunune geldık yarın gıtcem bende
bakalım ne olcak.....

ben artık kızıma kavusmak ıstıyorum.

veee nihayet 8 kasım günü kızımı kucağıma aldım ırmak kızım doğdu. ankara lokman hekim hastanesinde sabah 9.30da doktorum aysun özen okayle genel anestezi altında nsezeryan doğum yaptım. neden genel anestezimi?korktuğum için neden çok basit.sezeryan sonrası öleeee abartıldığı gibi bi rahatsızlık olmadı. ben müthiş acılar bekliyodum sonrasında yok artık dedim. bu muydu? acı falan hikaye tabi ki çok az bi acısı var ama o da dayanılmayacak boyutta değil. hastanem iyiydi. doktorum mükemmeldi. kızım zaten ŞAHANEEEEE. ve ben 12 günün sonunda normal hayatıma döndüm bakın intefrnette geziniyorum. bu arada anne olmak bi harikaaaaaa. herkese hayırlı doğumlar diliyorum.::::))))

benım içinde öyle arkadasım.... :)
daha ne kadar içerde kalcak kızım anlamadım. gerci gecen hafta doktorum catı muaynesini yaptı yakındır dogum dedı ama bir sonrakı kontrol gunune geldık yarın gıtcem bende
bakalım ne olcak.....

ben artık kızıma kavusmak ıstıyorum.

bana hiç çatı muayenesi yapılmadı, sanırım nst'lerde hiç sancı çıkmıyor, o yüzden yapmadı.
Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimize inşallah.
artık bu bekleyiş dayanılmaz hal alıyor. :)

bana hiç çatı muayenesi yapılmadı, sanırım nst'lerde hiç sancı çıkmıyor, o yüzden yapmadı.
Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimize inşallah.
artık bu bekleyiş dayanılmaz hal alıyor. :)

canım doktorlar zaten 38inci haftadan itibaren çatı muayenesini sancı cıksada cıkmasada yapıyolar bilidigim kadarıyla.
36-37 haftalarda yapılması sakıncalı cunku dogumu başlatabileceği ihtimali varmıs
38 den sonra yapıldıgında azıcık kanama yada nişan gelebilir dedi doktor bana ama hiçbiri olmadı zaten :)
kızım yerine oyle bir sabitlemişki kendini cıkası yok işte teyzesi:)

beklemek zormus gercekten ama sonucta biz dogmasını beklıyoruz bebeklerımızın
allah hamile kalmayı bekleyen anne adaylarınada sabır versin diyelim....

bırazdan doktor kontrolune gıdecegım sonucları sızlerle de paylaşırım kızlar......

Canım ınsallah sağlıkla kucagına alırsın kızını cok tarıf edılemez bur duygu gercekten ben epıdural normal dogum yaptım kucağıma ılk verdıklerınde gozlerını kocaman açıp 15 sn kadar gozlerımın ıcıne baktı benım bebegım olduguna ınanamadım :)) zaten aglamaktan bır hal oldum doğurduktan sonra :)))
Benımkı cok huysuz ve uyumayın bır bebek cok zorlanıyorum ısın açığı dün gece 2 ıle 4,5 arası uyudu sadece :14: gerı kalan zamanda emmek ıstıyor emesin dert degıl dıyorsun ama goguslerım yara oluyor sureklı memede oldugunda
Çok büyük sabır işiymiş annelik ama insan koklaya koklaya yapıyor :16:

ne kadar doğru dedin çok büyük sabır işi annelik diye ama işte yazdığın gibi o koku yok mu ahhh... kuzular Allah sağlıklı ömür versin hepsine..

