Kardeşimle olan derdim bitmiyor

ben de bir ablayım ve diyorum ki kardeşimi böyle adama vereceğime eve kilitlerim bağlarım daha iyi. lütfen onu bu aileden kurtarın, çok cahil çok küçük..
edit: kardeş 22 yaşındaymış 17-18 sandım. benimle yaşıt birinin bu hareketleri çok saçma. tehdit ediliyor olmasın

açık açıl konuşun. ama gerçekten açık açık konuşun. aslında öyle bi aile değiliz zaten biliyo kardeşim demekle olmuyo. açık açık konuşup onun size söyleyemediğini siz ona söyleyin ama her zaman arkasında durduğunuzu da belirtin.

cinsellik olupta adam baskı kuruyo olabilir. tehdit ediyo olabilir. kim ister ki cinsellikle tehdit edilsin. zamanında eski sevgilim ayrıldık diye beni böyle tehdit etmişti. Takmamıştım ve hiçte bişey yapamadı. ama sizin kardeşinizin yernde olsam belki bende farklı davranabilirdim.
Abla olarak konuşun lütfen

Evet doğru. Bir sözü bir sözünü tutmayan garip bir adam. Her şeyi maddiyata çeken kendileri. Ardından da yapmayan yine kendileri.

Ailem sorumluluğu atmış durumda. Biraz mesafeliler bize karşı.

Teşekkür ederim. Bunu da deneyebilirim.

Aslına bakarsanız iyi tanındığını ben de sanmıyorum. Adamla ilgili detay vermek istemedim konuda. Devlete borcu var, hapse girmiş, evli-çocuklu birinin kimliğini kullanmış, geçmişte alkol bağımlısıymış vs.

Bunları düşününce aklımı yitirecek gibi oluyorum.

Lütfen gelişmelerden haberdar edin.

Evet açık lise bitti. Hastalık durumu vardı okula gidememişti küçük yaştan beri.
Anladım çok geçmiş olsun. Dediğim gibi gerekirse eve kilitleyin ama bu adamdan kurtarın. Onun kararı, onun seçimi falan demeyin. Sağlıklı düşünemiyor belli ki

Benim de çıkış yolum oluyorsunuz. Sağ olun.

Belki kendi yanlış düşüncelere kapıldı. Belki tehdit var. Çok dişli bir karakter değil. Siz susturmuşsunuz iyi ki..

Bugün denedim konuşmayı ve öğrenene kadar vazgeçmeyi düşünmüyorum artık.

Şaka mı? Böyle birini kapıdan kovmanıx gerekirken hala söz yüzüğü almadı bilmem ne şaka olsun bu konu yahu

Benim kardeşimin hesaplarının şifresi hepsi bende mevcut. Benim şifrelerini bildiğimi bilmiyor. Özel hayatına girip bakmam, kurcalamam, ilgilenmem. Ama başına birşey gelir, birşey yaşarsa işte o an hepsine girer ve kontrol ederim.
Beni takip eden, bana yazan insanları kardeşimde görüyorum mesela.
Adamın biri senelerdir beni rahatsız ediyordu, tanımıyorum da kendisini. Meğersem kardeşime de yazmış. Ama saf kardeşim konuşmuş.
Ben bunu gördüm. Adama yazdım “benim kardeşimi, çevremi rahatsız etmeye devam edersen sana bu şehirde nefes aldırmam” dedim. Sonra çocuk kardeşimi de beni de engelledi direkt.

Sonra bana “abla ben biriyle konuşuyordum beni engelledi” dedi. Kendisi ile konuştum, sarkıntılık yapanlarla muhatap olma dedim.

Gerçekten bu gibi durumlarda önemli olabiliyor. Kardeşiniz sağlıklı düşünemiyor, beyin fonksiyonları görünüyor ki durmuş. Siz biraz takip edin.

Ablamda annemi dinlemeyerek evlendi. Annem bu adam sinirli yapamazsin kizim dedi eve hergun aglayarak gelirdi cunki. Annem vermem diye tutturdu. Ablam dinlemedi evlendi. Simdi kopekler gibi pisman keske odaya kapatsaydi. Kitleseydi dovseydi sovseydide evlenmeseydim diyor. Ama is isten gecti malssef..
Ablamin durumu gibi olmaz insallah kardesinizin durumu. Pisman olacak oda belli ama is size dusuyor asla ama asla izin vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…