kızlar aranızda epidural sezeryan yapıcak olan varmı ?
canım ben 45 gün önce doğum yaptım sezeryan değil ama epidural normal yaptım 15 dakikada doğurdum tavsiye ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aranızda epidural sezeryan yapıcak olan varmı ?
canım ben 45 gün önce doğum yaptım sezeryan değil ama epidural normal yaptım 15 dakikada doğurdum tavsiye ederim :)
15 dk da valla süpermiş canım allah analı babalı büyütsün hayırlısı olsun.. ya bende panik atak var doktorumla konuştuk normal doğumda sıkıntı yaşayablirim kendime güvenmiyorum, epidural sezeryan da sıkıntı olmaz ama heyecan yaparmıyım bilmiyorum az kaldı 1 aycık :)
allah kurtarsın benim gece 4te suyum geldi panik ataksan seni düşünemiyorum :)) canım herşeyini hazırla benim tam 22 gün önce oldu allahtan hazırdı herşeyim çantayı aldık çıktık ben çok iyiydim sabah doğurdum akşam evdeydim allah sanada kolay doğum nasip etsin :)
allah sanada kolay doğum nasip etsin :)
doğru canım haklısın erkende olablir hazırlıklı olmak lazım zaten doğum çantamı hazırladım sayılır bebeğinkilerde hazır, panik olduğum için herşeyimi hazırladım son ana bırakmam yani bakalım doktor kasım 15 dedi ama daha erken mi yoksa daha geç mi olur bilemicem ama şu ekimi bi atlatayımda allahın izniyle bişey kalmıyor
arkadaşlar benim yalancı sancılarım oluyor. heran adet olacakmışım gibi bacaklarıma ve belime vuran kasık ağrılarım oluyor acaba erken mi. kızım olacak inş. kızlar erken oluyor diyorlar :) benim gibi olan var mı ?
Allah sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah.
benimde gebeliğim seninle aynı doktor birşey demedi demekki bende kasım 15 den sonra bekleyebilirim :)
birde internette doğumda panik ve korkuyu azaltmanın bazı yolları var bence onları oku ve kendini rahatlatmaya çalış. Allah yardımcımız olsun.
Doğum fotografçısı ayarlayan var mı aranızda varsa fiyat yazabilirmisiniz