- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Benim de aklıma bu geldi. Kendini mecbur hissettiği bir durum mu var acaba?Muhafazakâr bir aile misiniz? Kızkardeşiniz cinsel birliktelik yaşamış ve size söylemiyor olabilir mi?
Aynen tutulacak hiçbir şeyi olmayan bu evlilik adımında aklıma bir tek bu geldiMuhafazakâr bir aile misiniz? Kızkardeşiniz cinsel birliktelik yaşamış ve size söylemiyor olabilir mi?
Çok zor
Kardeşin kaç yaşında
Acele etmeyin
Bir yüzüğün lafını eden insanlarla omur geçer mi?yazık etmesin kendine.önüne daha ne kismetler çıkar.
Muhafazakâr bir aile misiniz? Kızkardeşiniz cinsel birliktelik yaşamış ve size söylemiyor olabilir mi?
22 yaşında.
Yani benim de anlamadığım önümüze yat kat serin demiyoruz. Kız artık söz yüzüğünden bile vazgeçti. Şu anda diretiyorlar kardeşim susmuş durumda. Ben ne yapayım? İnşallah.
Birlikte mi olmuşlar
Aceleleri ne
Onlarda para yok sizde para yok
Söz yüzüğü alamıyoruz deniyor
Ev Nasıl kurulur geçim Nasıl sağlanır
Evleneceksen gel Kv evinde yaşa derler yatak odası alırlarsa çok masraf ettik derler
Aceleye gerek yok gelmesinler göndermeyin kızı bir daha gelmem diyorsa da gelmesin bu garip damat adayı
Kardeşiniz istemeye istemeye tamam diyorsa , adam tarafından tehdit ediliyor falan olabilir mi? Bence kardeşinizin sakladığı bir şeyler var onları öğrenmeye çalışın. Boşu boşuna yakmasın kızcağız başını, bu adamla mutlu olamaz .
Psikolojik baskı altındadır zorunlu olduğu bir durum yoksa.
Yani bile bile lades denir mi ya
Kardeşin yaşı küçük belli ama bu kadar kör mü bu kadar saf mı
Yani mutsuz olacak %birmişyon kere hemde
Başta kokan işin sonrası hayır getirmez
Adam da iş yok ailede iş yok Nesin’e güvenip evlenmeye kalkıyor
Kiyamam sakladigi bi durum soz konusu gibi.. kendini mecburi hissediyor sanki. Alyans bile alamayacak durumda olan insanin bu denli baski kurmasida bi tuhaf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?