Kardesten öte...

Keske gecen sene kiyamet koparip kocanizi spor salonuna yollamasaymissiniz... bu ne nasil bir iliski yumagi... ananizi babanizi kardesinizi bu kadar cekmezsiniz bi senede bu ne yaman celiski

ya çok merak ediyorum iki kat el insanlarla bu kadar içli dışlı olmayı nasıl başarıyosunuz? hırlı mı hırsız mı belli değil. altlı üstlü ev tutmalar, birbirinin evinden çıkmamalar... çok saçma ve gereksiz değil mi? ne diye bi de aile meselelerine karışıp yok kocan aldatıyo bilmemne diye kavgalar ediyosunuz? çok bayağı geldi bana.
Sana katlaniyorum

Vıcık vıcık olunca ne oldu? Ve hala olmak istiyorsun? Çok saçma burda okuduğum okuyacağım en saçma konu. Özellikle 19 yaşındaki kız ve senin kızın bi arada ve sizin evde kalmalar fln.. içmeye dışarı eşini götürmesi ... mesafe koy bu aileyle .
Gerçekten hiç sağlıklı değil. Kusura bakma ama rahat batmış sana aksiyon arıyorsun.

Eski konularınıza baktım da hayatınızdaki monotonluktan şikayet etmişsiniz. Sanırım monotonluğu kırmak için böyle bi dramaya giriştiniz. Yoksa olaylar zincirinin hiçbir halkası akıl mantık alır gibi değil. Yukarda bi arkadaş da yazmış el kadar çocuk komşu kızının parfümünden nasıl Özlem çıkarıyor. 19 yaşındaki kız sizin küçücük kızınıza niye bu kadar düşkün vr dahi yetişkin bi kadın olarak siz 19 yaşındaki bi ergenin dostluğundan ne anlıyorsunuz. Alt komşunun kızı niye sık sık sizin evde kalıyor ( en merak ettiğim de bu Valla) hadi yediniz içtiniz film izlediniz iki merdiven inip niye evine gitmiyor. Parkta senin kocan seni aldatıyor tartışmasına giden yol nerden geçiyor. Sordukça sorasım geliyo

