Kardesten öte...

Ayrica kirdigin yerden kirilirsin yaziyor. Insallah sen kirilmasin kirdigin yerden ..

Kırılmayla ne lakası var anlayamadım. Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz. Arkadaş yorum yapmış bende katıldım. Bunlar basit mevzular değil. İnsn babasına bile güvenemezken eşe yapmaz deyip güvenmek mantıklı değil. Ha eşinizn böyle bişeyi var diye söylemedim. Ama bu durumlara dikkat etmek lazım. Hiç bir akrabalık bağı olmadan bu kadr samimi olmak mantıklı değil. Çoğu yorumlarda da zaten bu samimiyetin gerek aile ile gerek kızı ile mantıklı olmadığı belirtilmiş. Benim eşim kendi kardeşiyle küsmüş olsa bile bu şekilde tepki vermez. Çünkü kardeşi olduğu için bugün küseriz yarn barışırız o benim kardeşim düşüncesinde. Kaldıki akrabası olmayan bir kızla böyle bir durum olsa umrunda olmaz. Sizin eşinizse fazlasıyla bir tepki göstermiş. Bizimkisi sadece bir uyarıydı. Dikkate alırsınız almazsınız o sizin bileceğiniz bir durum.

çok gereksiz samımıyet kurmussunuz
eşiniz spor salonuna gidiyor
ordakı 19 yasındakı kızla samımı oluyor
sonra babası ıle samımı olunuyor
aynı apartmana tasınılıyor vs
anlamakta zorlandım acıkcası

eşimin spora gtiiği salonun sahıbının 19 yasındakı kızı benım kızıma neden hedıyeler alsın
ve esım neden küçük kızımızı dasalona götürsün

Ayrica kirdigin yerden kirilirsin yaziyor. Insallah sen kirilmasin kirdigin yerden ..
Birde eşine çok güvenen birisi benim yorumuma takılmamalıydı. Acaba demez. Neden takıldınız anlayamadım. Yada sizinde içten rahatsız olduğunuz bir durum vardı bunu bizde dile getirince sizi düşündürdümü?. Yani neler neler görüyoruz duyuyoruz okuyoruz burada. Kimsenin böyle bir durumda olmasını istemem. Herkesin başınada gelebilir. O yüzden bazı şeyler yaparken farkında olmadan yanlış davranışlarda bulunabilirz. Uyarı amaçlı bir yorumdu. Bazen insanın dikkatinden kaçabiliyor sonradan anlamlandırabildiği şeyler olabiliyor. Dikkatinizi o yönde de değerlendirmek için yapılmış bir yorumdu zaten öyle bir şeye ihtimal vermiyorsanız sorun yok burda kırılacak bir durum yok yani

yani bunu demek istedim. Benim eşime böyle bişey olsa bu ne samimiyet noluyo derim. Diğer türlü düşünmekte fazla iyi niyetli olunur.

Konunun sonunda kızla eş arasında yasak aşk yakalandı yakalanacak diye diye okudum. Buradaki konulardan şartlı refleks mi oldu nedir.
Sonuna da ayrıca şaşırdım. Ben mi soğuk nevaleyim bilmiyorum ama 1 senede bu kadar samimi olup nasıl bu dramayı yarattınız aklım almıyor. Hele eşinizin tepkisi tamamen saçma.
Bir de merak ediyorum, masaj salonu olayında komşuya bu kadar yüklendiniz de eşinize ne yaptınız? Sonuçta koca adam, kandırılıp götürülmemiştir.

