Ayyy sakın ama sakın. Bu şekilde konu açan kaç kadın oldu kocası kartını alıyor kadın kendi maaşıyla rezil oluyor 2 3 kuruş harçlık veriyor gerisini ne yaptığı belli olmuyor.Konuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Özellikle çalışan evli kadınların fikrini öğrenebilirim miyim ? Hesap işleri nasıl
olmalı, olması gereken nedir ?
Şunu eklemeyi unuttum diyor ki her ay belli miktar veririm. Hesabı ben yaparım gelir gideri.
***Kızlar özellikle şunu öğrenmek istiyorum evliler nasıl yapıyor ? Elektrik, su falan ödemeleri neye göre kim ödüyor. Erkek öder kadının maaşına hiç karışma mı? Ayrı iki hesap mı yapıyorsunuz ? Nasıl oluyor.
Benim kartım bende, eşimin geliri içinde ortak hesap yaptırdık, ikimizde de kart var.. Evin giderlerini günlük harcamalarımızı eşimin esabından öderiz, ay sonuna yetmezse benim hesapdan harcamaya devam ederiz.. Eşim benim hesabımada paramada karışmazKonuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Özellikle çalışan evli kadınların fikrini öğrenebilirim miyim ? Hesap işleri nasıl
Şunu eklemeyi unuttum diyor ki her ay belli miktar veririm. Hesabı ben yaparım gelir gideri.
***Kızlar özellikle şunu öğrenmek istiyorum evliler nasıl yapıyor ? Elektrik, su falan ödemeleri neye göre kim ödüyor. Erkek öder kadının maaşına hiç karışma mı? Ayrı iki hesap mı yapıyorsunuz ? Nasıl oluyor.
Kadınlar işe girsin, ayakları üzerinde dursun derken çalış, maaşını kocana ver olarak anlamış bir kısım hatun....Bugünkü konulara çıldırdım yemin ederim ya. Kadınlar dik durmalı, once kendine deger vermeyi ogrenmeli. yoksa daha çoook böyle konular okuruz bizüzülüyorum gerçekten böyle yapan hemcinslerim adına
Konuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Konuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Yatırımı ayrı hesaplarda yapıp gerektiğinde birleştirebilirsiniz. Siz borsadan anlamıyorsanız ki son zamanlarda herkes zarar etti girmemek daha makul döviz altın birikimini yaparsınız o borsaya bakar. Ya da ortak bir hesaba bütün para aktarılır iki kredi kartı çıkarılır geleni gideni yatırımı herkes görüp kontrol eder. Yarın başınıza bir şey geldiğinde parayı ikiye bölme ya da yarısını çekip basıp gitme şansınız olur. Bütün para erkeğin hesabında olamaz, olmamalı, ülke dolandırıcı kocadan geçilmez oldu. Ayrıca edinilecek her taşınır ve taşınmazda eşlerin ikisinin de adı geçmeli, bu güvenmeme meselesi olarak kabul edilemez, garantiye almaktır, malına sahip çıkacaksın ki komşun hırsız olmayacak. Altın bozup araba mı aldın, para bankaya girecek dekontta paranın ne amaçla gönderildiği yazılacak. Hibe gibi görünmemesi için ne yazıldığına dikkat edilecek. Dekontlar ömür boyu saklanacak. Eş hesabına gönderilen her para için açıklama yazılacak, bende 'ev giderleri ve yatırımlar' yazıyor mesela, ve her para gönderdiğimde dekontunu da watsaptan atarım eşime. Yarın bir hesaplaşma olursa hepsi çatır çatır çıkacak önümüze. Bu aynı zamanda kocaya uyarıdır, paramı gönderdim ama yarın ispatlarım şurada dursun demektir.Kızlar ben çok safım ya da çok iyi niyetli yaklaşıyorum olaylarayorumları okuyunca neyin ne olduğunu anladım. Ben sadece şöyle düşünmüştüm erkekler borsadan daha iyi anlıyor yatırım yapar araba ,ev alırız gibisinde. Çok detaylı düşünmedim açıkçası Ama yorumları okuyunca söylediği şeyin kötü olduğunu anladım
Kızlar ben çok safım ya da çok iyi niyetli yaklaşıyorum olaylarayorumları okuyunca neyin ne olduğunu anladım. Ben sadece şöyle düşünmüştüm erkekler borsadan daha iyi anlıyor yatırım yapar araba ,ev alırız gibisinde. Çok detaylı düşünmedim açıkçası Ama yorumları okuyunca söylediği şeyin kötü olduğunu anladım
Ne münasebet. Senin parana göz koymuş, konuşmayı bırakırım.Konuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?