Nerden baslasam bilmiyorum biraz icimi dökmek gibi olacak..
Esim , kilosu icin bir spor salonuna yazilmisti gecen sene birsuru kiskanclik muhabetti olmustu ozamanlar zaman gecti o spor salonunun sahibiyle arkadas olmustu. Iki oglu bir kizi vardi adamin. Neyse geliyor gidiyor anlatiyor bana cok iyiler tam aileler övüyor. Zaman gittikce kizimida goturmeye basladi spor salonuna. Kizi ozellikle benim kizima tapar olmustu hediyeler oyuncaklar yoluyordu kiz 19 yasinda. Tabi ben kiskandim bu durumdan fotograf falan cekilmislerdi tanimiyodum.
Neyse bu durumu esim spor salonunun sahibine anlatmis. Kizini aldi getirdi tanisalim diye. Sicacik bir kiz cana yakin sevecendi.
Tasinma durumumuz oldu onlarda tasinacakti . Ayni sitede altli üstü ev bulduk annesiylede tanistik. Cok iyiyiz nasil yemekler yeniyor dogum gunlerini kutluyoruz kizima ailecek cok baglilar kizim asagi kizim yukari.
Zaman gectikce adamin esini aldattigini ögrendim saglam delilerle kizida biliyordu benim esimde . Ama kadin rahatsizdi ve bu durumu soyleyemedik.kizi beni seviyor bende onu cogu zaman bizde kaliyor filim izliyoruz,temizlik yapiyoruz tatli yapiyoruz, alisverise gidiyoruz. Ama kizin babasi esime icelim disari cikalim diyor esimi cikartiyor. Hatta aldatiginida soyluyor.anlatiyor ona. Esi iyi bi kadin ama bakimsiz evine ilgisiz keyfine duskun oldugu icin her aksam kavga kadin diyor sen beni aldatiyorsun ama kanit yok biz biliyoruz soyliyemiyoruz.
Bizim evdede huzursuzluk olmaya basladi altli ustluyuz sonucta. Kizini cok seviyorum canimdan ote ama.
Zaman gecti esimi biseye alet ettigini ogrendim adamin. Delirdim tabiii ! Hem esime bagriyorum hem adama ortalik yerde karinada herseyi anlattim seni aldatiyor kanitim var herkes biliyor bunu diye. Adam kabul etmedi ama. Yalanladi. Kadin ayrilcam falan dedi o ara.baya kavgalar oldu adami evden yolladi adam para vermedi ama biz destek olduk 15 gun boyunca..
Hala destek olacaktik ama kizi benim esimle tartismis.. kizin psikilojisi bozuktu. Agzindan cikivermis sen kimsin diye benimkininde zoruna gitti tabi ben abisiyim onun dedi. Konusmayacaksin dedi numarami degistirdi. Esimde konusmayi kesti adamla.
Sonra 2 3 ay gecti birbirimizi goruyoruz ama konusmuyoruz. Icimiz icimizi yiyor ama. Bigun denk geldik sarildik agladik bahcede niye boyle oldu diye kizimi sarildi kokladi kiz. Konusalim dedi bende evet cok ozledim seni dedim. Gel dedim abinle konus( esimle ) tamam dedi esim evdeyken geldi esim evden cikti gitti evden kirgindi cünku.
Bende dedim sen gel o seni kovsada gel yumusar dedim. Ki oyle oldu yumusadi esim az cok genede kizgin hala.
Durum su annesi beni cok severdi kizim derdi. Ona dogrulari anlattigimda allah razi olsun demisti.
Simdi kizina oraya gitme diyormus, benim soylediklerime inanmayip kocasina inaniyormus. Olabilir dedim kac yillik kocasi. Zaten cocuklarinada inanmiyor kadin.
Ben buyukluk yaptim.gelsin annen cay icelim dedim. Gelmedi. Dogrulardan kactigini biliyorum ama inanmsmis insana ne yabilirim ? Aldatmis insani kabul ediyorsa ben ne yapayim.
Beni ilgilendiren arkadasim onun dostlugu kardesligi onu cok seviyorum ve o bana iyi geliyor zor zamnlarimizda yanimizdaydik gulerken eglenirken bu zamanlari cok ozluyorum eskisi gibi olmak istiyoruz ama esim bi yandan hzurumuz bozulur diyor, onun annesi okadar problem oldu olmaz gitme diyor.
Inanin cok uzgunum. Kiziminda iki lafindan biri o. Dusunebiliyormusunuz gecen apartmandan cikarkene onun parfumunu koklamis. Anne x sin kokusunu aldim özledim dedi icim burkuldu daha 3 yasinda. Ne yapmaliyim kizlar akil verin
Uzun oldu kudura bakmayun uzun oldu.hakkinizi helal edin..
Ortalik yerde bağır cagir kadina esin seni aldatiyor de.
Hemde soyleme sebebiniz esinizi istemediniz bi seye ortak etmesi. Yani kadini dusundugunuz icin degil o an adamdan intikam almak icin soylefiniz.
Kadin rahatsiz diye once soylemeyip sonra kadinin esine kizip söylemeniz samimiyetsiz. Bence kadin sizin samimiyetinizi sorgulamis ve sinifta kalmissiniz.

Burdan hiç mi ders cikarmiyorsuniz ?
Aman aldattigini söyleme , aman sen Karışma , aman etme vs.. Suçlu siz oldunuz göründüğü üzere.
Bana böyle şeyler garip geliyor , ailemle bile altli üstlü oturmak istemezken komşu kim ?
Iyi cesaret ben olsam asla guvenemezdim , eşini aldatan bi adamın yanına kızımı , eşimi asla gonderemezdim ..

