- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Neler olmadı ki. Bittim uykusuzluktan yorgunluktan artık. O şerefsizde video varmış ben üstüne gittikçe kardeşim anlattı. Korkusuna susmuş. Hatta bu yeni bir şey de değilmiş. Uzun zamandır devam ediyormuş. Savcılıkta her şey. Günlerdir bütün ailesi sülalesiyle kavga ediyorum. İftira atıyormuşuz güya ama elimizde kendi konuşmaları var. Amcasını da bana tecavüz etmek istediğini söylediği için şikayet ettim. Bugün sabah kapımıza dayandı bütün binayı ayağa kaldırdı. Bir dünya hakaret savurdu. Hepsinin yeri cezaevi ben adalete güveniyorum şu saatten sonra.
Bütün anne babalar da bunu bilsin ki doğurup bakmayacağınız, arkasında durmayacağınız o çocukları doğurmayın. Sahip çıkın dünyaya getirdiyseniz. İşte sonu böyle oluyor. Benim ailem o pisliklerden daha suçlu. Annenin, babanın acımadığı evlada elin oğlu hiç acımaz. Kendimde de kardeşimde de gördüm defalarca. Bana yetti
Yuhhhhh ya. Allah sabır versin, yaşaması çok zor tahmin edebiliyorum ama yönünüzü yanlıştan doğruya çevirdiniz. Beterin beteri var daha neler neler olabilirdi.. sabır.. amcası olacak pislik bu sapıklığını size duyurmayı nasıl başardı? Şantajcı adam aileden göre göre büyümüş böyle iğrençlikleri, mayasında var ..