Kardesten öte...

Fenalik geldi
Esiniz spor salonuna gidiyor sahibinin kizina abisiyim diye triplenebiliyor zaman sonra ay ne civik civik iliskiler.karisi keyfine duskun de adamla kavga ediyorda adam da napsin aldatiyor.
Yahu size ne milletin aile iliskisinden.kadin size sordu mu ne yapsam diye

Fenalik geldiyse okumazsin arkadasim. Seni zorlayan mi oldu yaz diye

Adami sert bir dile kac defa uyardim. Malesef adam esimi 5 yildizli otelde masaja goturmus. Ben bunu duyunca patladim zaten. Siz bu durumda susup esinimizi uyarirdiniz, yoksa adamin onunumu keserdiniz
Canım şükret bence kurtulduguna karısının da psikolojisi bozulmuş bence aldatılan her kadın gibi kocasının aldatmadigina inanmak istiyor..

Ortayı bul, mesafeni koru kızın da zamanla alışacak ama bence bu aileyle çok yakın olmaman senin için daha iyi..

Okudunmu hanifr problem bu iste isin icinten cikamadim
Aileyle olmamam benim hayrima zaten bunu biliyorum sadece arkadasim ve yasanmislik icin uzuluyorum.
Kizimin bile ne kadar etkilendigini yazdim sadece ama insanlsr soyleyeceklerinden geri kalmiyor ne yaziikii

Boşver sen bı atasözümüz var milletin ağzı torba değil ki büzesin..

Ve imkaniniz varsa taşının ordan eğer yoksa da sıkma canını takma kafana ufaklık ta zamanla unutacak kimse için can sıkmaya değmiyor ben en yakinimdan yedim darbeyi çareyi kafaya takmamakla buldum e emi güzelim :*

Dusunduk canim tasinmayi.. ama kis geldi kiramiz cok cok uygun sitede bedavaya oturuyoruz. Esim oyuzden cikmadi benim kizda hareketli hadi bakkal , hadi market , hadi park durmuyor evde. Bide o x le kopek almistim beraber oda onu cikardigi zaman goruyor benim kiz tutamiyorum onunda bozuldu psikiloji

Onu ikna etmenin muhakkak bir yolu vardır pedagojik destek alabilirsin bu hususta belki..

Allah hayırlısıyla selamete çıkarsın canım benim :)

Nasıl bir masaj olursa olsun herkesin sınırları vardır siz kendi açınızdan haklısınız, adam sizi kışkırtmış demek ki, hakkınızda hayırlısı diyelim tabi ama yerinizde olsam daha fazla yüz göz olmam kadınla ve kızıyla, kadının da kafası karışıktır haliyle istenmeyen olaylar olmuş, sanırım size düşen en iyi şey bu durumda sessiz kalıp ortamın yumuşamasını beklemek, dostluğunuzu sürdürmeye değer görüyorsanız ilerleyen zamanda oturup konuşursunuz sizde istemeden bu olayın patlak vermesine sebep olduğunuzu, kalp kırmak istemediğinizi ama eşinin tavrından dolayı kendinizi tutamadığınızı kibar yollarla açıklarsınız.

Cok mantikli senin soyledigin dostlugum benim icin degerli. Kizla gorusuyorum fakat annesinin baski yaptigini duydum. Cunku, benimle annesi karsilasirsa nasil barisirsin o adamla diyecegimi saniyor. Haaa bir sey demyi unuttum. Biz bu tartismsyi park ortaminda yasadik ve birsuru laf soylendi. Esim ben sinirlendigimi anlayinca beni aldi eve getirdi. Aradan iki saat gecti kadin aradi beni kocasi sokaga atmis inanirmisiniz bilmem 3 cocuk ve kadin bunlarda yangin merdivenindeydi ben gittim elaldim ve evimi actim onlara. Yedirdim icirdim yatirdim. Eve polisle girdi bu insanlar bu surede bende kaldilar yapilan soylenmez ama ben hep onlarin yaninda oldum mukafati bu degildi.

Yeşilçam gibi. 3 yaşında bir çocuk spor salonundaki adamın kızının parfümünü tanıyacak kadar nasıl bağlandı? Bu kadar samimiyete ne gerek var? Çok duygusal yaklaşmışsınız. Ayrıca herkes saklamış, siz öfke harbiyle kadına her şeyi anlatmışsınız. İki aile birbirine girmiş. Sonrada çaya gel.

Aralarında her ne geçerse geçsin kadınla aralarının bu şekilde bozulmasına istemeden de olsa siz sebep olduğunuz için kinlenmiştir kadın size, kim evliliğinin bozulmasını ister ki? O yüzden size karşı böyledir. Ayrıca birde psikolojisi bozulmuş olabilir. Doğruyla yanlışı ayırt edemiyordur şu süreçte büyük ihtimal. Siz ne olursa olsun anlayışla karşılayın sessiz kalın, size karşı olan tavır bilinçli bir tavır olmayabilir. Kadının üstüne gitmeyin malum yaşadığı da kolay değil. Kendinizi bu konuda yıpratmayın ayrıca, yaşayacağınız varmış,keşke de olmasaymış tabi ama. Hakkınızda hayırlısı olsun. :)

Bu ara konularda tartışmalar yine artmaya başladı, bir yaz mevsim başlangıcında sıcaktan, bir kış mevsim başlangıcı soğuktan stres seviyesi artıyor sanırım.
Elim banlama butonunda koştur koştur bir o topik bir bu topik gezmekten kemiklerim gıcırdıyor, biraz sakin olalım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…