• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

Hay allah razı olsun içime su serptin ben aşağıda olunca düşme riski olur diye korkuyordum bir de bizim tüp bebek zaten zor sahip olduk rabbim bu mutluluğumuzu elimizden almasında birde ablam kaç aylık doğum yapmıştı

ablam tam zamanında doğum yaptı normal hamilelelr gibi 38 haftalıktı 3 küsür kilo doğurdu koltukları ileri geri çeker iş bile yapıyodu benimkide tüp bebek dr plasenta previadan bişe olmaz dedi sadece cinsel ilişki yasak unutma

ablam tam zamanında doğum yaptı normal hamilelelr gibi 38 haftalıktı 3 küsür kilo doğurdu koltukları ileri geri çeker iş bile yapıyodu benimkide tüp bebek dr plasenta previadan bişe olmaz dedi sadece cinsel ilişki yasak unutma

hayırlısı ile bir sıkıntı olmadan bebişimizi kucağınıza alsak.o yasak konusuna gelınce bizzz tüp bebek olduğumuz için aylardır zaten yasaktı olsun bütün işler eşlere kaldı o da olmasa ben ne yapardım bilmiyorum

bizimde dün belli oldu kız olacakmış ben hep erkek istiyodum içimede öyle doğuyodu çoookk şaşırdım hala atlatamadım
dün tam 16. haftada idi tam olarak belli oluyodu

AYYY... Çok heyecanlıyım valla okyunca dahada heyecanlandım. Çünkü benimde içime hep erkek doğuyor ben kız çocuklarınıda çok seviyorum ama napım hep erkek hissediyorum... Hayırlısı olsun yarın büyük gün görücezzzzz bakalımm:)))))

bunu duyduğum iyi oldu benim de bir tane çekilecek var birşey olur diye korkuyorum .
sizin de erkek ve isim emir mi bizim ki de erkeğe benziyormuş eşim emir koyalım diyor

Vaay adaş olacak he oğluşlarımız.. :) Emir ismini seviyorum,ağırlığı karizması var gibi geliyor bana :)

Diş için gideceksen mutlaka doktorunla konuş.O sana çektirebilirsin der zaten,yani zamanını o tayin etsin..Ben herşeyde ondan onay aldım..Normalde üst 20lik vardı çıkmış bir diş ama çektirdim çok rahat oldu..Fakat geçen hafta salı günü gömük 20lik çektirdim ki Allah bir daha yaşatmasın..Hem gömük 20lik hemde onun önünde kırılmış bir azı dişi..Şuan 7-8 e yakın dikiş var ağzımda,tam 2,5 saat sürdü.! Dr.da mahvoldu bende..Çene cerrahı çekti dişimi birde düşünün..Diş çeneye ve sinire yapışmış,çenem hiç esnemediği için parça parça aldılar..Mahvoldum..Yüzüm gözüm şişti buz yaptım sürekli..Nasıl dayandım ağrısına bende bilmiyorum ama inan Allah güç kuvvet verdi..
İlk gün full ağladım tabi hiç susmadan :5: Herkeste böyle olmuyormuş..Normal bir insan olsan iç ağrı kesici ama biz...Dr.un verdiği ağrı kesicilerde fayda etmiyor ki..

Neyse geçti gitti..Dikişlerimi aldırmam kaldı sadece..Hatta operasyon bitince espri bile yaptım "oğlum kafası güzel doğacak,çocuk ne içirdiniz lan banaaa.! diye çıkacak içeriden.! e bu kadar morfine kafası güzel olmasında ne olsun.!" dedim.. :53::1:

Normal bir diş çektireceksen hiç korkma ama onu da çektirdim rahattım..Allah yardımcın olsun...

mrb arkadaşlar nasılsınız biz öğrenemedik daha cinsiyetimizi elini koymuştu yaramazım göstermedi bi türlü haftaya bi daha gidicez bakalım 1 oğlum var 5.5 yaşında buda hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda kolay geçmiyor hamileliğim çünkü :(((

Midem berbat arkadaşlar.! Feci yanıyor..C.tesi günü midemde birşey kalmadı zaten,dr.ilaç yazdı bugün alıcam..Bugün öğürtüm hiç bitmedi..Ayaklarımda feci şiş.! Patates gibi.! Canımı yakıyor..Tüm gün oturarak çalışmaktan kaynaklarınıyor..Bir tahtayla yükseklik yaptık ama yeterli gelmedi..Önümüz yaz,napıcaz biz bilmem..Sıcaklar var,benim gibi çalışanlar varsa daha bir zor..

