• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

dün ikili test için kontrolum vardı ve belki cinyetini öğrenirim diye gittim ama bebeğimin kalbi atmıyordu :( 10 haftalık kalmış ölmüş içimde :( dün apar topar aldılar bebeğimi... Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş... herkes sağlıklı bebeklerini kucaklarına alır inşalla...

canım ya :( ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm, Allah sabır versin:(

Herkese selamlarr...su and a cok korkuyorum cnku cumartesiden beri sag kasigimda devam eden bir ağrım var. Arada sırada 1-2sn saplanın çıkıyor. Çok korkuyorum...elimle sanki kesenin daha çok sagda olduğunu hissediyorum ama bu tamamen benim kuruntum da olabilir. Rahim büyümesinden mı başka birşeyden mı bilmiyorum. Sizin buna benzer te rütbeleriniz var mı? Doktoruma konuştum yarın aksam görüşeceğiz kanamam hiç olmadı şükür şimdi de yok....yardimmm

selam canım benim bildiğim olağan bişey ama hep sürüyorsa bilemem tabiki doktora sormak lazım, ama kanaman yok en azından ona şükret neticesini yaz olur mu?

dün ikili test için kontrolum vardı ve belki cinyetini öğrenirim diye gittim ama bebeğimin kalbi atmıyordu :( 10 haftalık kalmış ölmüş içimde :( dün apar topar aldılar bebeğimi... Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş... herkes sağlıklı bebeklerini kucaklarına alır inşalla...

cok cok gecmiş olsun canım allahım sabır versinn:(

canımbenimm çokkk geçmiş olsunn ALLAHım acil şifalar nasip etsinn üzülme ALLAH büyük bir kere veren ALLAHım ikinciyide verir sen kendini topla iyi ol yeterrr bir bakmışsın yine hayırlı haberr almışsınnn Herşey gönlünce olsun canım tekrar çok geçmiş olsun.

Merhaba Arkadaşlar,

Bende 14 Haftamdayım.. Cinsiyet öğreneniz var mı? drum bu hafta sonu söyleyeceğim dedi ama gösterirse tabi :):)

tatlım merhabaa ben şuan 12+3deyim ama 10. haftada kontrolüme gittiğimde doktorum emin değilim önümüzdeki diğer kontrolde büyük ihtimal belli olur ama şuan erkek gibi dedi hatta baya bi şaşırmıştım bu konuyada şurdan vardı ultrasonda tam o bölgede bir parlaklık gördü bariz bir şekilde parlaklık va bizde gördük bu parlaklık çoğunluk erkek bebeğe çıkar bakalım sende ne olucak dedi 2 hazirande diğer kontrolüm onu bekliyoruzz dört gözleeeee bakalım hayırlısıııı :16::16::16:

Ben yaptırdım gayet iyi çıktı, umarım seninde sonuçların iyi çıkar. Max. 4güne kadar sonuçları alıyorsun... 11. haftalık bebeğin cinsiyetinin tam doğru söyleneceğini düşünmüyorum.. Ben bu hafta gideceğim cinsiyeti için...

ben de 15 haftalık hamileyiim net bişe söylemiyolar hazırlık yapmayın ilerde belli olacak diyorlar

kafamı karıştırdı sağlık ocağı..aslında buna hep kaam karışık neyse 19unda muayenem var dr.a soracağım tabiki..

Konu mu ne;

konu şu...sağlık ocağına gittim az önce kayıt için ultrasonlara falan baktılar..benim son sat'ım 8 şubattı..hastanede de böyle söylemiştim,insan emin olmaz mı bende eminim reglimin tarihinden..ama hayır dediler bebek daha küçük..15ini son sat olarak belirledir..ancak şimdi sağlık ocağındakiler "hayır 8i doğru tarif ultrasonlarda böyle diyor" dedi..eee hangisi doğru şimdi?:44:

hiç kafan karışmasın benim yakın arkadaşımın bebeğide bir hafta geriden gidiyordu.dr ona döllenme tarihin önemli,takılma böyle şeylere demiş.bir hafta geri de olabilir ileride gösterebilir.onun da canı sıkılmıştı ama bebekte bir şey yok sapasağlam doğdu.canını sıkma sen de.

İBERCE Teşekkürler canım,olabiliyormuş böyle şeyler..zaten 1 hafta farkediyor,çok da önemli değil..