Kizlar dogum yaptim allah isteyen herkese nasip etsin biraz agrilRim var ama canim oglusum icin deger suan hala hastanedeyim yarin cikicaz allahin izniyle ins biran once toparlanirim

canım doktorlar zaten 38inci haftadan itibaren çatı muayenesini sancı cıksada cıkmasada yapıyolar bilidigim kadarıyla.
36-37 haftalarda yapılması sakıncalı cunku dogumu başlatabileceği ihtimali varmıs
38 den sonra yapıldıgında azıcık kanama yada nişan gelebilir dedi doktor bana ama hiçbiri olmadı zaten :)
kızım yerine oyle bir sabitlemişki kendini cıkası yok işte teyzesi:)

beklemek zormus gercekten ama sonucta biz dogmasını beklıyoruz bebeklerımızın
allah hamile kalmayı bekleyen anne adaylarınada sabır versin diyelim....

bırazdan doktor kontrolune gıdecegım sonucları sızlerle de paylaşırım kızlar......

kıyamam kuzuma aman sabitlensin kızlarımız, nasılsa bir zamanı vardır kavuşuruz inş. :)))
bana daha hiç yapmadı.. ama açıkçası işime de geldi çok korkuyorum ben ya canın yanıyormu çok muayene de ben biraz araştırdım forumda da yaptıranlar var bayağı zor demişler.
her kontrole çatı muayenesi korkusuyla gidiyorum iki haftadır.:)

evet Allah isteyen herkese nasip etsin.
hadi bakalım kontrol sonuçlarını bekliyoruz.. hayırlısı :)

Kizlar dogum yaptim allah isteyen herkese nasip etsin biraz agrilRim var ama canim oglusum icin deger suan hala hastanedeyim yarin cikicaz allahin izniyle ins biran once toparlanirim

çok sevindim bizde görürüz sağlıkla o günleri inş.
normal doğum mu yaptın??

Allah bebeğine ve sana sağlıklı, huzurlu, hep güzelliklerle dolu günler yaşatsın. hiç kötü günler görmesin kuzun da inşallah. hayırlı olsun :))))))))

Amin canimsin ins sanada allah kolay dogumlar verir ben spinal sezeryan oldum bu 3. Gunum daha iyiyim cok sukur

merhaba kızlar;
ben 21 kasımda aksamustu 4bucukta kızımı kucakladım.....
cok ama cok guzel bır dduygu.
epidural normal dogum yaptım.
hastanede ( İzmir Egepol Hastanesi) dogum için yardım eden doktorum şükran kopal'a anestezi uzmanına, ebelere hemşirelere hepsine teşekkur ederim.

merhaba kızlar;
ben 21 kasımda aksamustu 4bucukta kızımı kucakladım.....
cok ama cok guzel bır dduygu.
epidural normal dogum yaptım.
hastanede ( İzmir Egepol Hastanesi) dogum için yardım eden doktorum şükran kopal'a anestezi uzmanına, ebelere hemşirelere hepsine teşekkur ederim.

cnm cokkkkkkk tebrik ederim,alah anali babali buyutsun.Ben zaten seni listeme eklemistim,bende egepolde(dr.um nezahat hnm.)epiduralli normal dogum dusunuyorum kismetse,dr.un sukran hanimmiydi yoksa nobetcimiydi?nasildi drundan hastaneden personelinden memnnun kaldin mi?Dogun sancilari epidural uygulana kdr cok mu kotu acaba ya?birde ikinma problemi oldumu dogum sirasinda?tekrar cok tebrikler ,gule gule saglikla buyusun evladin..

cnm cokkkkkkk tebrik ederim,alah anali babali buyutsun.Ben zaten seni listeme eklemistim,bende egepolde(dr.um nezahat hnm.)epiduralli normal dogum dusunuyorum kismetse,dr.un sukran hanimmiydi yoksa nobetcimiydi?nasildi drundan hastaneden personelinden memnnun kaldin mi?Dogun sancilari epidural uygulana kdr cok mu kotu acaba ya?birde ikinma problemi oldumu dogum sirasinda?tekrar cok tebrikler ,gule gule saglikla buyusun evladin..

