Kardesten öte...

danaya girer gibi köpeğe mi girdiniz anlamadım ?

ayrıca bu yaşanılanlar size ders olsun. aşırı lakayt ilişkiler.

ve kabul edin ki kocanızı masaja götürmeseydi hala söylememiş olacaktınız.
Uslubunuza bir bakin boyle yazinca fenomen mi oluyosun kopege girmeler falan okadar anlattigim seyin icinden cimbizla cekio nerdenmi laf soksam dediniz.hayret biseysiniz.

Uslubunuza bir bakin boyle yazinca fenomen mi oluyosun kopege girmeler falan okadar anlattigim seyin icinden cimbizla cekio nerdenmi laf soksam dediniz.hayret biseysiniz.

Ayrica olaylarin tamamini yazamadim baymamak icin. Ben bi taraflarimi yirtim soyleyelim diye kimse soyletmedi. Fakat gordugum kadariylada hakediyordu zaten. Kocasina ilgisiz saygisiz bagimsizdi. Oturup bunlarimi anlatayim sana

Ben sizden korktum. Saplantılı bir arkadaşlık şekliniz var. Insanlarin ozel hayatlarına bu kadar karışamazsınız. Konunun yarısına geldiğimde anladım kadının kocasından yana olup size cephe alacağını. Ne gerek vardı bu kadar içli dışlı olmaya. Altlı üstlü oturmaya. Suyunu çıkarmışsınız. 3 yaşında cocuk parfüm kokusunu içine çekip bu onun kokusu diyor. Çocuğa yazık böyle saplantılı yetiştirmeyin onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…