• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

begonya canım zero limit le ilgili açtığın başlığa bakabilir misin?:13:

ben yarışmaya sakaryadan katılıyorum:1:
sınıf öğretmeniyim canım.vallahi bana sadece makyaj yapmadığımda hasta mıınız diye soryolar.çok süzüldüm sanırım ondan:27::27::27:
Süzülmelerin hat safhaya ulaştığında makyajlıda sormasınlar:1:...Keşke sorsalar bu iyiye işaret:1:Ama olucak hocam o günlerde gelicek yeterki istikrarlı olalım...Hocam bu arada yakınmışız:1:Sakarya-izmit durumları yanee...Valla hep beraber destekle iyi gidiyor bu diyet serüveni....Ben bu formun çok faydasını gördüm,darısı sana...İhtiyacın olduğu her an yanındayız....Yaşasın diyet kardeşliği:34:Bu yarışmada kimse ikinci olmayacak:34:Görüşmek dileğiyle hocam...

cnm ben sadece iki tür diyet yaptım hayatım boyunca en uzun süren ve fayda gördüğüm karbonhidrat diyeti diger kısa süreli şok diyet bir gün tek yönlü beslenme listesi.. kiloyu geri alıyon ama dandik bir şey önermem:34:
Kısa süreli diyetler metebolizmayı bozuyolar....Ve kat kat fazlasıyla geri dönüyolar...En iyi yol bildiğin yoldur özetle..Uzun zamanda sindire sindire ilerlemek...2.diyette 5 veremesemde 3 ila 4 arası versem ,3. diyettede 72'ye düşerim sanırım...Ondan sonrada bırakırım ama dikkat ederim...Zaten vücut alışıyo az fazla yesen miden ağrıyo ve bir şişkinlik ki vücudunda rahatsız ediyor ve korku veriyor...Zaten diyetten sonraki en önemli şey:VERDİĞİN KİLOLARI MUHAFAZA ETMEYİ BAŞARMAK!zayıflama 2 kurala bağlı:
1.) Kilo vermeyi başarabilmek,
2.)Verdiğin kiloyu muhafaza edebilmek...
ÇITIRLIĞIN FORMÜLÜ BU:34:

Süzülmelerin hat safhaya ulaştığında makyajlıda sormasınlar:1:...Keşke sorsalar bu iyiye işaret:1:Ama olucak hocam o günlerde gelicek yeterki istikrarlı olalım...Hocam bu arada yakınmışız:1:Sakarya-izmit durumları yanee...Valla hep beraber destekle iyi gidiyor bu diyet serüveni....Ben bu formun çok faydasını gördüm,darısı sana...İhtiyacın olduğu her an yanındayız....Yaşasın diyet kardeşliği:34:Bu yarışmada kimse ikinci olmayacak:34:Görüşmek dileğiyle hocam...

yakınız evet.hatta ben 2 hafta önce ordaydım.alışveriş canavarı modunda mağazaları talan ediyodum:)aslında kimsenin sorduğu yok,espriydi:)
görüşürüz canım.ben sabah uyanamadım,bugün de makyajsızım.hatta saçımı da tarayamadım,tokayla tutturdum:)

günaydın hanımlar

iyi haftalar diliyorum hepinize:54:

günaydın kızlar, cumaya kadar tam gaz devam, bu hafta hepimiz başarılı olacağız, ben 30kb yi geçmeyeceğim bunun da 12 kbsini sabah ekmekten, 8 kbsini yarım elmadan, 5-7 kbsini salata veya sebzeden kalanı da yoğurttan alacağım ki biraz dengeleyelim vitamin mineral durumunu acıkınca da ya gıdaklama ya da yüzgeç çıkarma modu devreye girecek..ha bi de 3 gün servisten inip arabaya kadar 40 dk yürüme olacak :66:

günaydın kızlar kaçamksız bi hafta sonu geçirdim yine çok şükür cumartesi magnum yedim ama 0 ve 1 kb tükettim hep 30 geçmedim pzarda misafirlerim vardı bol bol onlara yedirdim yine 20yi geçmedim işte boyle umarım duraklama dönemi falan yaşamamda hep beraber kilo vermeye devam ederiz

