Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
begonya canım zero limit le ilgili açtığın başlığa bakabilir misin?:13:
Süzülmelerin hat safhaya ulaştığında makyajlıda sormasınlarben yarışmaya sakaryadan katılıyorum
sınıf öğretmeniyim canım.vallahi bana sadece makyaj yapmadığımda hasta mıınız diye soryolar.çok süzüldüm sanırım ondan![]()
Kısa süreli diyetler metebolizmayı bozuyolar....Ve kat kat fazlasıyla geri dönüyolar...En iyi yol bildiğin yoldur özetle..Uzun zamanda sindire sindire ilerlemek...2.diyette 5 veremesemde 3 ila 4 arası versem ,3. diyettede 72'ye düşerim sanırım...Ondan sonrada bırakırım ama dikkat ederim...Zaten vücut alışıyo az fazla yesen miden ağrıyo ve bir şişkinlik ki vücudunda rahatsız ediyor ve korku veriyor...Zaten diyetten sonraki en önemli şey:VERDİĞİN KİLOLARI MUHAFAZA ETMEYİ BAŞARMAK!zayıflama 2 kurala bağlı:cnm ben sadece iki tür diyet yaptım hayatım boyunca en uzun süren ve fayda gördüğüm karbonhidrat diyeti diger kısa süreli şok diyet bir gün tek yönlü beslenme listesi.. kiloyu geri alıyon ama dandik bir şey önermem![]()
Süzülmelerin hat safhaya ulaştığında makyajlıda sormasınlar...Keşke sorsalar bu iyiye işaret
Ama olucak hocam o günlerde gelicek yeterki istikrarlı olalım...Hocam bu arada yakınmışız
Sakarya-izmit durumları yanee...Valla hep beraber destekle iyi gidiyor bu diyet serüveni....Ben bu formun çok faydasını gördüm,darısı sana...İhtiyacın olduğu her an yanındayız....Yaşasın diyet kardeşliği
Bu yarışmada kimse ikinci olmayacak
Görüşmek dileğiyle hocam...
günaydin arkadaslar
sayfaya girince sasirdim okuncak yazilarin cok olacagini düsünmüstüm nerlerdesiniz:92:
vaguscum cok güzel dengelemissin tebrikler:13:
esracim daha önce demistim sen bu diet olayini beyinde bitirdin seni kimse engelleyemez artik bu iradeyle umarim en kisa sürede sonuca ulasirsin:13:
inşallah pericim ben korkuyorum duraklama dönemi olurmu diye inşallah olmazda kurtulurum hep beraber kurtuluruz
merhaba şekerler bende geçen hafta ara vermiştim diyete yani çok sıkı yapmadım ama hafta sonu güzel yaptım.bugün süper farketmiş.neyse cuma belli olacak. bence arada bi ara verip metobolizmayı kandırmak lazım.çok abartmadan tabi yine 100 ü geçmemek lazım.bu hafta inş yürüyüşe başlıcam yılmayın arkadaşlar. iştahımda oldukça azaldı.çok rahat yapıyorum açlık hissetmiyorum en güzeli de bu
canim duraklama dönemi mutlaka olur ama insallah uzun sürmez önemli olan bu. bana baksana masallah uzun uzun yasiyorum o dönemleri:97:
pazartesiye bomba gibi başladıkmı çıtırlar?Bu cuma herkes kilo vermiş olur umarım.pericim senle ben duraklama dönemlerinin sabit bekçileri olduk.ama sabır canım bu sefer tartı şaşırtcak bizi inş
kizlarrr merhabaa
umarim güzel bir hafta sonu gecirdiniz
benimki iyiydi kacamak pek olmadi
gecmisi okuyamadim
bi arkadas bana LESLIE Walking linki gönderdi indirmek icin...
bugün baslicam TV ye takip laptopu, kadini takip ederek spor :)
yapan varmi aranizda=?
herkes baslasin bence