• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

Bebek sahibi olacak anneleri şimdiden kutluyorum, arkadaşlar ben yeni evliyim ama hemen bebek istiyorum. Bu spermin döl yatağına yerleşme döneminde kasıkta bacakta ağrı görülüyor mu? Yerleşme dönemi hamileliğin hangi haftaları oluyor ve o dönemde kadında ne gibi değişiklikler oluyor, kendi deneyimlerinizden anlatırmısınız, teşekkürler :))

canım ben 45 gün önce doğum yaptım sezeryan değil ama epidural normal yaptım 15 dakikada doğurdum tavsiye ederim :)

15 dk da valla süpermiş canım allah analı babalı büyütsün hayırlısı olsun.. ya bende panik atak var doktorumla konuştuk normal doğumda sıkıntı yaşayablirim kendime güvenmiyorum, epidural sezeryan da sıkıntı olmaz ama heyecan yaparmıyım bilmiyorum az kaldı 1 aycık :):emir_bebek:

15 dk da valla süpermiş canım allah analı babalı büyütsün hayırlısı olsun.. ya bende panik atak var doktorumla konuştuk normal doğumda sıkıntı yaşayablirim kendime güvenmiyorum, epidural sezeryan da sıkıntı olmaz ama heyecan yaparmıyım bilmiyorum az kaldı 1 aycık :):emir_bebek:

allah kurtarsın benim gece 4te suyum geldi panik ataksan seni düşünemiyorum :)) canım herşeyini hazırla benim tam 22 gün önce oldu allahtan hazırdı herşeyim çantayı aldık çıktık ben çok iyiydim sabah doğurdum akşam evdeydim allah sanada kolay doğum nasip etsin :)

allah kurtarsın benim gece 4te suyum geldi panik ataksan seni düşünemiyorum :)) canım herşeyini hazırla benim tam 22 gün önce oldu allahtan hazırdı herşeyim çantayı aldık çıktık ben çok iyiydim sabah doğurdum akşam evdeydim allah sanada kolay doğum nasip etsin :)

doğru canım haklısın erkende olablir hazırlıklı olmak lazım zaten doğum çantamı hazırladım sayılır bebeğinkilerde hazır, panik olduğum için herşeyimi hazırladım son ana bırakmam yani bakalım doktor kasım 15 dedi ama daha erken mi yoksa daha geç mi olur bilemicem ama şu ekimi bi atlatayımda allahın izniyle bişey kalmıyor

bebeğin kızmı tatlım kız bebişler erken gelir derler ya kaç kilo aldın bu arada:)

benim bebiş erkek oğluşum olcak allahın izniyle evet kız bebişler için öyle derler :) valla ben 14 kilo aldım 55 ile başladım gebeliğe şuan 69 kiloyum

kızlar odalarıydı, kıyafetleriydi derken son zamanlarımıza yaklaştık. Şimdi de beni hangi çocuk doktoruna götüreceğimin telaşı sardı. Karar verebilirsem hangi doktor olacağına doğumdan önce, çocuk doktoruna da gitmek istiyorum. Doğum sonrasında nelere dikkat etmem konusunda en iyi bilgiyi ondan alırım..

Şİmdiden çocuk doktorunu ayarlayan var mı?
Kime götürmeyi düşünüyorlar?

doğru canım haklısın erkende olablir hazırlıklı olmak lazım zaten doğum çantamı hazırladım sayılır bebeğinkilerde hazır, panik olduğum için herşeyimi hazırladım son ana bırakmam yani bakalım doktor kasım 15 dedi ama daha erken mi yoksa daha geç mi olur bilemicem ama şu ekimi bi atlatayımda allahın izniyle bişey kalmıyor

Allah sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah.
benimde gebeliğim seninle aynı doktor birşey demedi demekki bende kasım 15 den sonra bekleyebilirim :)
birde internette doğumda panik ve korkuyu azaltmanın bazı yolları var bence onları oku ve kendini rahatlatmaya çalış. Allah yardımcımız olsun.

arkadaşlar benim yalancı sancılarım oluyor. heran adet olacakmışım gibi bacaklarıma ve belime vuran kasık ağrılarım oluyor acaba erken mi. kızım olacak inş. kızlar erken oluyor diyorlar :) benim gibi olan var mı ?

arkadaşlar benim yalancı sancılarım oluyor. heran adet olacakmışım gibi bacaklarıma ve belime vuran kasık ağrılarım oluyor acaba erken mi. kızım olacak inş. kızlar erken oluyor diyorlar :) benim gibi olan var mı ?

bendede ağrılbu haftalarda başladı int. araştırdım durum normal gözüküyor dediğin gibi kasık ağrısı ve kasılmalar şeklinde... Amaaan bebüşlerimiz erken gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))

Allah sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah.
benimde gebeliğim seninle aynı doktor birşey demedi demekki bende kasım 15 den sonra bekleyebilirim :)
birde internette doğumda panik ve korkuyu azaltmanın bazı yolları var bence onları oku ve kendini rahatlatmaya çalış. Allah yardımcımız olsun.

amin canım allah razı olsun evet seninkide aynı kasımın 15 inden sonra her an olablir işte bakalım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da , netten bakıyorum sürekli araştırma halindeyim zaten hepimizi için sağlıklı doğumlar olur inşallah

Arkadaşlar hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah..Benim kızımda nasipse 1 kasımda geliyor..

kızlar merhaba, takvime göre sadece 12 günüm kaldı ama henüz oğlum doğum kanalına girmedi bile :( ne kasıl ağrısı ne yalancı sancı hiçbirşey yok bende...dr 8-9a kadar sizi bekleyeceğiz diyor...o kadar rahat ki yerinde gelmeye niyeti yok oğlumun...
bir de çatı muayenesi oldum ki ömrümden ömür gitti allahım o ne acıydı öyle :(
doğum yapan bebeğine kavuşan var mı? ben çok sıkıldım beklemekten :D

Doğum fotografçısı ayarlayan var mı aranızda varsa fiyat yazabilirmisiniz

ben de bugünlerde bu işi organize etmeye başladım.
şahver koçulu, çiselen eren ve özlem poyrazoğlu ile görüştüm, ortalama hepsinin baz paketleri 600 tl, eger fotokitap istersen rakam 750 gibi oluyor...
ben üç ismin resimlerini beğendim diğer konuştuklarım çok da cana yakın gelmedi

demek hala doğuran yok :))

benim kızım kafasını iyice kasığa yerleştirmiş o yüzden ağrılarım çok oluyor..çatı muayenem yapıldı şuanda herşey notrmal gözüküyor bakalım..artık merakım had safada acaba nasıl birşey diye düşünüyorum:))

bu arada çok tırsmakla birlikte normal doğum istiyorum..:))

şaka maka az kaldı kızlar yaa..inanamıyorum,daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim an!

bu arada herkese hayırlı bayramlar..ve tabi herkese hayırlı doğumlar..hepimiz< bir avazda kurtuluruz inşallahhh.!! aminnnn.!!

Selam kızlar! ben bayramın birinci günü erken doğum nedeniyle hastaneye yattım iğneler ilaçlar şimdi evimdeyim, neredeyse oğluşum geliyordu:) ama neyseki atlattık şimdilik.. ama ilk şikayetimde alacakmış doktorum, hayırlısı olsun artık hepimize... herkese iyi bayramlar, sağlıklı doğumlar..

hepinize hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kavuşun bebeklerinize bizlerede dua etmeyi unutmayın....

Back