kızlar bugün berbat bir gün geçirdim kendimi boşanma psikolojisine ciddi anlamda ağlaya zırlaya da olsa alıştırmaya çalışıyorum. Eşimle bugünden için konuşmuştuk bugün yani çarşamba ailelere söyleriz bu bosanma kararımızı diye ama yine yapamadık. Her neyse ben bugün annemle konuştum normal havadan sudan konuşurken kadın bir anda nereye kadar böyle işsiz güçsüz takılacak senin kocan? Mutsuzsun ama belli etmiyorsun bence çık gel bırak o adamı çocuk yokken boşann artık dedi.
Ben hık mık yaptım biraz kendimi dinlemek istiyorum anne pat diye olmaz boşanmak hem belki iş bulur biraz daha zaman lazım diye konuyu yatıştırdım. ve ben aileme mutsuz olduğumu bu bosanma planlarımı anlatmadım hiç. Kadının içine doğmuş sanki.. çok kötü hissettim kendimi ama biraz da rahatladım. Psikolojim o kadar değişti bozuldu ki bugün, ara ara ağladım yine..
Eşim de evde yoktu babası ve kardeşi ile dışarıdaydı ve yemek yapmadıgım için karnım acıkmıştı eşim dedi ki biz yemek yedik sana söyleyeyim ne istiyorsan eve gelsin dedi. Tamam dedim falan eve geldi yemeğim, kurye dedi ki abla kapıda ödeme bu dedi. Ben dedim eşim Ödemiş olması lazım. Yok ödenmemiş abla dedi neyse ben ödedim ama şok oldum sinirlendim aradım eşimi ağladım bağırdım çağırdım bunu da mı yaptın bana yani ayrılacağız diye yemeğini kendin öde mi demek istiyorsun bi de çok düşünüyormuş gibi yemek söyleyeyim sana diyorsun dedim.
Eşimde sakin ol sen yanlış anlamışsın ben farkında bile değilim karttan ödendi sandım ama ödenmemis en son kapıda ödeme ile almıştım o şekilde kayıtlı kalmış bi yanlışlık olmuş sakin ol lütfen iyi değilsin dedi. Tamam falan dedim işte kapattım telefonu. Eve geldiğinde de dedi ki bütün modumu düşürdün şok oldum söylediklerine, ben 3 yıl boyunca nasıl yaşamışım bu kadınla diye düşündüm bi an korktum beni tanımıyormuş gibi yaptın dedi. Ben öyle biri miyim dedi. Bende dedim ki sen gerçekten 3 yıl boyunca benimle nasıl yaşadığını düşündün he öyle mi benim neler yaşadığımı içimde biliyor musun sen dedim.. öyle düşünmek yerine keşke üzülseydin bu kız iyi değil diye vicdan yapsaydın dedim.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar