- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Nasıl liseden yeni mezun oluyor, açık lise mi?Kardeşim 22 yaşında aslında küçük sayılmaz. Hiç bilmiyorum inanın.
Canim o oglan 30 yaşına gelmis 6 7 bin tl lik yüzüğü bozdurmuslardi galiba borclari var diye doğru mu
Valla daha uygun fiyatli pirlantalar da var (soz yüzüğü)
2 bin 3 bin ufak taşlı sertifikali gayette..
Hayir olamaz.. ne demek gumus yüzük bunlar ailecek şaşırmış altinlari da olmayacak kardeşinin hepsinin yeri varmis mis
Isi gucu yok adamin
Hadi bi borç harcla kanepe buzdolabi aldilar nasil gecincek bunlar bence bu is coooook ama çok yas ve oglan tarafi afedersin ama cok kurnaz açıkgöz pinti
Daha yuzuk alamicak adam nasil evlenmeye kalkar yani
Hani yasi 23 25 desen,uniden yeni mezun ailesi evlendircek herseyi ailesi yapcak,birsure oglan babasıyla çalışacak valla o bile daha sicak bir durum var oyle evlenen oglunu evlendiren,herseyi ustlenen,gelinin altinina dokunmayip,oglanin altinlarini alan ( borc olarak gidecek yerlere goturmek ve butun masrafi anne baba yapti diye) aileler var
Valla kardesin hipnoz edilmis ruyada gibi yasi da cok genc yani ben oglana sinir oldum ne demek illa ayni gun yuzuk muzuk dayatma var bencillik var sozde bilezik demisler vazgecmisler tuhaf bir aile
Annen baban ne diyor bu ise bence onlarda gicik olmuştur
İsterseniz kardeşinizin iletişim araçlarına bir göz gezdirin ne dersiniz? Rastgele alın telefonu müzik dinleyeceğim deyip veya fotoğraflara bakacağım deyip alın çok yanlış bu davranış ama çare yok, yazışmalara çaktırmadan girin ve adamla konuşmalar varsa bir bakın rica ediyorum.
Kesinlikle kardeşinizin size söyleyemediği şeyler var.
Bir kız istemediği kör kütük aşık olmadığı bir adamla neden sözlensin akıl var mantık var.
Ve kendi ağzı ile söylemiş “bilmiyorum abla” diye. Gerçekten çaresizlik akıyor cümlelerden.
Adamın bu kadar aceleci davranmasının altında çok sebepler yatıyor buna da dikkat edin.
Adam sorumsuz açık ve net. Gelecek beklemeyin, şimdiden size sinyalini vermiş evlilikte kardeşiniz çok acı çeker.
Tanıma faslına bile “hayır” diyen birinin asla ve asla normal olduğunu düşünmüyorum.
Bazı hanımlar belirtmiş. Aslında algılıyorsunuz, kör değilsiniz, herşeyi görüyorsunuz ama kardeşiniz sonuçta inanmak istemiyorsunuz, inanmak çok güç ve acı geliyor size.
Adamın aslında kardeşinize söyleyemediği şeyler var. Adam nedir? Necidir? Sicili, ailesi, yeri, yurdu, malı, mülkü nedir? Araştırmakta fayda var.
Benim düşündüğüm şu şekilde altını, yüzüğü kısmını üyeler yazmış. Bir başka düşünce ise şu geldi aklıma, adam çevresinde iyi tanınmıyor olabilir mi? Ailesel ve kendisi? İyi tanınmamış adamlara genelde kız verilmiyor. Kız tarafı araştırır, soruşturur aileyi, aile bayat çıkarsa veya ailenin içinde evlenilecek adam kötü tanınıyorsa acele edebilir. “Bana bu saftan başka kimse bakmaz” “Bana anca bu kanar ve kötü biri olduğuma inanmaz” diyebilir..
Kısacası kurtarın kardeşinizi.
Lütfen gelişmelerden haberdar edin.Teşekkür ederim. Bunu da deneyebilirim.
Aslına bakarsanız iyi tanındığını ben de sanmıyorum. Adamla ilgili detay vermek istemedim konuda. Devlete borcu var, hapse girmiş, evli-çocuklu birinin kimliğini kullanmış, geçmişte alkol bağımlısıymış vs.
Bunları düşününce aklımı yitirecek gibi oluyorum.
Nasıl liseden yeni mezun oluyor, açık lise mi?
Anladım çok geçmiş olsun. Dediğim gibi gerekirse eve kilitleyin ama bu adamdan kurtarın. Onun kararı, onun seçimi falan demeyin. Sağlıklı düşünemiyor belli kiEvet açık lise bitti. Hastalık durumu vardı okula gidememişti küçük yaştan beri.
sinirden başınızın ağrıması normal. sorsanıza kardeşinize salak mıymış?
lütfen kırılıp darılmayın ama cidden konu olduğu gibi elimde kalıyor.
Allahım yarabbim bizlere akıl fikir ver yarabbim. bir gün bizde evlenicez belki. herşeyin hayırlısı olsun. bu nedir yahu...
açık açıl konuşun. ama gerçekten açık açık konuşun. aslında öyle bi aile değiliz zaten biliyo kardeşim demekle olmuyo. açık açık konuşup onun size söyleyemediğini siz ona söyleyin ama her zaman arkasında durduğunuzu da belirtin.
cinsellik olupta adam baskı kuruyo olabilir. tehdit ediyo olabilir. kim ister ki cinsellikle tehdit edilsin. zamanında eski sevgilim ayrıldık diye beni böyle tehdit etmişti. Takmamıştım ve hiçte bişey yapamadı. ama sizin kardeşinizin yernde olsam belki bende farklı davranabilirdim.
Abla olarak konuşun lütfen
Şaka mı? Böyle birini kapıdan kovmanıx gerekirken hala söz yüzüğü almadı bilmem ne şaka olsun bu konu yahuTeşekkür ederim. Bunu da deneyebilirim.
Aslına bakarsanız iyi tanındığını ben de sanmıyorum. Adamla ilgili detay vermek istemedim konuda. Devlete borcu var, hapse girmiş, evli-çocuklu birinin kimliğini kullanmış, geçmişte alkol bağımlısıymış vs.
Bunları düşününce aklımı yitirecek gibi oluyorum.
Şaka mı? Böyle birini kapıdan kovmanıx gerekirken hala söz yüzüğü almadı bilmem ne şaka olsun bu konu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?