• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

benimde çok az kaldı 1 kasımda alacaklar nasipse kanala girmedi bir türlü niyetide yok masallahh. ama bende çok tuhaf bi duygu var sanki onu benden alacaklar gibi içimde daha güvenli doğmasını istemiyomuşum gibi... bilmmiyorum böyle düşünen varmı :43::43: allah herkese hayırlı kolay doğum nasip etsinn

benimde çok az kaldı 1 kasımda alacaklar nasipse kanala girmedi bir türlü niyetide yok masallahh. ama bende çok tuhaf bi duygu var sanki onu benden alacaklar gibi içimde daha güvenli doğmasını istemiyomuşum gibi... bilmmiyorum böyle düşünen varmı :43::43: allah herkese hayırlı kolay doğum nasip etsinn

hayırlısı olsun canım insan ister istemez tuhaf oluyor, herseyi düşünüyorsun ama doğa kanunu orda güvende olsaydık hep orda kalırdık, senin bebişinde sana kavuşunca çok daha güzel olacak.. :) benimde 3 kasımda geliyor oğlum.. hepimize hayırlı doğumlar..

Gelen giden yok derken bayramın 3 üncu gunü suyunun gelmesıyle hastaneye koştuk 12 saat süren bekleyısten sonra oğlum dünyaya geldı :) sımdı bırbırımıze ve yenı hayatımıza alışmaya çalışıyoruz logusalıkta hamılelık gıbı cetrefıllı ve zor bır zamanmış meğerse herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dılerım :)

Gelen giden yok derken bayramın 3 üncu gunü suyunun gelmesıyle hastaneye koştuk 12 saat süren bekleyısten sonra oğlum dünyaya geldı :) sımdı bırbırımıze ve yenı hayatımıza alışmaya çalışıyoruz logusalıkta hamılelık gıbı cetrefıllı ve zor bır zamanmış meğerse herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dılerım :)

hayırlı olsun canmm darısı başımıza..

Merhabalar benim SAT 06 Şubat. İkinci gebeliğim, 4 yaşında bir oğlum var. İlkine göre biraz daha farklı, ilkinde hiç bir şikayetim olmadı (aldığım 23 kilo dışında :)) sanki hamile değil gibiydim. Bu sefer çok başım dönüyor. Allah kalbimdekini biliyr sağlık ve sıhhatle önce tabii, kız bebek istiyoruz. Çevremde kız bebeği olanlar, hamilelikte çok mide bulantıları olduğunu söylüyor. Kız olursa çok bulantı yaparmış. Bulantı ve kusmasız kız bebek sahibi olan var mı acaba, çok merak ediyorum
slm canım. benim 6 günüm kaldı doğumuma. kızım olacak inşallah allahın izniyle. bulantı ve kusma hiç yaşamadım. herkesin farklı oluyor yani :)

hayırlısı olsun canım insan ister istemez tuhaf oluyor, herseyi düşünüyorsun ama doğa kanunu orda güvende olsaydık hep orda kalırdık, senin bebişinde sana kavuşunca çok daha güzel olacak.. :) benimde 3 kasımda geliyor oğlum.. hepimize hayırlı doğumlar..

slm benim de 6 kasım desteğe çok ihtycım var ilk doğum çünkü. allahım hepimizi kolaylıkla kurtarsın inşsllah.

merhaba kızlar
benım sat tarıhım 26 subattı ve dogumum aralıgın 1 gıbıydı
su anda 35+6 haftadayım ve doktorum artık haftada 1 goruscez dedı
sızce aralıga kadar beklermıyım kızımı yada kasımda bana merhaba der mi?

merhaba kızlar
benım sat tarıhım 26 subattı ve dogumum aralıgın 1 gıbıydı
su anda 35+6 haftadayım ve doktorum artık haftada 1 goruscez dedı
sızce aralıga kadar beklermıyım kızımı yada kasımda bana merhaba der mi?

bende ekimde kızım bana merhaba dermi diyordum ama malesef demedi bak kaasıma girdik.. 11'ini beklıyorum artık :)

Allahımm bu son gunler asla geçmiyorrrmuş gerçektennn ... kesinlikle gecmıyor :)
canım benim 5 günüm kaldı heyecandan uyuyamıyorum. bugun az bişey suyum geldi sonra bi daha gelmedi. annem korkudan panikten gelmedi dedi . allahım her an tetikteyim ne zmn hepsi gelecek diye. kız bebeğim olcak inşallah .
allah herkese yardım etsin

canım benim 5 günüm kaldı heyecandan uyuyamıyorum. bugun az bişey suyum geldi sonra bi daha gelmedi. annem korkudan panikten gelmedi dedi . allahım her an tetikteyim ne zmn hepsi gelecek diye. kız bebeğim olcak inşallah .
allah herkese yardım etsin

senin de bayağı az kalmış canım Allah kurtarsın sağlıkla inşallah. bende kızımı bekliyorum 30 kasım ama 15 kasımdan sonra bekleyecekmişiz. gerçekten son günler geçmiyor bazen hemen gelse diyorum ama daha 2500 gr bebeğim. :))

Allah hepimize yardım etsin inşallah.

senin de bayağı az kalmış canım Allah kurtarsın sağlıkla inşallah. bende kızımı bekliyorum 30 kasım ama 15 kasımdan sonra bekleyecekmişiz. gerçekten son günler geçmiyor bazen hemen gelse diyorum ama daha 2500 gr bebeğim. :))

amiin inşallah canım.
allah hepimiizn yardımcısı olsun sabrını versin. hayırlı evlatlarımız olsun inşş...

benimde 23 kasım doktor beklemedeyiz dedi. ama benim de bebeğim zayıf 2500 halbuki o kadar dikkat ediyorum yediklerime bazen moralim bozuluyor...

slm benim de 6 kasım desteğe çok ihtycım var ilk doğum çünkü. allahım hepimizi kolaylıkla kurtarsın inşsllah.

slm cnm benimde ilk doğumum artık birbirimize destek vericez burdan ve tabiki en yakınlarımız.. benim kasım 3ü olacaktı erken doğum nedeniyle ilaçla tutuyordu doktor bide artk kilo almıyordu. dün gittik kilo almış ve doğum durmuş diye önümüzdeki haftaya attı ve sezeryan olacaktım bebeğim kanala girmiş zaten 3cm açıklığım var normal yapabilirsin dedi. pazartesi kontrolum var, bakalım neler olacak.. herşeyimiz macera yani Allahım tek dileğim oğlumla sağlıklı kavuşmamız.. ve burdaki herkes sağlıkla kavuşsun inşallah.. yapabiliriz kızlarrrrr:49::16:

benimde 23 kasım doktor beklemedeyiz dedi. ama benim de bebeğim zayıf 2500 halbuki o kadar dikkat ediyorum yediklerime bazen moralim bozuluyor...

canım bende senin gibiyim o kadar iyi besleniyorum, vitaminler falan ama bebişim zayıf:( dün 36+4tüm oğlum 2650kg olmuş. ne yapalım sütümüz olurda onunla besleriz inşallah..:49:

Herkese teşekkürler :)) Anne olmak ne zormus böyle :)) gunümüz gecemıze karışmış durumda uykusuzluk meme çatlağı dıkıs ağrısı kı benımkı normal doğumdu!! nE ararsan var :))
Hamıleyken duydugum bunlar ıyı gunlerın kısmına geldım ama tünelde muhtesemmmm

Back