Eşim Eve söylediği yemeğin ücretini ödememiş. Kapıda ödeme yapmış

Ne düşünüyorsunuz

Kizlar siz yorum yapın ben hepsini okuyorum (fenomen bir aplanin lafi gibi)
Valla kirazcim biz bisey düşünmüyoruz artık düşünce algilarimiz kapali 😁😁

kızlar bugün berbat bir gün geçirdim kendimi boşanma psikolojisine ciddi anlamda ağlaya zırlaya da olsa alıştırmaya çalışıyorum. Eşimle bugünden için konuşmuştuk bugün yani çarşamba ailelere söyleriz bu bosanma kararımızı diye ama yine yapamadık. Her neyse ben bugün annemle konuştum normal havadan sudan konuşurken kadın bir anda nereye kadar böyle işsiz güçsüz takılacak senin kocan? Mutsuzsun ama belli etmiyorsun bence çık gel bırak o adamı çocuk yokken boşann artık dedi.

Ben hık mık yaptım biraz kendimi dinlemek istiyorum anne pat diye olmaz boşanmak hem belki iş bulur biraz daha zaman lazım diye konuyu yatıştırdım. ve ben aileme mutsuz olduğumu bu bosanma planlarımı anlatmadım hiç. Kadının içine doğmuş sanki.. çok kötü hissettim kendimi ama biraz da rahatladım. Psikolojim o kadar değişti bozuldu ki bugün, ara ara ağladım yine..

Eşim de evde yoktu babası ve kardeşi ile dışarıdaydı ve yemek yapmadıgım için karnım acıkmıştı eşim dedi ki biz yemek yedik sana söyleyeyim ne istiyorsan eve gelsin dedi. Tamam dedim falan eve geldi yemeğim, kurye dedi ki abla kapıda ödeme bu dedi. Ben dedim eşim Ödemiş olması lazım. Yok ödenmemiş abla dedi neyse ben ödedim ama şok oldum sinirlendim aradım eşimi ağladım bağırdım çağırdım bunu da mı yaptın bana yani ayrılacağız diye yemeğini kendin öde mi demek istiyorsun bi de çok düşünüyormuş gibi yemek söyleyeyim sana diyorsun dedim.

Eşimde sakin ol sen yanlış anlamışsın ben farkında bile değilim karttan ödendi sandım ama ödenmemis en son kapıda ödeme ile almıştım o şekilde kayıtlı kalmış bi yanlışlık olmuş sakin ol lütfen iyi değilsin dedi. Tamam falan dedim işte kapattım telefonu. Eve geldiğinde de dedi ki bütün modumu düşürdün şok oldum söylediklerine, ben 3 yıl boyunca nasıl yaşamışım bu kadınla diye düşündüm bi an korktum beni tanımıyormuş gibi yaptın dedi. Ben öyle biri miyim dedi. Bende dedim ki sen gerçekten 3 yıl boyunca benimle nasıl yaşadığını düşündün he öyle mi benim neler yaşadığımı içimde biliyor musun sen dedim.. öyle düşünmek yerine keşke üzülseydin bu kız iyi değil diye vicdan yapsaydın dedim.

Siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Ailende arkanda. Diğer konulatım görünmüyor. Elin neden calısmıyor?

Burada isteyen istediği kadar konu açıp içini dökebilir, bu konuda hemfikiriz. Ancak siz çok uzun bir süredir boşanmak üzerinde durup sürekli boşanamayıp dert yakınıyorsunuz. Benden asla boşanamazsın diyen takıntılı biriyle beraber olsaydınız neyse. Eğer boşanma şansınız varken boşanmazsanız tabiki de sorun yaşarsınız çünkü demek ki sizi boşanmaya götüren sorunlarınız var siz bu sorunları halı altına daha ne kadar süpürebilirsiniz? Burada insanlar size tavsiyeler veriyor boşanmanız için bile eminim çok güzel tavsiyeler verenler olmuştur. Ama sizin boşanma gibi bir niyetiniz yoksa en azından bu boşanacağım lafını gündeme getirmezseniz sorunlu eş diye başlıklar açarsanız daha iyi olur. Bu hayat sizin hayatınız bizler sizin eşinizle yaşadığınız kötü şeylere üzülürüz ama günün sonunda hayatımıza devam ederiz. Ama o eşle yaşayan kişi sizsiniz. Kendinizi kandırmayın ve ne istediğinize net olarak karar verin lütfen.

kızlar bugün berbat bir gün geçirdim kendimi boşanma psikolojisine ciddi anlamda ağlaya zırlaya da olsa alıştırmaya çalışıyorum. Eşimle bugünden için konuşmuştuk bugün yani çarşamba ailelere söyleriz bu bosanma kararımızı diye ama yine yapamadık. Her neyse ben bugün annemle konuştum normal havadan sudan konuşurken kadın bir anda nereye kadar böyle işsiz güçsüz takılacak senin kocan? Mutsuzsun ama belli etmiyorsun bence çık gel bırak o adamı çocuk yokken boşann artık dedi.

Ben hık mık yaptım biraz kendimi dinlemek istiyorum anne pat diye olmaz boşanmak hem belki iş bulur biraz daha zaman lazım diye konuyu yatıştırdım. ve ben aileme mutsuz olduğumu bu bosanma planlarımı anlatmadım hiç. Kadının içine doğmuş sanki.. çok kötü hissettim kendimi ama biraz da rahatladım. Psikolojim o kadar değişti bozuldu ki bugün, ara ara ağladım yine..

