Affedersiniz ama kardeşiniz tam bir asalak ne kendi huzurunuzu bozun ne eşinize, çocuğunuza ve kendinize harcayacağınız zamandan bu insan için harcayıp da israf etmeyin. Bir kere adamın mayası kötü ya bence işlemiş yani farkında olmadan dahi kötülük yapıyor bencilin teki çok sinirlendim. Çünkü benim çevremde de böyle insanlar var ve siz her halükarda suçlu olursunuz, söylerseniz her halükarda kompleksli, takıntılı, manyak ilan edilirsiniz ama öyle değil işte insanlar sifona basmaktan aciz, tuvalete girdikten sonra elinin suya tutup çıkıyor pek çoğu sabun kullanmaktan aciz veya su içtiği bardağı ters çevirip geri rafa koyan var ya mecbur muyum kardeşim ben bunu yaşamaya çok öfkelendim beni de tetiklediniz şu an
yazlığa geleceği zaman misafirlerimiz var gelmeyin deyin iki üç komşuyu çağırın bir saat ağırlayın yalan da olmasın sonra ailenizle tatil yapın ve lütfen kendinize de bu kadar yüklenmeyin çünkü değmiyor. Eşinize, çocuğunuza da sorumluluklar verin babanıza kardeşlerinize de sorumluluklar verin hiç olmadı evi çok kirletiyoruz yetişemiyorum madem beraber yapıyoruz tatili geldiniz ve kullanıyoruz temizlik için gelen kadının parasını yarısını verin deyip onlardan alın