- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
-
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Ayrica kirdigin yerden kirilirsin yaziyor. Insallah sen kirilmasin kirdigin yerden ..
Nesine takildiniz kiKotu niyetten degil ama bende kiza takildim.
Birde eşine çok güvenen birisi benim yorumuma takılmamalıydı. Acaba demez. Neden takıldınız anlayamadım. Yada sizinde içten rahatsız olduğunuz bir durum vardı bunu bizde dile getirince sizi düşündürdümü?. Yani neler neler görüyoruz duyuyoruz okuyoruz burada. Kimsenin böyle bir durumda olmasını istemem. Herkesin başınada gelebilir. O yüzden bazı şeyler yaparken farkında olmadan yanlış davranışlarda bulunabilirz. Uyarı amaçlı bir yorumdu. Bazen insanın dikkatinden kaçabiliyor sonradan anlamlandırabildiği şeyler olabiliyor. Dikkatinizi o yönde de değerlendirmek için yapılmış bir yorumdu zaten öyle bir şeye ihtimal vermiyorsanız sorun yok burda kırılacak bir durum yok yaniAyrica kirdigin yerden kirilirsin yaziyor. Insallah sen kirilmasin kirdigin yerden ..
YaşinaNesine takildiniz ki
çok gereksiz samımıyet kurmussunuz
eşiniz spor salonuna gidiyor
ordakı 19 yasındakı kızla samımı oluyor
sonra babası ıle samımı olunuyor
aynı apartmana tasınılıyor vs
anlamakta zorlandım acıkcası
eşimin spora gtiiği salonun sahıbının 19 yasındakı kızı benım kızıma neden hedıyeler alsın
ve esım neden küçük kızımızı dasalona götürsün
Forumun basindada yazmistim ben kiskanmistim esimden ama taniyinca oyle birsey olmadigi gordum esime guveniyorum tabiki ama benim sorunum o degilki burda kurdugum arkadasligimi ozlemis olmam.Birde eşine çok güvenen birisi benim yorumuma takılmamalıydı. Acaba demez. Neden takıldınız anlayamadım. Yada sizinde içten rahatsız olduğunuz bir durum vardı bunu bizde dile getirince sizi düşündürdümü?. Yani neler neler görüyoruz duyuyoruz okuyoruz burada. Kimsenin böyle bir durumda olmasını istemem. Herkesin başınada gelebilir. O yüzden bazı şeyler yaparken farkında olmadan yanlış davranışlarda bulunabilirz. Uyarı amaçlı bir yorumdu. Bazen insanın dikkatinden kaçabiliyor sonradan anlamlandırabildiği şeyler olabiliyor. Dikkatinizi o yönde de değerlendirmek için yapılmış bir yorumdu zaten öyle bir şeye ihtimal vermiyorsanız sorun yok burda kırılacak bir durum yok yani
O tamamen farkli bir konu. Insan arkadasindan etkileneiyor ne yazikki. Iki yuzlu olmak boyle bisey esim bunun cezasini cekti zaten. Sonuc olarak spor hayati bitti ve cok sevdivi arkadasligina nokta koydu.Konunun sonunda kızla eş arasında yasak aşk yakalandı yakalanacak diye diye okudum. Buradaki konulardan şartlı refleks mi oldu nedir.
Sonuna da ayrıca şaşırdım. Ben mi soğuk nevaleyim bilmiyorum ama 1 senede bu kadar samimi olup nasıl bu dramayı yarattınız aklım almıyor. Hele eşinizin tepkisi tamamen saçma.
Bir de merak ediyorum, masaj salonu olayında komşuya bu kadar yüklendiniz de eşinize ne yaptınız? Sonuçta koca adam, kandırılıp götürülmemiştir.
evet sorunuz bu değildi ama konuyu açtınız fakat bunları duydunuz. ben rastlantıya pek inanmam. Birazcık da olsa aklınızın bir köşesinde dursun derimForumun basindada yazmistim ben kiskanmistim esimden ama taniyinca oyle birsey olmadigi gordum esime guveniyorum tabiki ama benim sorunum o degilki burda kurdugum arkadasligimi ozlemis olmam.
Biz dışardan bir göz olarak bu arkadaşlığında normal olmadığını söylüyoruz. Siz görüşmek istiyorum diyorsanız. Çıkın kadınla konuşun madem okadr samimiyetiniz varForumun basindada yazmistim ben kiskanmistim esimden ama taniyinca oyle birsey olmadigi gordum esime guveniyorum tabiki ama benim sorunum o degilki burda kurdugum arkadasligimi ozlemis olmam.
Dusunduk canim tasinmayi.. ama kis geldi kiramiz cok cok uygun sitede bedavaya oturuyoruz. Esim oyuzden cikmadi benim kizda hareketli hadi bakkal , hadi market , hadi park durmuyor evde. Bide o x le kopek almistim beraber oda onu cikardigi zaman goruyor benim kiz tutamiyorum onunda bozuldu psikiloji
Size gorr ne kadar kolay okuyup, yargilamak pes diyorum sizin gibi insanlara..Yeşilçam gibi. 3 yaşında bir çocuk spor salonundaki adamın kızının parfümünü tanıyacak kadar nasıl bağlandı? Bu kadar samimiyete ne gerek var? Çok duygusal yaklaşmışsınız. Ayrıca herkes saklamış, siz öfke harbiyle kadına her şeyi anlatmışsınız. İki aile birbirine girmiş. Sonrada çaya gel.