Eşim de evde yoktu babası ve kardeşi ile dışarıdaydı ve yemek yapmadıgım için karnım acıkmıştı eşim dedi ki biz yemek yedik sana söyleyeyim ne istiyorsan eve gelsin dedi. Tamam dedim falan eve geldi yemeğim, kurye dedi ki abla kapıda ödeme bu dedi. Ben dedim eşim Ödemiş olması lazım. Yok ödenmemiş abla dedi neyse ben ödedim ama şok oldum sinirlendim aradım eşimi ağladım bağırdım çağırdım bunu da mı yaptın bana yani ayrılacağız diye yemeğini kendin öde mi demek istiyorsun bi de çok düşünüyormuş gibi yemek söyleyeyim sana diyorsun dedim.

Eşimde sakin ol sen yanlış anlamışsın ben farkında bile değilim karttan ödendi sandım ama ödenmemis en son kapıda ödeme ile almıştım o şekilde kayıtlı kalmış bi yanlışlık olmuş sakin ol lütfen iyi değilsin dedi. Tamam falan dedim işte kapattım telefonu. Eve geldiğinde de dedi ki bütün modumu düşürdün şok oldum söylediklerine, ben 3 yıl boyunca nasıl yaşamışım bu kadınla diye düşündüm bi an korktum beni tanımıyormuş gibi yaptın dedi. Ben öyle biri miyim dedi. Bende dedim ki sen gerçekten 3 yıl boyunca benimle nasıl yaşadığını düşündün he öyle mi benim neler yaşadığımı içimde biliyor musun sen dedim.. öyle düşünmek yerine keşke üzülseydin bu kız iyi değil diye vicdan yapsaydın dedim.

Siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Sen artık bizim ne düşündüğümüzü bırak da şu adamın bütün bu hallerine uysalca boşan diye yaptığını anla idrak et artık

Harekete geçemiyoruz içimiz el vermiyor her şeye rağmen
Yok üstteki üyenin dediği gibi sen vazgeçirilmeyi bekliyorsun için el vermiyor eşin de gidip dava açmıyor ki boşanmada başına bela olma uzamasın seninle usulca boşanmaya çalışıyor yine kendini kandırıyorsun yine buradakiler haklı çıkacak

Boş zamanım varken konularınıza göz gezdirdim. Eski sevgilisiyle iletişim kurmuş, daha evliliğinizin başında onun kumr borçlarını ödemeye başlamışsınız. Sosyal medya uygulamalarında sizi aldattığı, başka kadınlarla konuştuğu yetmemiş, gözünüzün önündeyken bir kadına "aşko" demiş. Sizi bir kere itmiş. Belki de daha burada anlatmadığınız şeyler de olabilir.

Prenses gibi büyüdüğünüzü söylemişsiniz. Aileniz de boşanmanız konusunda destek veriyor. Böyle bir ailede büyümüş biri olarak, eşinizin size yaptıkları zorunuza gitmiyor mu? Aile evine dönseniz mutlu olacağınızı biliyorsunuz ama dönmüyorsunuz. Size yaşattıklarına rağmen onunla olmanız kendinize olan saygınızı zedelemiyor mu?

Çift taraflı korunma olsa bile hamile kalan çok kişi var. Spiral olmasına rağmen bile hamile kalınabilir, bunun örnekleri çok var. Yani çocuğunuzun olma ihtimali her zaman var. Daha ortada çocuk yokken boşanmaktan bu kadar korkuyorsanız, hamile kalırsanız eliniz kolunuz bağlanır.

Eşiniz eski sevgilisine yazan, evliliğin başlarında bile kızlarla konuşan biri. Sahte hesap açmış, başka kızlara yazmış... Buna rağmen hala yaptığı her olaydan sonra şaşırıyor gibisiniz. Bir kere yapan bir daha yapar; eşiniz artık bu işi rutin haline getirmiş. Ondan böyle çirkin şeyleri yapmasını hala beklemiyor olmanız şaşırtıcı.

Beraber olduğum kişi bana bir kere hata yapar affederim, iki kere hata yapar yine affederim... Ama hatalar rutin hale gelirse buz gibi soğurum. Onunla konuşmaktan bile tiksinirim. Bence siz eşinize bağımlı olmuşsunuz. Size ne yaşatırsa yaşatsın, onu bırakma niyetiniz yok. Sizin yaşadıklarınızın birazını biri anlatsa, "Neden hala boşanmıyorsun?" diye onu eleştirirsiniz ama eşinize pembe gözlüklerle bakıyorsunuz. Gözü dışarı kaymış biriyle hayatınızı geçirmeye devam ediyorsanız, buyurun edin. O korktuğunuz boşanma sizin mutlu olma yolunuzken, bu kişiyle devam ettiğiniz sürece hem psikolojik rahatsızlıklara yakalanabilirsiniz hem de çocuğunuz olursa daha hiç boşanamayabilirsiniz.

Yaşıt sayılırız, gençliğimizin baharındayız. Kendini bu evlilikte heba etmene gerçekten üzüldüm. Yıllar geçecek ve elde var hiç diyeceksiniz... Siz ona sadık kalırken onun konuştuğu kişiler bini aşmıştır. Böyle biriyle olmaya bir kere mide dayanmaz.

X