Birdaha Kabul etme. Kendine niye eziyet ediyosun ki. Insan kendi evladini cekemiyor bir yerden sonra kazik kadar adami niye cekeceksin?Yazlık eşimle bana ait. Baya bilindik bir tatil yerinde.
Yazlık eşimle bana ait. Baya bilindik bir tatil yerinde.
Yazlık eşimle bana ait. Baya bilindik bir tatil yerinde.
Evli değil. Şu an babam ve iki kardeşim birlikte yaşıyorlar. Küçük kardeşim ve babam da şikayetçi gerçekten çekilir gibi değil. Burada biraz eşimden çekinip sifona basıyor. Ben yeni evliyken onu da yapmıyordu eşim bir gün kovaladı bildiğin ondan sonra dikkat ediyor. Evet arkadaşların dediği gibi ailemiz olsun diye görüşüyoruz ama nedense hep ben fedakarlık yapıyorum. Bir şey söyleyince de büyütüyormuşum ne varmış diyip emeğim küçümseniyor kimsenin umrunda değilEşek kadar herifin arkasını toplamak zorunda değilsin iyi demişsin. Evlimi orayı anlamadım. Karısı şikayetçi değilmi. Evli değilse bunun pisliğiyle kim uğraşıyo
Babanız o tuhaf kadından ayrıldı mı? Sizin için çok iyi olmuş eğer öyleyseEvli değil. Şu an babam ve iki kardeşim birlikte yaşıyorlar. Küçük kardeşim ve babam da şikayetçi gerçekten çekilir gibi değil. Burada biraz eşimden çekinip sifona basıyor. Ben yeni evliyken onu da yapmıyordu eşim bir gün kovaladı bildiğin ondan sonra dikkat ediyor. Evet arkadaşların dediği gibi ailemiz olsun diye görüşüyoruz ama nedense hep ben fedakarlık yapıyorum. Bir şey söyleyince de büyütüyormuşum ne varmış diyip emeğim küçümseniyor kimsenin umrunda değil
Evli değil. Şu an babam ve iki kardeşim birlikte yaşıyorlar. Küçük kardeşim ve babam da şikayetçi gerçekten çekilir gibi değil. Burada biraz eşimden çekinip sifona basıyor. Ben yeni evliyken onu da yapmıyordu eşim bir gün kovaladı bildiğin ondan sonra dikkat ediyor. Evet arkadaşların dediği gibi ailemiz olsun diye görüşüyoruz ama nedense hep ben fedakarlık yapıyorum. Bir şey söyleyince de büyütüyormuşum ne varmış diyip emeğim küçümseniyor kimsenin umrunda değil
Evet ayrıldılar:) henüz boşanmadı daha ama ekim ayından beri ayrı yaşıyorlarBabanız o tuhaf kadından ayrıldı mı? Sizin için çok iyi olmuş eğer öyleyse
Utanma denen bir şey yok. Şimdi de sifona basıyor ama el yıkama yok. Geldiğinde leş gibi kokuyordu eşime söyle şuna duş alsın dedim eşim söyledikten üç gün sonra duş aldı. Bir insan duş alınca banyo sabun kokar dimi çıkınca. Bizim banyo ahır gibi kokuyor tövbe yarabbimBilen bilir cok sakin bi insanimdir ama tuvalete girip sifon cekmeyecek var ya o tuvaletteki suyu kepceyle biseye koyar ustune dokerdim onun. Ay ne igrenc kardesiniz var. Kusura bakmayin valla okurken delirdim. Bide evde esiniz var ondan da mi utanmamis esek kadar herif
Niye gideceginizi haber veriyosunuz. Bayramda baska yerdeyiz diyin. 1 2 anlayip keserler zaten.Yazlık eşimle bana ait. Baya bilindik bir tatil yerinde.