• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

valla ben çok güzel başladım canım bide çevremdekiler farkedince dahada motive oluyorum ama seni perinin duraklama dönemlerine şahit olunca endişenmiyo değilim:37::36:

adaşım endişelenmene gerek yok.herkesin metobolizması farklı.benimki çok yavaş.bide adetdüzensizliğinden dolayı ilaçkullanıyorum.hormaon ilacı olduğu için devamlı ödem var vücudumda.o yüzden ben -5OO grmı görünce bile sevindirik oluyorum.

kizlarrr merhabaa
umarim güzel bir hafta sonu gecirdiniz
benimki iyiydi kacamak pek olmadi

gecmisi okuyamadim
bi arkadas bana LESLIE Walking linki gönderdi indirmek icin...
bugün baslicam TV ye takip laptopu, kadini takip ederek spor :)
yapan varmi aranizda=?

herkes baslasin bence

ben bir ara baslamistim belim agriyinca yarida birakmak zorunda kaldim tavsiye ederim hatta ben elime dumble alip yapiyordum

kizlar bugünnn DOKTORUM izledim Kanal D de.....

Diyetisyen dediki

Protein tüketmemiz lazim bol bol, Protein oturdugumuz yerden yüzde 25 kendi kendine yakiyormus spor yapmadan...
Karonhidrat yedigimizde SEKERE dönüsüyor, uzak durmaya calismak lazim dedi.

ve Metapolizmanin hizlanmasi iciin.... önce SICAK su icin... sonra SOGUK SU dedi.....
kalbinizde hissediceksiniz hizlanicak dedi...

AC KALMAYIN, ac kalarak zayiflamazsiniz dedi..... SIK SIK yiyin ama az yiyin dedi
bol su icin dedi

ben bir ara baslamistim belim agriyinca yarida birakmak zorunda kaldim tavsiye ederim hatta ben elime dumble alip yapiyordum

1 saatlik olanini indirdim 4-5 kg verdiren programi yaziyor...
ona baslicam bugün insallah...

sabah geç kaldığım için bişey yiyemedim.henüz çay dışında bişey geçmedi boğazımdan.kantinde de bana uygun şeyler yok.bakalım napıcam eve gidene kadar aç mı durucam:(
Allahtan fazla acıkmadım.

ac durmakta iyi degil aslinda simit alip arada bir kac lokma atsan mideni kandirmis olursun eve gidene kadar seni idare eder

#!download|553cg|333135945|Leslie_Sansone_-_Walk_at_Home_-_3_Mile_Weight_Loss_Walk.avi|121698

bu linkin http:// r a p i d s h a r e . com/ arkasina aktarin yukardaki linki

böyle yazmak zorunda kaldim baska cikmiyo :D

Son düzenleme:
pazartesiye bomba gibi başladıkmı çıtırlar?Bu cuma herkes kilo vermiş olur umarım.pericim senle ben duraklama dönemlerinin sabit bekçileri olduk.ama sabır canım bu sefer tartı şaşırtcak bizi inş

gercekten öyle olduk:1: isin ucunda zayiflamak olmasa coktan patlardim duraklama dönemlerini cok uzun yasadigim icin ama sabretcez artik sonunda dirence inat zayifliyacagiz ne kadar sürsede:13:

ac durmakta iyi degil aslinda simit alip arada bir kac lokma atsan mideni kandirmis olursun eve gidene kadar seni idare eder

valla aynıusını ben de düşündüm ama sonra dedim ben onu tırtıklarken bitiririm,vazgeçtim.bir lokma peynir kalmıştı onu yedim.bir de süttozuyla nescafe içtim daha doğrusu içemedim çünkü şekersiz hiç olmuyo,sevemedim şekersiz nescafeyi.gerçi şekerlisini de sevdiğim söylenemez ya.
benim için varsa yoksa çay ve su.Allahtan çayda şeker kullanmıyorum.acıkmadım şimdilik.

kizlar bugünnn DOKTORUM izledim Kanal D de.....

Diyetisyen dediki

Protein tüketmemiz lazim bol bol, Protein oturdugumuz yerden yüzde 25 kendi kendine yakiyormus spor yapmadan...
Karonhidrat yedigimizde SEKERE dönüsüyor, uzak durmaya calismak lazim dedi.

ve Metapolizmanin hizlanmasi iciin.... önce SICAK su icin... sonra SOGUK SU dedi.....
kalbinizde hissediceksiniz hizlanicak dedi...

