- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Bunu şu an bilmiyorum ama şiddet varmış. Yok dese de ben cinsel bir şeyler de olduğundan çok ciddi şekkilde şüpheleniyorum.
Mutlaka ama mutlaka babanıza söyleyin. İnanın bana sizin aklınıza gelmeyen babaların aklına geliyor. Ben babamdan nefret ederim ama böyle konularda destekleri tahmin ettiğinizden de fazla. Kızsa da dövse de birtek babanız çekip çıkarır kardeşinizi bu işin içinden.
Ben bir birliktelik yaşandığını ve kardeşinizin bu yüzden böyle davrandığını düşünüyorum. Üzerine gidin herşeyi anlattırın. Ama kardeşinizi olduğu gibi kabul edin lütfen. Eğer varsa öyle bir durum bunun onu dışlamak için bir sebep olmadığını hissettirin. Ama mutlaka babanıza söyleyin ve sakın bu nişan yapılmasın.
Üzgünüm ama bende sebebin bu olduğunu düşünüyorum. Belki bir video ile tehdit ediyor olabilir. Kardeşinizde belki evlenirim ve sonra boşanırım diye düşünüyor ama sakın lütfen sakın yapmasın. Bu konudaki şüphelerinizi lütfen babanıza ve annenize açın. sonradan pişman olmayın.
Babanızın maddi durumu iyi mi? Karşı tarafın farklı planları olabilir mi diye soruyorum
Evlenenler bilirler, onca masrafın içinde yüzük devede kulak, ve daha bir yüzüğü bile alamayacak adam ile evlenip ne yapacak kardeşiniz? Yazık günah, acelesi nedir? Daha yaşı da küçük, çile çekmeye mi evleniyor?!
Ailem biraz mesafelidir bize karşı. Sorumluluğu kardeşime atıyorlar. Daha önce de aynısı oldu. Öğrenirim umarım
Bu iş en son oraya gidecek galiba. Bu kadar hastalıklı bir ilişki olamaz.
Şu anda geliri yok ama mal varlığı iyi. Bir tür yatırım sürecinde diyebilirim. Adam daha önce para, lüks hediye filan istemiş biri zaten. Maddiyatçı bir yapıya sahip.
Babanızın bunlardan haberi vardır senin haberin olduğuna göre. Baban bostan korkuluğu mu? Nasıl izin veriyor?Teşekkür ederim. Bunu da deneyebilirim.
Aslına bakarsanız iyi tanındığını ben de sanmıyorum. Adamla ilgili detay vermek istemedim konuda. Devlete borcu var, hapse girmiş, evli-çocuklu birinin kimliğini kullanmış, geçmişte alkol bağımlısıymış vs.
Bunları düşününce aklımı yitirecek gibi oluyorum.
Şu anda geliri yok ama mal varlığı iyi. Bir tür yatırım sürecinde diyebilirim. Adam daha önce para, lüks hediye filan istemiş biri zaten. Maddiyatçı bir yapıya sahip.
Yani gözünüzü korkutmak ve kimsenin günahını almak istemem ama benim tezim bu yönde.
Aklıma gelen video ile tehdit edildiği, evlendikten sonra elinde video olsa da birşey yapamaz düşüncesi ile hayatının hatasını yapacak gibi duruyor.
Diğer tarafa gelince de, babanızın durumu iyi ise sürekli kardeşinizi tehdit ederek evlendikten sonra da babanızın parasını yemek.
Yapacağınız şey şu: kardeşinizin önüne yem atın. Nişanlanacağın kişiye ben sizi ayırmak için elimden geleni yapacağını söyledim, oda bana senin uygunsuz videonun olduğunu söyledi deyin. Ben seni herhalükarda olduğun gibi kabul edeceğim. Senden sadece bana karşı dürüst olmanı istiyorum. Sen o ş... karşı yalnız değilsin seni ona yem etmeyeceğim deyin.
Yalanlasa da üstüne gidin mutlaka bu noktada bir patlama yaşayacaktır. Burasını iyi gözlemleyin.
Hala şüpheniz devam ediyorsa doktora götüreceğim seni ben ikna olmadım deyin zaten en son orada anlatacaktır. Farkındayım çok iğrenç bir durum ama bu konuyu maalesef başka türlü öğrenme ihtimaliniz yok.
Öncelikle aileleri karıştırmayın. Kardeşiniz size açılır ise de mutlaka babanıza söylemesi için ikna edin. Kendisi söyleyemiyorsa siz söylemek için kardeşinizden izin isteyin. Babama karşı boynum eğilmesin diye düşünerek hayatını mahvedecek. Şuanda suçluluk psikolojisi ile kendini cezalandırmak için bile evlenmem gerekiyor diye düşünebilir. Tabi benim teorim doğru ise.
En kötü senaryo ile şayet öyle bir video var ise elinde o ş.... Suç duyurusunda bulunun. Emin olun kuyruğunu kıstırıp kaçacaktır. Ama bunları sakın ola ailenizin özellikle babanızın bilgisi dışında yapmayın.
Babanız kardeşinizi en fazla döver, söver 3-5 ay konuşmaz ama kendi yavrusunu bir canavarın eline bırakmaz emin olun. Diğer türlüsü ömrünüzün sonuna kadar hem kardeşiniz hem aileniz yanar.
Allaha sığının, o size mutlaka yardım edecektir. Dualarım sizinle. Allah yardımcınız olsun ailece. Biran önce bu pislikten kurtulmanız dileği ile...
Dediğiniz öneriyi ancak ''bana özel bazı şeyler attı'' diyerek yapabilirim. Asla doktora götüreceğim diyemem. O zaman endişesini desteklemiş olurum. Psikolojisi de iyi değil. Merak ettim 18'den büyük ya atıyorum şikayet edelim dedim ailemin durumu bilmesi şart mı? Öyle sorumluluk sahibi bir ailem de yok ki.
Amin. Sağ olun iyi dilekleriniz için.
Babanızın bunlardan haberi vardır senin haberin olduğuna göre. Baban bostan korkuluğu mu? Nasıl izin veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?