- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.825
- 898
halk sağlığı doktoruyum ben aldente
ay bizde sana akıl veriyoruz, tereciye tere satıyoruz, desene, açılın ben doktorum

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halk sağlığı doktoruyum ben aldente
ay bizde sana akıl veriyoruz, tereciye tere satıyoruz, desene, açılın ben doktorum![]()
:9 yok rica ederim, hekimden sorma çekenden sor demişler..diyet konusunda kitap yazabilirim ama uygulama konusunda sınıfta kalırım, hatta verdiğim diyetlerle incecik olanları gördükçe terzi söküğünü dikemez diyebiliyorum ancak
valla ben kaymağın üzerine bal damlası koyarak bile yedim![]()
çok mütevazisin canım, inşllah bu defa şansın dönecek:13::13:
chesscim bende motivasyon eksikliği var, uzun süre diyete devam edememe var tabii bunun altında kısa sürede sonuç alma isteği ve bunun sabırsızlığı var, gördüğün gibi kendi tanımı gayet rahatça koyabiliyorum, ama burası bana motivasyon yönünden oldukça yararlı oldu. ben de bu sefer ümitliyim kendimden, hep birlikte başaracağız, sen gerçi başardın ama bu işte başarılı oldum demek için en az 1 yıl süreyle kiloyu korumak gerekiyor.
koç musun canım yoksa, ben koçumda,burda olmasam bende veremezdim herhalde, çok teşekkür ederim herkese beni aralarına aldıkları ve destek oldukları için
kesinlikle haklısın zaten diyet psikolojisinden çıkamadım, eşim diyete devam ettiği içinde ona gör yemekler pişiyo, gerçi ben alıştım şikayetçi değilim halimden, zaten hayat tarzımı değiştirmezsem koruyamam ki:13:
evet koçum![]()
nasıl biliyorum,doğum gününe dikkat
ay bende hedefe ulaştım ama çen çen hergün burdayım he![]()
slm kızlar bende bu diyete bu gün başlıyım dedim ama akşam yemeğinde mısır unuyla yapılan kızartma balığın karbonhidrat değeri nedir yardımcı olun lütfen?
muhtemelen d.gününüzü kutladınız ya da yakında kutlayacaksınız.benimkine az kaldı:)
her birimize incelmnin mutluluğu ile taçlandırılmış güzel yıllar diliyorum
şu ana kadar 10 kb falan oldu.akşama köftyle kapatıcam inşallah.20yi geçmek yok.
bakalım d.günüme kadar verebilecek miyim biraz daha.
d. günün nisan kaç:13:
ee bizim özelliğimiz başladığımız işi bitirmemek![]()
bunun cevabını forumumuzun iyiik perisine bırakıyorum:
-buyrun peri hanım!
(biri mısır ununa bulanmış balık mı dedi,belki de hamsi)
:)kesinlikle.
5 nisan canım.senin?
yok cnm hamsi değil palamut![]()
una bulanmış balıklarla olan kızartmaların 250gr'ı 12kb, belki de bitmiştir yemeğin, bu arada hoşgeldin aramıza
slm kızlar bende bu diyete bu gün başlıyım dedim ama akşam yemeğinde mısır unuyla yapılan kızartma balığın karbonhidrat değeri nedir yardımcı olun lütfen?
chesscim bende motivasyon eksikliği var, uzun süre diyete devam edememe var tabii bunun altında kısa sürede sonuç alma isteği ve bunun sabırsızlığı var, gördüğün gibi kendi tanımı gayet rahatça koyabiliyorum, ama burası bana motivasyon yönünden oldukça yararlı oldu. ben de bu sefer ümitliyim kendimden, hep birlikte başaracağız, sen gerçi başardın ama bu işte başarılı oldum demek için en az 1 yıl süreyle kiloyu korumak gerekiyor.