AC KALMAYIN, ac kalarak zayiflamazsiniz dedi..... SIK SIK yiyin ama az yiyin dedi
bol su icin dedi
demekki bu dr bizi destekliyor:)
benim bildiğim k.hidrat ve protein birlikte alınınca yağa dönüşüyor.bu nedenle bunları ayrı ayrı almak lazım.oysa bizim damak zevkimiz tam tersi.et yemeğinin yanında mutlaka pilav,makarna tarzı şeyler tüketiyoruz.aslında bir öğün protein diğer öğün k.hidrat almak da mantıklı geliyor bu bağlamda.

sabah geç kaldığım için bişey yiyemedim.henüz çay dışında bişey geçmedi boğazımdan.kantinde de bana uygun şeyler yok.bakalım napıcam eve gidene kadar aç mı durucam:(
Allahtan fazla acıkmadım.

aldente kantinden ekmeksiz kaşar veya sucuk ya da her ikisini de alabilirsin biraz tutar eve gidene kadar

aldente kantinden ekmeksiz kaşar veya sucuk ya da her ikisini de alabilirsin biraz tutar eve gidene kadar

bak bu hiç aklıma gelmemişti ama böyle bir istekse bulunsam yadırgayıp sorarlar:(sonra anlat anlatabilirsen.dediğim gibi acıkmadım zaten fazla da zaman kalmadı eve gitmeme.kısmetse saat 3te evdeyim.artık tereyağına 3 yumurta mı kırarım,5 yumurta mı onu bilemiyorum:17:
giderken alışveriş de yapmalı.şarküteri reyonları en yakın dostum oldu son zamanlarda:1:

1 saatlik olanini indirdim 4-5 kg verdiren programi yaziyor...
ona baslicam bugün insallah...

canım bende indirip yapmıştım bir ara.dışarda yürüyemeyenleriçingüzel bir program.sıkılmadan ilerliyo.tabi dışarda yürümek gibisi yok.keşkefırsatımızolsada temiz havada bol oksijen alarak yürüsek.

bak bu hiç aklıma gelmemişti ama böyle bir istekse bulunsam yadırgayıp sorarlar:(sonra anlat anlatabilirsen.dediğim gibi acıkmadım zaten fazla da zaman kalmadı eve gitmeme.kısmetse saat 3te evdeyim.artık tereyağına 3 yumurta mı kırarım,5 yumurta mı onu bilemiyorum:17:
giderken alışveriş de yapmalı.şarküteri reyonları en yakın dostum oldu son zamanlarda:1:

bizim kantin bana alışık arada arayıp peynir istiyorum

Günaydin citirlar ;)
bende artik nihayet KH sayimina daha özen gösterebilcem cünküüüüü dün WASA aldim nihayet . Sabah 2 dilim ondan yedim ve bundan sonrada onu yemeyi düsünüyorum. Böylece kahvaltida bugün 15 KH aldim.
Aldentecim bencede ac durma ben camtamda genelde Eti nin Form cikolata kapli bisküvilerinden bulunduruyorum. Tanesinde 4 KH var 2 tane yesen cayin yaninda az da olsa tutar ve midene bisey girer.
dün cok iyi gidiyordum taki arkadaslar Pasta ikram edene kadar cok az yedm ama yinede 15KH oradan almisimdir.
Neyse artik önümüze bakmka lazim:)

#!download|553cg|333135945|Leslie_Sansone_-_Walk_at_Home_-_3_Mile_Weight_Loss_Walk.avi|121698

bu linkin http:// r a p i d s h a r e . com/ arkasina aktarin yukardaki linki

böyle yazmak zorunda kaldim baska cikmiyo :D

ne olduğunu anlamadım ben bunun.biraz açsak arkadaşlar:)

:17:
Günaydin citirlar ;)
bende artik nihayet KH sayimina daha özen gösterebilcem cünküüüüü dün WASA aldim nihayet . Sabah 2 dilim ondan yedim ve bundan sonrada onu yemeyi düsünüyorum. Böylece kahvaltida bugün 15 KH aldim.
Aldentecim bencede ac durma ben camtamda genelde Eti nin Form cikolata kapli bisküvilerinden bulunduruyorum. Tanesinde 4 KH var 2 tane yesen cayin yaninda az da olsa tutar ve midene bisey girer.
dün cok iyi gidiyordum taki arkadaslar Pasta ikram edene kadar cok az yedm ama yinede 15KH oradan almisimdir.
Neyse artik önümüze bakmka lazim:)

ben çok cahil hisseder oldum kendimi burda.wasa sanırım bir ekmek çeşidiydi,yani daha önce okuduklarımdan aklımda öyle kalmış.ne diyip alıyoruz anacım bunu,türkçe bir karşılığı yok mu?
aslında çantamda bir şeyler bulundurmam lazım farkındayım ama benim şöyle bir sorunum var başladığım yemeği asla yarıda bırakamıyorum.iş konusuna gelince de bu durum tersine dönüyor,başladığım işi sona erdiremiyorum.bende bir gariplik var sanırım:17:

ne olduğunu anlamadım ben bunun.biraz açsak arkadaşlar:)

leslie kosu programi ablam
kadini takip ediosun ayni hareketleri uyguluyorsun
linki böyle yazmak zorunda kaldim baska türlü izin vermiyo KK

anlayabildinmi bilmiyorum

hepsini birlesik yaz

bizim kantin bana alışık arada arayıp peynir istiyorum

demekki alıştırmak lazım:)
ama eminim sorarlar yani o yüzden kalsın diyorum.zaten etrafımdakilere anlatmaktan sıkıldım bu diyeti.
valla dün eşimle oğlum benle nasıl kafa buldular,çok kızdım:47:
neymiş efendim bir oturuşta bir tepsi tatlıyı indiriyormuşum mideye,sonra da su içsem yarıyo diyomuşum.yok öyle bişey:43:
diyetime destek verecekleri yerde hep köstek hep köstek.dalga konusu oldum resmen.

Back
X