Kızmayın ama çok gereksiz samimiyetlikler kurulmuş bana göre
Yani bence bu tarz ilişkiler bana hatta cok samimiyetsiz geliyo
Tamam insanın arkadasları dostları olur da yedi yirmidört gelmeler gitmeler dipdibe sürekli vıçvıç bana gereksiz geliyo bizim de var arkadaşlarımız ama arada bir görüşürüz alısveris vs gezeriz yani
Bide elin 19yaşındakı kızına nasıl bukadar güvenebiliyosunuz eşinizle abi kardes olabiliyo yani ama sonucta kanı canı değil arkadaslara katılıyorum ben olsam evimi bukadar herkese açmam

Forumun basindada yazmistim ben kiskanmistim esimden ama taniyinca oyle birsey olmadigi gordum esime guveniyorum tabiki ama benim sorunum o degilki burda kurdugum arkadasligimi ozlemis olmam.

O tamamen farkli bir konu. Insan arkadasindan etkileneiyor ne yazikki. Iki yuzlu olmak boyle bisey esim bunun cezasini cekti zaten. Sonuc olarak spor hayati bitti ve cok sevdivi arkadasligina nokta koydu.

Forumun basindada yazmistim ben kiskanmistim esimden ama taniyinca oyle birsey olmadigi gordum esime guveniyorum tabiki ama benim sorunum o degilki burda kurdugum arkadasligimi ozlemis olmam.
evet sorunuz bu değildi ama konuyu açtınız fakat bunları duydunuz. ben rastlantıya pek inanmam. Birazcık da olsa aklınızın bir köşesinde dursun derim

Biz dışardan bir göz olarak bu arkadaşlığında normal olmadığını söylüyoruz. Siz görüşmek istiyorum diyorsanız. Çıkın kadınla konuşun madem okadr samimiyetiniz var

13 yillik arkadasim var bu kadar icli disli olmadim. Yeri geldi derdini dinledim kocasi ile arasi bozuldu moral verdim ama aile isine boyle karismadim. Hele ayni siteye tasinmak altli ustu oturmak aklimdan bile gecmedi.
Bu yuzden sizi anlamakta zorluk cekiyorum. Umarim daha kotu seyler yasamadan mesafe koyabilirsiniz.

Samimiyetiniz kızla mı annesi ile mi ilk başta tam anlayamadım . Çok fazla anlam yüklemişsiniz , eşinizin spor hayatı neden bitsin başka salona gider . Arkadaşlığınızda maalesef sınırlar çok aşılmış gibi . Hazır herkes soğukken sakın eskisi gibi olmak için çabalamayın . Mesafeli kalmaya devam edin. Siz kızla eski samimiyetinize dönerseniz eşiniz de kızın babasıyla eski haline döner ve sizin rahatsız olduğunuz malum davranışlarını eşinizle paylaşmaya devam eder. Şimdi ki durumunuzu bozmayın.

danaya girer gibi köpeğe mi girdiniz anlamadım ?

ayrıca bu yaşanılanlar size ders olsun. aşırı lakayt ilişkiler.

ve kabul edin ki kocanızı masaja götürmeseydi hala söylememiş olacaktınız.

Spor salonundan aynı apartmana taşınmaya gidecek kadar hangı ara yakınlaştınız o kadar saçma geldi ki bana olaylar. Ne çabuk guvenıyorsunuz ınsanlara bağlanıyorsunuz. Ben olsam ordan hemen taşınır bu ınsanları hayatımdan çıkarırım

Bu anlattığın ilişki ne kadar gereksiz samimiyet içeriyor farkında mısın? Benim de sevdiğim insanlar, ailecek görüştüğümüz dostlar var ama hiçbiriyle koloni halinde yaşamıyoruz. Yeri geliyor ailenizden birinin yaşantısına bile bu kadar müdahil olamıyorsunuz. Sonuç olarak ne bekliyordun ki? Eşinin gittiği spor salonunun sahibinin bilmem nesi.. Belli bi yaştan sonra kurulan bir ilişki için aşırı gereksiz bir samimiyet ve senin şu anki duygusallığın da öyle maalesef. Tamam insan sevelim arkadaşlık edelim icabında dost olalım ama burnumuzun dibinden uzak olsun mümkünse.

Size gorr ne kadar kolay okuyup, yargilamak pes diyorum sizin gibi insanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…