Kardeşimle olan derdim bitmiyor

Yuhhhhh ya. Allah sabır versin, yaşaması çok zor tahmin edebiliyorum ama yönünüzü yanlıştan doğruya çevirdiniz. Beterin beteri var daha neler neler olabilirdi.. sabır.. amcası olacak pislik bu sapıklığını size duyurmayı nasıl başardı? Şantajcı adam aileden göre göre büyümüş böyle iğrençlikleri, mayasında var ..

Sağ olun yorumunuz için. Konuyu açıkladım. Annemle ilgili sorunuza cevap vereyim. Kendisi anneliği de evliliği de zoraki yaşamış bir insan. İyi kötü boşluk yani.

Aileniz öğrendi mi video olayını? Kardeşiniz nasıl şu an, evlenmeme durumunu kabullenip içselleştirdi inşallah ?

Öyle ailecek hepsi problemli insanlarmış aslında. İsteme olmayacak diye kavga edip birbirimize girdik. Kardeşimin sevgilsini kıskanan biri oldum. Ondan da bu laflar edildi. Haklısınız. Çok şükür ki evlilik mevlilik olmadı.

Inşallah her şey yoluna girer çok dua edeceğim size. Siz çok güzel bi ablasiniz. Bu beladan sağ salim kurtulacaksiniz insallah. Dualarim sizinle.

Amin tüm dualarınıza. Allah razı olsun.

Kardesinizin verilmis sadakasi varmis. Sizin gibi iyi ablasi varmis iyi ki. Gecmis olsun

Çok sağ olun.

Senin gibi ablam olsaydi aslan gibi olurdum helal olsun sana

Teşekkür ederim desteğiniz için.

Maalesef tahminlerm doğru çıkmış. Kardeşiniz bir hatadır yapmış. Aileniz arkasında durmasa dahi siz durduğunuz sürece birşey yapamaz o pis adam. Olayı yargıya taşımış olmanıza sevindim. Bundan sonraki hayatında kardeşiniz gelen bu tarz suçlamalarda fotomontaj desin kendindeen emin şekilde. Güzel bir tövbe etti mi, eminim Allah onu koruyup kollayacaktır. Siz de korkmayın sakın, Emin olun Allah sizinle. Bir süre biraz zorluk yaşarsınız ama başaracağınıza eminim. En azından kardeşinizi böyle bir pislikten kurtardı güzel Allahım sizde buna vesile oldunuz. Bu dik duruşunuz için sizi ve kardeşinizi tebrik ederim. Dualarım sizinle.

Kardeşiniz çok şanslı sizin gibi bir ablası olduğu için.
Umarım her şey güzel sonuçlanır da bir an önce kurtulursunuz bu insanlardan.

Gerçekten seni tebrik ediyorum Belinay, enn doğru olanı yaptın.
Size belki bu günler geçmeyecek gibi gelebilir şu zamanlarda ama inan ki bir süre sonra tatsız bir anı olarak kalacaktır.
Maalesef ataerkil bir toplumda yaşıyor oluşumuz, herşey erkeğin elinin kiriyken kadınların saklı gizli yaşaması , kızların ailesinden korkması işte böyle sonuçlar veriyor
Daha önce de tamamen kendi isteğimle sevgili olduğum, kendi isteğimle tatillere çıktığım ve istediğim kişinin o olmadigini anlayınca kendi isteğimle ayrıldığım , ailecek modernlikten ölecek olan erkek arkadaşım bile ben yeni bir ilişkiye başlayınca köpek gibi ağzından salyalar aka aka annem ve babama ulasip benim gelmiş geçmiş ilişki hayatım, aileme söylediğim yalanlar, eski sevgilerim vs vs ..olabildiği kadar çirkin bir şekilde aktarmıştı.
Ne oldu?
"Yasadiklariniz için üzgünüm ama bu manyakla evlenebilirdim. Zararın neresinden donersen kardir" dedim, dinle yakın bir ilişkim olmamasına rağmen şükür namazı kıldim.
Ailemle aram tabii ki bozuldu, hayal kırıklığına uğradılar falan filan. Ama aile!
Kızsalar da uzulseler de çocuklarından vazgeçmezler. Kim ne derse desin, onlar yine içten içe çocuklarının söylediklerine inanırlar.
O çirkin olayın üstünden tam iki sene geçti, unuttuk gitti. O şahısın da Allah belasını versin, telefon açıp kızma ihtiyacı bile hissetmedim onca olaya rağmen. Eminim bu bir anlik hirsla yaptığı terbiyesizlik onu vicdan olarak uzun yıllar rahatsız edecektir zaten...

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Siz de iyi ki kurtulmuşsunuz. Daha beterlerini kendileri yaşasınlar. Kardeşim şu anda bile o günlere göre daha iyi. Bayram da vesile oldu kafası dağıldı. Bakalım önümüzdeki süreçte neler olacak. Bekliyorum.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Bu konuyla ilgili kesin bilgileri 2 hafta sonra öğreneceğiz avukatımızdan. Ne olduğunu bilmiyorum o sebeple tam olarak. En önemlisi kurtulmasıydı. Güvende ya şükür diyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…