Çok karışık anlatmışsınız ben sizin kızınızı genç kız sandım. Kadın sizden büyük müymüş ? Kim abi kim kardeş neyse de... Altlı üstlü bu kadar yakın olmak baştan falso.
Eşini aldatan biriyle böyle görüşüp görüşüp, kadının yüzüne bakmak hiç bir şey söylememek... Sonra kendi eşinizin de kullanıldığını öğrenip adamın eşinizi kendisine benzeteceğinden korkup herşeyi kadına anlatmak...Yani ben yazınızdan böyle anladım. Başta eşiniz görüşmeyecekti böyle bir insanı ailenize kendisi sokmuş. Sonra ağzının payını almış.

Kadın kabul eder etmez boşuna demiyorlar evlilere karışılmaz diye, bir ton laf edersin yanında olursun ama sen kötü olursun onlar mutlu mesut hayatına devam eder. Kimse yoğurdum ekşi demiyor... demek ki maddi gücü yok kadının gidemiyor bir yere...
Ne olursa olsun başka bir evliliğe sonuçlarını düşünmeden müdahale etmişsiniz, niyetiniz kötü demiyorum ama işte siz üzülmüşsünüz...Bence tamamen görüşmeyi kesmelisiniz artık.

Esim , kilosu icin bir spor salonuna yazilmisti gecen sene birsuru kiskanclik muhabetti olmustu ozamanlar zaman gecti o spor salonunun sahibiyle arkadas olmustu. Iki oglu bir kizi vardi adamin. Neyse geliyor gidiyor anlatiyor bana cok iyiler tam aileler övüyor. Zaman gittikce kizimida goturmeye basladi spor salonuna. Kizi ozellikle benim kizima tapar olmustu hediyeler oyuncaklar yoluyordu kiz 19 yasinda. Tabi ben kiskandim bu durumdan fotograf falan cekilmislerdi tanimiyodum.
Neyse bu durumu esim spor salonunun sahibine anlatmis. Kizini aldi getirdi tanisalim diye. Sicacik bir kiz cana yakin sevecendi.
Tasinma durumumuz oldu onlarda tasinacakti . Ayni sitede altli üstü ev bulduk annesiylede tanistik. Cok iyiyiz nasil yemekler yeniyor dogum gunlerini kutluyoruz kizima ailecek cok baglilar kizim asagi kizim yukari.
Zaman gectikce adamin esini aldattigini ögrendim saglam delilerle kizida biliyordu benim esimde . Ama kadin rahatsizdi ve bu durumu soyleyemedik.kizi beni seviyor bende onu cogu zaman bizde kaliyor filim izliyoruz,temizlik yapiyoruz tatli yapiyoruz, alisverise gidiyoruz. Ama kizin babasi esime icelim disari cikalim diyor esimi cikartiyor. Hatta aldatiginida soyluyor.anlatiyor ona. Esi iyi bi kadin ama bakimsiz evine ilgisiz keyfine duskun oldugu icin her aksam kavga kadin diyor sen beni aldatiyorsun ama kanit yok biz biliyoruz soyliyemiyoruz.
Bizim evdede huzursuzluk olmaya basladi altli ustluyuz sonucta. Kizini cok seviyorum canimdan ote ama.
Zaman gecti esimi biseye alet ettigini ogrendim adamin. Delirdim tabiii ! Hem esime bagriyorum hem adama ortalik yerde karinada herseyi anlattim seni aldatiyor kanitim var herkes biliyor bunu diye. Adam kabul etmedi ama. Yalanladi. Kadin ayrilcam falan dedi o ara.baya kavgalar oldu adami evden yolladi adam para vermedi ama biz destek olduk 15 gun boyunca..
Hala destek olacaktik ama kizi benim esimle tartismis.. kizin psikilojisi bozuktu. Agzindan cikivermis sen kimsin diye benimkininde zoruna gitti tabi ben abisiyim onun dedi. Konusmayacaksin dedi numarami degistirdi. Esimde konusmayi kesti adamla.
Sonra 2 3 ay gecti birbirimizi goruyoruz ama konusmuyoruz. Icimiz icimizi yiyor ama. Bigun denk geldik sarildik agladik bahcede niye boyle oldu diye kizimi sarildi kokladi kiz. Konusalim dedi bende evet cok ozledim seni dedim. Gel dedim abinle konus( esimle ) tamam dedi esim evdeyken geldi esim evden cikti gitti evden kirgindi cünku.
Bende dedim sen gel o seni kovsada gel yumusar dedim. Ki oyle oldu yumusadi esim az cok genede kizgin hala.
Durum su annesi beni cok severdi kizim derdi. Ona dogrulari anlattigimda allah razi olsun demisti.
Simdi kizina oraya gitme diyormus, benim soylediklerime inanmayip kocasina inaniyormus. Olabilir dedim kac yillik kocasi. Zaten cocuklarinada inanmiyor kadin.
Ben buyukluk yaptim.gelsin annen cay icelim dedim. Gelmedi. Dogrulardan kactigini biliyorum ama inanmsmis insana ne yabilirim ? Aldatmis insani kabul ediyorsa ben ne yapayim.
Beni ilgilendiren arkadasim onun dostlugu kardesligi onu cok seviyorum ve o bana iyi geliyor zor zamnlarimizda yanimizdaydik gulerken eglenirken bu zamanlari cok ozluyorum eskisi gibi olmak istiyoruz ama esim bi yandan hzurumuz bozulur diyor, onun annesi okadar problem oldu olmaz gitme diyor.
Inanin cok uzgunum. Kiziminda iki lafindan biri o. Dusunebiliyormusunuz gecen apartmandan cikarkene onun parfumunu koklamis. Anne x sin kokusunu aldim özledim dedi icim burkuldu daha 3 yasinda. Ne yapmaliyim kizlar akil verin
bana bu kadar samimiyet aşırı geldi açıkçası, ailemden ve eşimin ailesinden başka kimseyle bu kadar içli dışlı olmam ki sizde olaylar fazla büyümüş, bence uzaklaşın biraz kendi aile düzeninizin de bozulmasını istemiyorsanız

