Kardesten öte...

Keske gecen sene kiyamet koparip kocanizi spor salonuna yollamasaymissiniz... bu ne nasil bir iliski yumagi... ananizi babanizi kardesinizi bu kadar cekmezsiniz bi senede bu ne yaman celiski

Sana katlaniyorum

Vıcık vıcık olunca ne oldu? Ve hala olmak istiyorsun? Çok saçma burda okuduğum okuyacağım en saçma konu. Özellikle 19 yaşındaki kız ve senin kızın bi arada ve sizin evde kalmalar fln.. içmeye dışarı eşini götürmesi ... mesafe koy bu aileyle .
Gerçekten hiç sağlıklı değil. Kusura bakma ama rahat batmış sana aksiyon arıyorsun.

Eski konularınıza baktım da hayatınızdaki monotonluktan şikayet etmişsiniz. Sanırım monotonluğu kırmak için böyle bi dramaya giriştiniz. Yoksa olaylar zincirinin hiçbir halkası akıl mantık alır gibi değil. Yukarda bi arkadaş da yazmış el kadar çocuk komşu kızının parfümünden nasıl Özlem çıkarıyor. 19 yaşındaki kız sizin küçücük kızınıza niye bu kadar düşkün vr dahi yetişkin bi kadın olarak siz 19 yaşındaki bi ergenin dostluğundan ne anlıyorsunuz. Alt komşunun kızı niye sık sık sizin evde kalıyor ( en merak ettiğim de bu Valla) hadi yediniz içtiniz film izlediniz iki merdiven inip niye evine gitmiyor. Parkta senin kocan seni aldatıyor tartışmasına giden yol nerden geçiyor. Sordukça sorasım geliyo

Ortalik yerde bağır cagir kadina esin seni aldatiyor de.
Hemde soyleme sebebiniz esinizi istemediniz bi seye ortak etmesi. Yani kadini dusundugunuz icin degil o an adamdan intikam almak icin soylefiniz.
Kadin rahatsiz diye once soylemeyip sonra kadinin esine kizip söylemeniz samimiyetsiz. Bence kadin sizin samimiyetinizi sorgulamis ve sinifta kalmissiniz.

Burdan hiç mi ders cikarmiyorsuniz ?
Aman aldattigini söyleme , aman sen Karışma , aman etme vs.. Suçlu siz oldunuz göründüğü üzere.
Bana böyle şeyler garip geliyor , ailemle bile altli üstlü oturmak istemezken komşu kim ?
Iyi cesaret ben olsam asla guvenemezdim , eşini aldatan bi adamın yanına kızımı , eşimi asla gonderemezdim ..

Çok karışık anlatmışsınız ben sizin kızınızı genç kız sandım. Kadın sizden büyük müymüş ? Kim abi kim kardeş neyse de... Altlı üstlü bu kadar yakın olmak baştan falso.
Eşini aldatan biriyle böyle görüşüp görüşüp, kadının yüzüne bakmak hiç bir şey söylememek... Sonra kendi eşinizin de kullanıldığını öğrenip adamın eşinizi kendisine benzeteceğinden korkup herşeyi kadına anlatmak...Yani ben yazınızdan böyle anladım. Başta eşiniz görüşmeyecekti böyle bir insanı ailenize kendisi sokmuş. Sonra ağzının payını almış.

Kadın kabul eder etmez boşuna demiyorlar evlilere karışılmaz diye, bir ton laf edersin yanında olursun ama sen kötü olursun onlar mutlu mesut hayatına devam eder. Kimse yoğurdum ekşi demiyor... demek ki maddi gücü yok kadının gidemiyor bir yere...
Ne olursa olsun başka bir evliliğe sonuçlarını düşünmeden müdahale etmişsiniz, niyetiniz kötü demiyorum ama işte siz üzülmüşsünüz...Bence tamamen görüşmeyi kesmelisiniz artık.

bana bu kadar samimiyet aşırı geldi açıkçası, ailemden ve eşimin ailesinden başka kimseyle bu kadar içli dışlı olmam ki sizde olaylar fazla büyümüş, bence uzaklaşın biraz kendi aile düzeninizin de bozulmasını istemiyorsanız

Nekadar gereksiz bir samimiyet.
Ben kendi ailemle bile bukadar içli dişli değilim
Böyle vicik vick ilişkilerin seyi çıkıyor yani zamanla.

Seviye Biraz seviye.

Temel fikrasi gibi aldatan adam ,aldatilan kadin ,19 yasinda kizlari,siz 3 yasinda cocuk ve esiniz ama herkes birbirini cok seviyor cok degisik bi yas skalasi bu grup nasil bi araya geliyor cok d3gusuk
Bu zamanda kardesle alt ust evde yasanmiyor kirk kat elle nasil bi samimiyet bu anlam veremedim

eşin eşiyle (babası ile )görüşmüyor,
sen annesi ile görüşmüyorsun

bu durumda kadın kızını yollamamakta haklı. olayda haksız olsa bile.
bu kadar aşırı üzülmenize gerek yok kızınız da unutur 3 yaşında ne olacak. arkadaşların dediği gibi aşırı samimiyet olmuş.

ayrıca adam eşinizi bişeye alet edince intikam olarak hemen gidip karısına aldatıldığın söylemişsiniz önceden susuyordunuz. ya hiç susmayacaktınız. ya da hiç söylemeyecektiniz. ortalığı karıştıran da siz olmuşsunuz bira.z

Ayrica kirdigin yerden kirilirsin yaziyor. Insallah sen kirilmasin kirdigin yerden ..
kırılmayınn lütfen. neler görüp okuyoruz buralar da...Fred di sanırım bir üye vardı burada. onun komşu konusunu hiç unutmam yıllarr önceki bir konuydu...19 yaş küçük bir yaş değil, bu bizim fesatlığımızdan değil nefsin fesatlığından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…