merhaba canım

doktorum sukran hanımdı ve kendısı zaten gunduz orda oldugu ıcın sanslıydım ama cok ılgınc bır durumum daha var cunku senın doktorun nezahat hanım da benım dogumumda bana yardımcı oldu epıduralı yapana kadar olan sancıları ben zaten cok hıssetmedim epıduralden sonra sunı sancıyla beraber açılmam cok cabuk oldu hemen doguma aldılar benım dogumhanedekı kalmam surem kısaydı canım hazırlık ıkınmalar dogum ve sonra anneden eşin ayrılması kısmı geldı canım emın ol hastene personelı cok cok ılgılıydı ben zaten tekrar tekrar hepsıne tesekkur edettım. sen ne kadar kendını rahat bırakırsan , onlara guvenırsen, onlara cekıncelerını anlatırsan o kadar yardımcı olmalarını kolaylastırıyorsun

dogumun ınsalllah cok guzel gecer canım allah bebısıne bır an once kavusturmak nasıp etsın

tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın :)

merhaba canım

doktorum sukran hanımdı ve kendısı zaten gunduz orda oldugu ıcın sanslıydım ama cok ılgınc bır durumum daha var cunku senın doktorun nezahat hanım da benım dogumumda bana yardımcı oldu epıduralı yapana kadar olan sancıları ben zaten cok hıssetmedim epıduralden sonra sunı sancıyla beraber açılmam cok cabuk oldu hemen doguma aldılar benım dogumhanedekı kalmam surem kısaydı canım hazırlık ıkınmalar dogum ve sonra anneden eşin ayrılması kısmı geldı canım emın ol hastene personelı cok cok ılgılıydı ben zaten tekrar tekrar hepsıne tesekkur edettım. sen ne kadar kendını rahat bırakırsan , onlara guvenırsen, onlara cekıncelerını anlatırsan o kadar yardımcı olmalarını kolaylastırıyorsun

dogumun ınsalllah cok guzel gecer canım allah bebısıne bır an once kavusturmak nasıp etsın

tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın :)

Ay heyecan yaptım şimdi,inşallah benim dogumumda seninki kadar kolay olur...kacıncı haftada dogumun oldu canım,birde önceside yalancı sancıların başlamışmıydı,benim 36.haftam ama yalancı sancı yok bende,umarım bebek gecikmez....:( bebişin nasıl şimdi?sütün geldimi,emiyor mu?ay nasıl güzel bir duygudur kimbilir,hayatı değişiyor insanın

Ay heyecan yaptım şimdi,inşallah benim dogumumda seninki kadar kolay olur...kacıncı haftada dogumun oldu canım,birde önceside yalancı sancıların başlamışmıydı,benim 36.haftam ama yalancı sancı yok bende,umarım bebek gecikmez....:( bebişin nasıl şimdi?sütün geldimi,emiyor mu?ay nasıl güzel bir duygudur kimbilir,hayatı değişiyor insanın

merhaba
38+3 de doğum yaptım. Yalancı sancılar pek fazla yoktu. Bir gün önce nst de sancı cıkmamıştı.
Şimdi bebişde iyi. Süt yavaş yavaş geliyor. Süt arttırıcı humana marka çay içiyorum. Süt ve emzirme konusunu şimdiden düşünme. Herşey yolunda gider işallah.
umarım senin bebişinde gecikmez

merhaba
38+3 de doğum yaptım. Yalancı sancılar pek fazla yoktu. Bir gün önce nst de sancı cıkmamıştı.
Şimdi bebişde iyi. Süt yavaş yavaş geliyor. Süt arttırıcı humana marka çay içiyorum. Süt ve emzirme konusunu şimdiden düşünme. Herşey yolunda gider işallah.
umarım senin bebişinde gecikmez

canim bunca telasinin arasinda cok saol verdigin bilgiler icin..genelde dogumdan sonra foruma pek ugramiyorlarda :)cok soru sordum biliyorum ama musadenle birseyi dha merak ediyorum,kesi yapildimi?ve yapildiysa normal dikis mi,yoksa estetik mi?birde epiduralde ikinma hissi oldumu,yoksa hic hissetmiyormusun ikinma duygusunu?cok saol simdiden,kusura bakma sorularim icin..bebisin fotolarinida bekliyoruz musait oldugunda:)

Back