Allah yardımcımız olsun hepimizin..

Midem berbat arkadaşlar.! Feci yanıyor..C.tesi günü midemde birşey kalmadı zaten,dr.ilaç yazdı bugün alıcam..Bugün öğürtüm hiç bitmedi..Ayaklarımda feci şiş.! Patates gibi.! Canımı yakıyor..Tüm gün oturarak çalışmaktan kaynaklarınıyor..Bir tahtayla yükseklik yaptık ama yeterli gelmedi..Önümüz yaz,napıcaz biz bilmem..Sıcaklar var,benim gibi çalışanlar varsa daha bir zor..

seninle aynı hafctadayım ben de şişlikler bende de başladı çalışıyorum ben de akşam eve gelinceye kadar ayaklarım mahvoluyo erken başlamış diyo herkes sana bişe söyleyen oldumu

seninle aynı hafctadayım ben de şişlikler bende de başladı çalışıyorum ben de akşam eve gelinceye kadar ayaklarım mahvoluyo erken başlamış diyo herkes sana bişe söyleyen oldumu

Olmaz mı..Oldu tabi..Ama bünyeye göre değişiyor bence herşey..Ben terlik giyiyorum ayakkabıda çok daralıyorum artık..Hatta bir babet aldım 39 numara,normalde 38 giyerim ben..Herkes son aylarda şişeceğini şimdi erken olduğunu söylüyor..Bizim şimdiden böyleyse son ayları düşünemiyorum..:18:

Yinede dr.una söyle..ben söyledim..12 saat boyunca oturarak çalışıyorum dedim..Ara ara kalk yürü dedi,yükseklik koy ayağının altına uzatmaya çalış dedi..Ayak şişmesi tansiyon ile alakalı da olabiliyor,o yüzden dr.una söyle tans. falan baksınlar..Gerçi benim dr.um her gitmemde ölçüyor bir sorun yok şükür..Hee birde eve gidince soğuk tuzlu su yapıp içine daldırıyorum ayakları :) bir süre bekliyorum sonra havaya dikerek uzanıyorum..Tam olarak inmiyor şişliği yinede..

Son düzenleme:

umarım herşey yoluna girer benimde ayaklarım şişiyo tuzu azalttım bende

Olmaz mı..Oldu tabi..Ama bünyeye göre değişiyor bence herşey..Ben terlik giyiyorum ayakkabıda çok daralıyorum artık..Hatta bir babet aldım 39 numara,normalde 38 giyerim ben..Herkes son aylarda şişeceğini şimdi erken olduğunu söylüyor..Bizim şimdiden böyleyse son ayları düşünemiyorum..:18:

Yinede dr.una söyle..ben söyledim..12 saat boyunca oturarak çalışıyorum dedim..Ara ara kalk yürü dedi,yükseklik koy ayağının altına uzatmaya çalış dedi..Ayak şişmesi tansiyon ile alakalı da olabiliyor,o yüzden dr.una söyle tans. falan baksınlar..Gerçi benim dr.um her gitmemde ölçüyor bir sorun yok şükür..Hee birde eve gidince soğuk tuzlu su yapıp içine daldırıyorum ayakları :) bir süre bekliyorum sonra havaya dikerek uzanıyorum..Tam olarak inmiyor şişliği yinede..
ben 16+1 im benimde ayaklarım şişiyo bence erken yada geç diye bişey yok herkese göre değişebilir ama benim şişliğim tuzu sevmemle alakalı:)