Nekadar gereksiz bir samimiyet.
Ben kendi ailemle bile bukadar içli dişli değilim
Böyle vicik vick ilişkilerin seyi çıkıyor yani zamanla.

Seviye Biraz seviye.

Temel fikrasi gibi aldatan adam ,aldatilan kadin ,19 yasinda kizlari,siz 3 yasinda cocuk ve esiniz ama herkes birbirini cok seviyor cok degisik bi yas skalasi:işsiz: bu grup nasil bi araya geliyor cok d3gusuk:KK53::KK53:
Bu zamanda kardesle alt ust evde yasanmiyor kirk kat elle nasil bi samimiyet bu anlam veremedim:KK64:

eşin eşiyle (babası ile )görüşmüyor,
sen annesi ile görüşmüyorsun

bu durumda kadın kızını yollamamakta haklı. olayda haksız olsa bile.
bu kadar aşırı üzülmenize gerek yok kızınız da unutur 3 yaşında ne olacak. arkadaşların dediği gibi aşırı samimiyet olmuş.

ayrıca adam eşinizi bişeye alet edince intikam olarak hemen gidip karısına aldatıldığın söylemişsiniz önceden susuyordunuz. ya hiç susmayacaktınız. ya da hiç söylemeyecektiniz. ortalığı karıştıran da siz olmuşsunuz bira.z

Ayrica kirdigin yerden kirilirsin yaziyor. Insallah sen kirilmasin kirdigin yerden ..
kırılmayınn lütfen. neler görüp okuyoruz buralar da...Fred di sanırım bir üye vardı burada. onun komşu konusunu hiç unutmam yıllarr önceki bir konuydu...19 yaş küçük bir yaş değil, bu bizim fesatlığımızdan değil nefsin fesatlığından.

X