• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık

Öncelikle merhaba bayanlar, bir derdim var ama öyle böyle değil. 7 yıllık evliyim maalesef ki eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz annesi tam duyamıyor ve konuşamıyor ama bütün işini görebiliyor eli ayağı tutuyor yani normal bir insan gibi ama aşırı derece de pis sifon dahi çekmez yediği bulaşığı yıkamaz yikasa da yalapşap el yıkama huyu da yok eşimin erkek kardeşi var 25 yaşında o ondan da pis çamurlu pis kokan ayakla eve girer odası da leş gibi ne toplar ne toplattırır eve maddi olarak zerre destek olmaz, her şeyi geçtim anlattığımdan daha fazlası pisler eşim 7 senedir beni geçiştirip kandırıyor ayrı eve cikarticam diye şimdi de yok diyo ben artık boşanmak istiyorum ama 5 yaşında kızım var 7 aylık hamileyim zerre anlayışsız da bi ailem var ne yapabilirim nasıl hallederim bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun🥺

Müstehak sana, bu ortama iki çocuk yapmışsın. Bir de 7 aylık hamilesin korunma falan hak getire

kadın kendisi demiş
evlendiklerinde askere gitmiş
1 sene askerden gelmesini beklemiştir zaten
sonra işe gircem demiş onu beklemiş

yani bana hiç parası olan bir adammış izlenimi vermedi.

asgari alıyordur
veya alsın 25-30 alsın
ev ailesinin eviyse eve tüm maaşı vermiyorsa geçinmiş olabilirler şimdiye kadar, hatta tüm maaşı vermiyorsa biriktirmiş de olabilir biraz. kadın da çalışmış çünkü bir süre. o birikimle ev açılabilir, tama. depozito vs. verip eşya alınabilir yani.

ancak kiraya çıkıp 25-30 bin maaşla 2 çocukla yine geçinemezler...adam evden gitmiyorsa haksız da değil büyük ihtimalle

ha adam bi 50 bin filan alıyor yine de gitmiyorsa anca o zaman derim ki anasının kuzusuymuş.
yoksa hesap ortada daha askerliğini yapmamış, yapsa da asgari düzeyde maaşı olacak adamla evlenip ayrı ev kursun diye bekleyen, kusura kalmayın da çok bekler....

konu sahibi kaçmış gitmiş de belki de evlenirlen de kaçarak evlendi, ailesi ondan kabul etmiyor bunları da bilemiyoruz.
Dogru. Aslinda olsy tumuyle en basindan yanlis ama iste ne diyelim..

Çalışıyodum kızkardeşi kocaya kaçana kadar ayrıca kadınsal rahatsızlıklarım vardı tekrar çocuk imkansız dedi doktor bu şekilde hamile kaldım ümidim yoktu 2. Çocuğa
Yaa ümidiniz mi yoktu neyseki olmuş değil mi ya 2. Olmasaydı napardiniz onu da kraliyet sarayınizda büyütürsunuz artık 3. De yapın potansiyeliniz var
Hanfendi iyi misiniz doktor ne derse desin siz korunacaktıniz ya 1 tane bile çocuk yapmıyorum ayrı ev olmadan diyecektiniz
Naptiniz 2. Çocuğu yaptınız günah değil mi size günah çocuklara günah yazık değil mi gerçekten

Çok geç tavsiye için .Seçtiğiniz hayat ve sonuçları . Maddiyat yada yükümlülükler eşiniz çıkmaz o evden.Basi ağrımasın diye o ayrı eve çıkarız lafı.Bu kadar sene geçmiş anlamişsınızdır artık.25 yaşındakinin odasına girmeyin sizene kendi toplasın.Bu durumdan ikinci çocuğu yapmadan cikmaliydiniz tek çocukla bile işiniz meslek destek yoksa zor zaten.Simdi birde bebek Ben niye oldu neden oldu demiyorum Fakat yapacak birşey yok malesef

Back