benimde ayak tabanlarım çok acıyor çalışıyorum bende 18 hafta oldu daha erken bencede bunlar ilerleyen zamanlarda olur diye biliyiorum ama tuzdan da olabilir bana çoğu şey tuzsuz geliyor şimdi tuzluda olsa :49:

arkadaşlar doktor suyunun az olduğunu söyledi. internette araştırdım kötü şeyler yazıyor. böyle birşey yaşayan ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mı? oğluma bişey olmasın ya çok korkuyorum:(

benimde ayak tabanlarım çok acıyor çalışıyorum bende 18 hafta oldu daha erken bencede bunlar ilerleyen zamanlarda olur diye biliyiorum ama tuzdan da olabilir bana çoğu şey tuzsuz geliyor şimdi tuzluda olsa :49:

Aynı ben.! :1::24:

Normalde çok tuzlu yemem ama vücudum hep tuz istiyor,fakat yinede atmıyorum tuz kontrol etmeye çalışıyorum kendimi..Yahu erik tuzsuz yenir mi? :)))) Erik manyağı oldumdaaaa :)) Hamileliğim başladığından beri erik yiyorum..Kim demiş ye ekşiyi çıkar Ayşeyi diye,benim oğlum olacak :)

Ayak tabanlarım geriliyor,ayaklarımın şişi inmiyor..Oturarak çalışmak ve sıcak çok etkiliyor beni..

Aynı ben.! :1::24:

Normalde çok tuzlu yemem ama vücudum hep tuz istiyor,fakat yinede atmıyorum tuz kontrol etmeye çalışıyorum kendimi..Yahu erik tuzsuz yenir mi? :)))) Erik manyağı oldumdaaaa :)) Hamileliğim başladığından beri erik yiyorum..Kim demiş ye ekşiyi çıkar Ayşeyi diye,benim oğlum olacak :)

Ayak tabanlarım geriliyor,ayaklarımın şişi inmiyor..Oturarak çalışmak ve sıcak çok etkiliyor beni..

ben 4 aylık hamileyim ve akşamüstü başlıyor şişmeye ertesi sabaha kadar inmiyor herkes erken başladığını söylüyor inşallah bişe olmaz

ben 4 aylık hamileyim ve akşamüstü başlıyor şişmeye ertesi sabaha kadar inmiyor herkes erken başladığını söylüyor inşallah bişe olmaz

yok ya benim hiç inmiyor..dün akşam artık parmaklarımı hareket ettiremez hale geldim..çok canım yandı..diş çektirdiğimde birkaç gün evdeydim o zaman indi..h.sonları bile inmiyor yani..

tuzu tamamen kessem mi ki? :50: e o zamanda yemek yiyemem amaaa:44::50:

yok ya benim hiç inmiyor..dün akşam artık parmaklarımı hareket ettiremez hale geldim..çok canım yandı..diş çektirdiğimde birkaç gün evdeydim o zaman indi..h.sonları bile inmiyor yani..

tuzu tamamen kessem mi ki? :50: e o zamanda yemek yiyemem amaaa:44::50:

ekmeği peyniri zeytini herşeyi tuzsuz yemek gerekiyomuş hiç tuz atmasakta besinlerdeki tuz miktari yeterliymiş.bişey olmaz tansiyon normalse sorun olmaz.arasıra tansiyonuna baktır başın çok ağrırsa bebişler bir doğsaydı gözüne bakıyoruz denirya bizimki aynen öyle

kızlaaaaaaaaaar bende kasım annesi olucam inşallahhh sat 5 şubat ... bir kızım olucak inşallah ayşe mina :)

ekmeği peyniri zeytini herşeyi tuzsuz yemek gerekiyomuş hiç tuz atmasakta besinlerdeki tuz miktari yeterliymiş.bişey olmaz tansiyon normalse sorun olmaz.arasıra tansiyonuna baktır başın çok ağrırsa bebişler bir doğsaydı gözüne bakıyoruz denirya bizimki aynen öyle

dr bana ödem için kanda proteinime baktırmamı söyledi idrarda baktırdım negatif çıktı belki proteinin eksiktir dedi ne yiyeceğimi şaşırdım artık

Back