• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

bizimde dün belli oldu kız olacakmış ben hep erkek istiyodum içimede öyle doğuyodu çoookk şaşırdım hala atlatamadım
dün tam 16. haftada idi tam olarak belli oluyodu

şuan 3,5 aylık ham,ileyim .aslında aralıkta olacaktı son adet tarihime göre ama çocuk 10 gün gibi büyün gidiyomuş doğum zamanı 25 kasım olarak belirlerndi o güne kadar allah sağlıktan ayırmasın kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

canım hayırlı olsun.banada ikili taramada erkek dedi yüzde seksen erkek dedi ama inanasım gelmedi görmeden.bişey sorucam bence vesvese yapıorum evet ama kızlar. ultrason resimlerinde benim bebişin sol kolu hep düz aşağıda sağ kolunu oynatıyo her resimlerde. kuruntu yaptım bi sorun yoktur değilmi:(

bizimde dün belli oldu kız olacakmış ben hep erkek istiyodum içimede öyle doğuyodu çoookk şaşırdım hala atlatamadım
dün tam 16. haftada idi tam olarak belli oluyodu

olsun ne olacak ki kızlar daha bir sevimli oluyor kendilerini zorla sevdiriyor hemde kıyafette çeşit sıkıntısı yaşamazsın ne olur kız erkek diye ayrım yapmayın ikisi de evlat bence bir annenin en az bir tane kız evladı olmalı benimde annemde var erkek düşkünlüğü hadi o eski düşünceye sahipde sen yapma

slm kızlar benimde bebişimin cinsiyeti belli oldu erkek. kasımda doğum yapacak çoğu arkadaşların erkek galiba....herkes öğrenince yazsınnn buraya

vay be bu sene kız yılı dediler ama erkekte varmış bayaaa:) benim çevremde de çok hamiş var hepsi kız.. hayırlı olsun hepimize kız-erkek hiiiiiiiiiç farketmez benim için. ben bugünleri çok bekledim Allah aratmasın

canım hayırlı olsun.banada ikili taramada erkek dedi yüzde seksen erkek dedi ama inanasım gelmedi görmeden.bişey sorucam bence vesvese yapıorum evet ama kızlar. ultrason resimlerinde benim bebişin sol kolu hep düz aşağıda sağ kolunu oynatıyo her resimlerde. kuruntu yaptım bi sorun yoktur değilmi:(

doktor bununla ilgili bişey söyledi mi canım ya da sen sordun mu??

Selam kızlar, benimde oğlumm olacak :) Kasım 2'si gibi görünüyor doğumum. Hayırlısıyla inşallah.
Daha çok var. Zaman geçmek bilmiyor sanki sizede öyle mi bilmiyorum :)

slm kızlar ben de aranıza yeni katıldım... benim de doğumum 2 kasıma geliyor inşallah... hepinize hayırlı ve güzel gebelikler :)

canım hayırlı olsun.banada ikili taramada erkek dedi yüzde seksen erkek dedi ama inanasım gelmedi görmeden.bişey sorucam bence vesvese yapıorum evet ama kızlar. Ultrason resimlerinde benim bebişin sol kolu hep düz aşağıda sağ kolunu oynatıyo her resimlerde. Kuruntu yaptım bi sorun yoktur değilmi:(

hiç bir şeyi yoktur onun kolları daha minicik aşağıda olsa ne olacak kuruntu yapmayalım

erkeğe benziyor dedi ama uufak bir sorun var plesenta previa olmuş dedi yani bebek aşağıdaymış bu tabi bizi korkuttu

benimkide plasenta previaymış ama 24 haftaya kadar normalmiş 24 haftadan sonra yukarı çıkmazsa sezeryan olursun korkulacan birşey yok ablamd ada böyle oldu yukarı çıkmadı son ana kadar dr sezeryan yaptı düşer diye korkma öğretmen kensini hergün 30 km yol gidip geliyodu hamileleğinde

benim de kızım olucak :) bi oğlum vardı Allah bir de kız verdi şükürler olsun :)

olsun ne olacak ki kızlar daha bir sevimli oluyor kendilerini zorla sevdiriyor hemde kıyafette çeşit sıkıntısı yaşamazsın ne olur kız erkek diye ayrım yapmayın ikisi de evlat bence bir annenin en az bir tane kız evladı olmalı benimde annemde var erkek düşkünlüğü hadi o eski düşünceye sahipde sen yapma

benimki ayırımdan değil bende istiyorum kızım olmasını ama küçüklüğümden beri hep isteğimdi ilk çocuğumun erkek olmasını isterdim bide başka planlarım vardı kendi düğünüm içime sinerek olmadığı için ona istediğim gibi bi sünnet düğünü yapmak istiyodum :) kısmet değilmiş belki ilerde olur. herşeyin hayırlısı zaten hayırlı olan kız evlatmış biçok yerde okudum bunu allah kız için ödüllendirir erkek için soru sual edermiş.

benimkide plasenta previaymış ama 24 haftaya kadar normalmiş 24 haftadan sonra yukarı çıkmazsa sezeryan olursun korkulacan birşey yok ablamd ada böyle oldu yukarı çıkmadı son ana kadar dr sezeryan yaptı düşer diye korkma öğretmen kensini hergün 30 km yol gidip geliyodu hamileleğinde

Hay allah razı olsun içime su serptin ben aşağıda olunca düşme riski olur diye korkuyordum bir de bizim tüp bebek zaten zor sahip olduk rabbim bu mutluluğumuzu elimizden almasında birde ablam kaç aylık doğum yapmıştı

Son düzenleme:
oğluşum geliyor kısmetse :) adını Göktuğ koyucaz.. çok heyecanlıyım biran önce kavuşmak istiyorum ona:)

kızlar ben 14 haftalıkken çektirdiğim 3boyutlu ultrasonda hiç sormamama rağmen doktor"bebeğin erkek" dedi. ondan 1 hafta sonra da başka doktor erkek gibi dedi tam emin olmadan. Ancak geçen hafta ise 2 farklı doktor bebeği bile net göremediğim bir ultrasonda "tam göstermiyor pozisyonu ters ama bence kız" dediler... çok tuhaf bir durum bebişim ne olacak acaba? Sizde de bu gibi bir durum oldu mu? 3 boyutlular daha güvenilir deniliyor ama o da 14 haftalıktı sonuçta

Back