• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydin citirlar ;)
bende artik nihayet KH sayimina daha özen gösterebilcem cünküüüüü dün WASA aldim nihayet . Sabah 2 dilim ondan yedim ve bundan sonrada onu yemeyi düsünüyorum. Böylece kahvaltida bugün 15 KH aldim.
Aldentecim bencede ac durma ben camtamda genelde Eti nin Form cikolata kapli bisküvilerinden bulunduruyorum. Tanesinde 4 KH var 2 tane yesen cayin yaninda az da olsa tutar ve midene bisey girer.
dün cok iyi gidiyordum taki arkadaslar Pasta ikram edene kadar cok az yedm ama yinede 15KH oradan almisimdir.
Neyse artik önümüze bakmka lazim:)

aslidan sonra sanada baslattim desene wasaya:1: ama almakla cok iyi yapmissin önceden ekmegin kb'si ile yarim günlük puanin doluyordu simdi sana degisik alternetifler dogdu caninin istedigi yicekler icin:13:

demekki alıştırmak lazım:)
ama eminim sorarlar yani o yüzden kalsın diyorum.zaten etrafımdakilere anlatmaktan sıkıldım bu diyeti.
valla dün eşimle oğlum benle nasıl kafa buldular,çok kızdım:47:
neymiş efendim bir oturuşta bir tepsi tatlıyı indiriyormuşum mideye,sonra da su içsem yarıyo diyomuşum.yok öyle bişey:43:
diyetime destek verecekleri yerde hep köstek hep köstek.dalga konusu oldum resmen.

kıyamam canım ya, çok tatlısın, işte onlara inat, daha iradeli olman lazım:13:

:17:

ben çok cahil hisseder oldum kendimi burda.wasa sanırım bir ekmek çeşidiydi,yani daha önce okuduklarımdan aklımda öyle kalmış.ne diyip alıyoruz anacım bunu,türkçe bir karşılığı yok mu?
aslında çantamda bir şeyler bulundurmam lazım farkındayım ama benim şöyle bir sorunum var başladığım yemeği asla yarıda bırakamıyorum.iş konusuna gelince de bu durum tersine dönüyor,başladığım işi sona erdiremiyorum.bende bir gariplik var sanırım:17:

aslinda wasa senin icin cok güzel secenek okulda dolabina bir paket koy evden cikmadan öncede biraz peynir al yanina okulda aciktikca cayla beraber rahatlikla tüketebilirsin simdi eve gidene kadar daha cok acikcan insanin acikinca gözü dönüyor ve doymak bilmiyor:52:

aslinda wasa senin icin cok güzel secenek okulda dolabina bir paket koy evden cikmadan öncede biraz peynir al yanina okulda aciktikca cayla beraber rahatlikla tüketebilirsin simdi eve gidene kadar daha cok acikcan insanin acikinca gözü dönüyor ve doymak bilmiyor:52:

işyeri dolabımda şuanda iki çeşit wasa var. biri fibre diğeri orijinal. fibreyi yemesi çok zor ama adı üstünde çok lifli onu yiyip üstüne de 2 bardak çay yada su içince mideye dolmuşda taşıyor hissi veriyor. bende tavsiye ederim arkadaşlar. karbonhidrat bile olsa kudurunca çikolata yemektense vücut sistemine yararlı bir şey yiyip pişman olmamayı tercih ederim :34:

haklısın şimdiden yumurtaların sayısına taktım kafayı:)
wasanın ne olduğunu buldum ama burada bulabilir miyim bilmiyorum.bulursam doldurucam çantamı tıka basa.

demekki alıştırmak lazım:)
ama eminim sorarlar yani o yüzden kalsın diyorum.zaten etrafımdakilere anlatmaktan sıkıldım bu diyeti.
valla dün eşimle oğlum benle nasıl kafa buldular,çok kızdım:47:
neymiş efendim bir oturuşta bir tepsi tatlıyı indiriyormuşum mideye,sonra da su içsem yarıyo diyomuşum.yok öyle bişey:43:
diyetime destek verecekleri yerde hep köstek hep köstek.dalga konusu oldum resmen.

sen bakma onlara... bir hedefin var sen finale odaklan. nedense eşler öyle oluyor. bizim rejim mejim birşey yapmamızı istemiyorlar. sanki boğazlarımız bir. aynı anda aynı şeyi yememiz gerekiyor :1:

sen bakma onlara... bir hedefin var sen finale odaklan. nedense eşler öyle oluyor. bizim rejim mejim birşey yapmamızı istemiyorlar. sanki boğazlarımız bir. aynı anda aynı şeyi yememiz gerekiyor :1:

daha önceki diyetim sırasında da aynısını yapmışlardı sonra çok utanmıştı eşim olacak hain!tabi utandım demedi de:)utandırdım ben onu:52:

ben az sonra çıkıcam kızlar.evdeki klavyem sorunlu,biliyosunuzdur artık.yazamasam da okuycam sizleri.destekleriniz için teşekkürler.evdeki köstekleri de Allah ıslah etsin diyorum,başka da bişey demiyorum.

daha önceki diyetim sırasında da aynısını yapmışlardı sonra çok utanmıştı eşim olacak hain!tabi utandım demedi de:)utandırdım ben onu:52:

hahaha iyi yapmışsın. azimle yola devam edicez. bende kilo alıyorum bu aralar ama "nasılsa alıyorum" diye bırakırsam kendimi ortaya dehşet bir tablo çıkacak. mideye doluluk hissini verdirecek kalorisi az ne varsa yiyorum. bende eşimin karşısına yeni, elbisemle çıkıp tataaaa yapıcam nasipse. bakalım görsün bizim azmimizi :)))

alışveriş kadı,park yeri yoktu.
tereyağına kırmışım 3 yumurtaı yaına da yarımdilim ekmek.ohhhh!dedim yani.
üstelik 6 ünite:)

işyeri dolabımda şuanda iki çeşit wasa var. biri fibre diğeri orijinal. fibreyi yemesi çok zor ama adı üstünde çok lifli onu yiyip üstüne de 2 bardak çay yada su içince mideye dolmuşda taşıyor hissi veriyor. bende tavsiye ederim arkadaşlar. karbonhidrat bile olsa kudurunca çikolata yemektense vücut sistemine yararlı bir şey yiyip pişman olmamayı tercih ederim :34:

cok iyi yapmissin diger zararli atistirmaliklar yerine cok masum yiyecek ve tok tutuyor:13:

alışveriş kadı,park yeri yoktu.
tereyağına kırmışım 3 yumurtaı yaına da yarımdilim ekmek.ohhhh!dedim yani.
üstelik 6 ünite:)

ohhh afiyet olsun bende patlicani halka halka dilimledim firinda pisirdim soguyunca yogurtladim en üstünede biraz tereyag gezdirdim cok lezzetliydi:56:

en güzelini yapmışsın , her işte bir hayır vardır, kimbilir park yeri olsaydı neler alacaktın, afiyet olsun

valla...kesin evdekilere diye niyetlenip tatlıları dolduracaktım sepete.
k.peynire devam:))
bir de hiç bu kadar rahat t.yağı yediğimi hatırlamıyorum yıllardır.

yok burası bağımlılık yaptı bana.zaten her türlü bağımlılığa açık bi bünyem var:)
gidip biraz kitap okuyayım.
bu arada vagus merak ettim,alanın ne?

Back
X