C.tesi günü 2li teste girdim,allaha şükürler olsun sağlığı yerinde herşey olunda..Dr.a sordum "cinsiyeti belli mi?" diye.."Doğru sonuç için 1 ay daha beklmemek lazım ama erkek gibi sanki" :1: Ya o an ne kız ne erkek sağlıklı olsun da başka birşey düşünmüyor insan..Eğer 1 ay sonrada erkek derlerse çevremdeki herkesi kutlayacağım..Ark.larım,ailem,iş ark.larım herkes erkek hissediyor..Hayırlısı Allahtan artık..:16:

Yalnız ilk defa bu kadar belirgin gördüm,bir tuhaf oluyor insan..Dr.aletle dürtüyor hemen hareket ediyor..Çok başka duygularmış gerçekten ya.! Allah isteyen herkese naip etsin,Allah bizlerinde sağlıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip etsin.AMİNNN.!!

kasım anneleri ıkılı tarama sonucunuz ne zaman çıktıydı benım 10 gün olmasına rağmen çıkmadı daha da cuma çıkar diyorlar guya özel hastanede yaptırdık sinir oldum

kasım anneleri ıkılı tarama sonucunuz ne zaman çıktıydı benım 10 gün olmasına rağmen çıkmadı daha da cuma çıkar diyorlar guya özel hastanede yaptırdık sinir oldum

Ben c.tesi gittim,ultrason verileri düzgündü,allaha şükür sağlıklı dediler..Kan'ı verdik bir daha ki c.tesi çıkacak sonuç..En az 1 hafta bekleniyor..Ama 10 gün uzun bir süre,işte belki olmuyor ki hastaneye göre de değişiyor durum..

çoğu özel hastanelerin laboratuarlarında ikili test yapılmıyor.onlarda kanı alıp güvendikleri başka özel lab. Gönderiyolar.o nedenle sonuçlar geç geliyor ellerine.ense kalınlığı normal ve burun kökü oluşumu vrsa içiniz ferah olsun herşey negaatiftir

selam kızlar bu arada bende aranıza yenı katıldım haftaya 4 aylık olucak bebişim inşallah..bu persembede randevum var cınsıyetı bellı olucak ınsallah hersey yolundadır hepımız ıcın..bu arada bende nisa hastanesıne gıdıorum mürvet hnm.a...sımdılık memnunum bakalım..daha bebişin oynamalarını hıssetmıyorum ılk bebegımın daha erken hıssetmıstım oyuzden bazen vesvese yapıorum..bide bı arkadas kasıkta ani gelen sancılardan bahsetmıs bendede oluyodu hatta hala bazen oluyo bi iki sanıye olup gecıyo zaman zaman... hatta ılk basladıgında doktora gıtmıstm korkudan ama hersey yolundaydı normalmıs yanı gaz sancısı felanda olabılır heralde..kanama olmadıgı surece telaşa gerek yok sanırım..Allah hepımızın saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerimizi...

selam kızlar bu arada bende aranıza yenı katıldım haftaya 4 aylık olucak bebişim inşallah..bu persembede randevum var cınsıyetı bellı olucak ınsallah hersey yolundadır hepımız ıcın..bu arada bende nisa hastanesıne gıdıorum mürvet hnm.a...sımdılık memnunum bakalım..daha bebişin oynamalarını hıssetmıyorum ılk bebegımın daha erken hıssetmıstım oyuzden bazen vesvese yapıorum..bide bı arkadas kasıkta ani gelen sancılardan bahsetmıs bendede oluyodu hatta hala bazen oluyo bi iki sanıye olup gecıyo zaman zaman... hatta ılk basladıgında doktora gıtmıstm korkudan ama hersey yolundaydı normalmıs yanı gaz sancısı felanda olabılır heralde..kanama olmadıgı surece telaşa gerek yok sanırım..Allah hepımızın saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerimizi..

BENİMKİ DE O TARİHTE DOĞACAK İNŞALLAH.RAHİM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN ONU TUTAN BAĞLAR GERİLİYOR BEN DE OLUYOR ANİ KASIK AĞRILAR ÇOK YAVAŞ HAREKET ETMKE GEREKİYOR BİŞE OLMAZ AMA.

çoğu özel hastanelerin laboratuarlarında ikili test yapılmıyor.onlarda kanı alıp güvendikleri başka özel lab. Gönderiyolar.o nedenle sonuçlar geç geliyor ellerine.ense kalınlığı normal ve burun kökü oluşumu vrsa içiniz ferah olsun herşey negaatiftir

Zaten şehir dışına gönderdikleri için bu sorun olmuş geç işleme aldıkları için sorun olmuş.

ben 2 li testi yaptırdım ertesi günde sonucunu aldık dr. muayenehanesinde aldılar kanı laboratuvara gönderdiler neden 1 hafta 10 gün bekletmişleri sizi anlamadımm

anneler sağlıkocağında bazı aşılar yapılıyormuş acaba yapılmaya ne zaman başlanıyor ya da siz ne zaman başladınız

Back