Kardesten öte...

Benimde canim ona sıķn ya geliyor mesela annesi cagriyor gel falan diye.uzuluyorum onceden zaman kavrami yoktu aramizda sinirsiizdik gec saate kadar oturur , aksama kadar yatardik .. neler neler. Simdi ise sinirli bu canimi yakiyor malesef oda eskisi gibi olmak istiyor ama napsin biyandanda annesi o.

+1

Kesinlikle çok ama çok gereksiz bir ilişki olmuş. Ayrıca kız 19 yaşında ve eşiniz de genç ise hiç öyle abi ayağına gitmeyin. Neler görmedik bu devirde. Kızını da al başka arkadaşlar edindim çocuk.

Soğuk nevaleyim ve arkadaşlarım da soğuk nevale.. ( Teşbihte hata olmaz)
Bu tecrübe olsun size . Aşırı samimiyet böyle sonuçlanabiliyormuş demek ki.. Görüşmesin siz de zorlamayın artik.

ayyy ben de okurken altindan ne cikacak dedim neyse cok bir sey cikmadi ne gerek var bu zamanda kardeslik mi var oz kardes insana dusman

valla yapacak bısey yok uzak kalmak en ıyısı cok yuz goz olunmus adam kocanı yoldan cıkarır bu gıdısle bu kusluk senın hayrına olmus bosver kurcalama kadına da gel mel deme

valla yapacak bısey yok uzak kalmak en ıyısı cok yuz goz olunmus adam kocanı yoldan cıkarır bu gıdısle bu kusluk senın hayrına olmus bosver kurcalama kadına da gel mel deme
Esim kesinlikle esiyle gorusme taraftari degil zaten sen kizla gorusen bile ben gorusmem diyor.
Beni uzen sey cok yakin olmamiz mutlulugu,huzunu birlikte yasayip simdi yasayamiyor olmamiz;(

sizde bir acayipsiniz biliyorsunuz kadının aldatıldığını söylemiyorsunuz. ama kavga olunca hemen söyleyiveriyorsunuz. yaptığınızı normal buluyorsunuz birde söyledim o eşine inandı diye. kavga olmadan düzgünce söyleseydiniz iyi niyetli olduğunuza inanırdım bu koşullarda sizi iyi niyetli bulamadım. kopmuş gitmiş bi kere ilişki yüz göz olunmuş. iki tarafta uzak dursun birbirinden.

Cocuklaridami art niyetli bu insanin. Cocuklarida soyledi x ablanin dedikleri dogru diye. Sonucta 3 cocuguna para verio soyletmedim. Ayrica kavgada soylemedim esinin yedigi naneler bini astigi icin soyledim yargilamak ne kadat kolay.

Benim esimde o durumun icinde olunca beni ilgilendiriyor. Dikkatli okumanizi tavsiy ederim
Eşiniz ucundan bulaşmış belki ya da başka bir olay yaşamışsınız evet ama aile içine yine de girmemeliydiniz, sessizliğinizi koruyup uzak durmalıydınız.yukardaki üslubum biraz ters olmuş kusura bakmayın ama böyle şeylerde olan iyi niyetle yaklaşılsa bile üçüncü kişilere oluyor. O yüzden özünüzde haklı da olsanız onların iç işine karışarak haksız duruma düşmüşsünüz. Mesela onlara bağırmak yerine eşinizle bu konu için ne konuşursanız konuşun tartışın ama o aileye mesafe koyup ve gerekli açıklamayı kibar bir dille yapıp yolunuza devam etseniz çok sorun olmayacaktı bence.

Cocuklaridami art niyetli bu insanin. Cocuklarida soyledi x ablanin dedikleri dogru diye. Sonucta 3 cocuguna para verio soyletmedim. Ayrica kavgada soylemedim esinin yedigi naneler bini astigi icin soyledim yargilamak ne kadat kolay.

ilk mesajınızda eşinin yediği naneler bini aşınca söyledim yazmıyor. olaya sizin eşinizi bulaştırınca söylemişsiniz. hepimiz biliyorduk ama söyleyemiyorduk yazmışsınız. olaylar dile dökülünce yalan söylemek zorlaşır zaten, çocukların inkar edecek gücü kalmamış demek ki.olayları sizinle birlikte yaşamadım ben ne yazdıysanız ona göre yorum yaptım. ve evet yargılamak çok kolay birşey.

Adami sert bir dile kac defa uyardim. Malesef adam esimi 5 yildizli otelde masaja goturmus. Ben bunu duyunca patladim zaten. Siz bu durumda susup esinimizi uyarirdiniz, yoksa adamin onunumu keserdiniz

Adami sert bir dile kac defa uyardim. Malesef adam esimi 5 yildizli otelde masaja goturmus. Ben bunu duyunca patladim zaten. Siz bu durumda susup esinimizi uyarirdiniz, yoksa adamin onunumu keserdiniz
Olayın bu boyutta olduğunu bilmiyordum diğer sayfalarda söylediyseniz de okumadım kusura bakmayın, daha belki yazmadığınız şeyler de vardır zorlamıyorum o yüzden. Ben evli olsam ve bana böyle bir şey olsa bende artık patlayabilirdim büyük konuşmak istemiyorum. Patlama anınızda bir tek adama patlasaydınız bari, valla diyorum ya haklılık payınız var ama ailenin işin içine girmesi cidden olmamış ya ne bileyim

Evet adama patladim zaten sen kimsin diye daha once kimseye yazmadim bunu size yaziyorum .masaj dediysem yanlis anlasilmasin profesyonel masaj ama tabiki benim delirmem icin yetti. Ilk once ben esine masaja goturmus dedim. Adam piskinlik yapip orda , evede gelmeyiz dimi x dedi benim esime. Yani benim esime evi birak gel gidelim ikimiz diyor. O an koptum etegimdeki taslari dokmeye basladim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…