günaydin arkadaslar
sayfaya girince sasirdim okuncak yazilarin cok olacagini düsünmüstüm nerlerdesiniz:92:

vaguscum cok güzel dengelemissin tebrikler:13:

esracim daha önce demistim sen bu diet olayini beyinde bitirdin seni kimse engelleyemez artik bu iradeyle umarim en kisa sürede sonuca ulasirsin:13:

inşallah pericim ben korkuyorum duraklama dönemi olurmu diye inşallah olmazda kurtulurum hep beraber kurtuluruz

merhaba şekerler bende geçen hafta ara vermiştim diyete yani çok sıkı yapmadım ama hafta sonu güzel yaptım.bugün süper farketmiş.neyse cuma belli olacak. bence arada bi ara verip metobolizmayı kandırmak lazım.çok abartmadan tabi yine 100 ü geçmemek lazım.bu hafta inş yürüyüşe başlıcam yılmayın arkadaşlar. iştahımda oldukça azaldı.çok rahat yapıyorum açlık hissetmiyorum en güzeli de bu

günaydin arkadaslar
sayfaya girince sasirdim okuncak yazilarin cok olacagini düsünmüstüm nerlerdesiniz:92:

vaguscum cok güzel dengelemissin tebrikler:13:

esracim daha önce demistim sen bu diet olayini beyinde bitirdin seni kimse engelleyemez artik bu iradeyle umarim en kisa sürede sonuca ulasirsin:13:

sabah geç kaldığım için bişey yiyemedim.henüz çay dışında bişey geçmedi boğazımdan.kantinde de bana uygun şeyler yok.bakalım napıcam eve gidene kadar aç mı durucam:(
Allahtan fazla acıkmadım.

inşallah pericim ben korkuyorum duraklama dönemi olurmu diye inşallah olmazda kurtulurum hep beraber kurtuluruz

canim duraklama dönemi mutlaka olur ama insallah uzun sürmez önemli olan bu. bana baksana masallah uzun uzun yasiyorum o dönemleri:97:

merhaba şekerler bende geçen hafta ara vermiştim diyete yani çok sıkı yapmadım ama hafta sonu güzel yaptım.bugün süper farketmiş.neyse cuma belli olacak. bence arada bi ara verip metobolizmayı kandırmak lazım.çok abartmadan tabi yine 100 ü geçmemek lazım.bu hafta inş yürüyüşe başlıcam yılmayın arkadaşlar. iştahımda oldukça azaldı.çok rahat yapıyorum açlık hissetmiyorum en güzeli de bu

bence de arada ara vermek lazım.yoksa tempoya alışıyor metabolizma ve ona göre çalışıyor.sanırım güzel kilo verdin,hadi bakalım.
ben regl olamadıkça şişiyorum kızlar.

pazartesiye bomba gibi başladıkmı çıtırlar?Bu cuma herkes kilo vermiş olur umarım.pericim senle ben duraklama dönemlerinin sabit bekçileri olduk.ama sabır canım bu sefer tartı şaşırtcak bizi inş

pazartesiye bomba gibi başladıkmı çıtırlar?Bu cuma herkes kilo vermiş olur umarım.pericim senle ben duraklama dönemlerinin sabit bekçileri olduk.ama sabır canım bu sefer tartı şaşırtcak bizi inş

valla ben çok güzel başladım canım bide çevremdekiler farkedince dahada motive oluyorum ama seni perinin duraklama dönemlerine şahit olunca endişenmiyo değilim:37::36:

kizlarrr merhabaa
umarim güzel bir hafta sonu gecirdiniz
benimki iyiydi kacamak pek olmadi

gecmisi okuyamadim
bi arkadas bana LESLIE Walking linki gönderdi indirmek icin...
bugün baslicam TV ye takip laptopu, kadini takip ederek spor :)
yapan varmi aranizda=?

herkes baslasin bence

Son düzenleme:
kizlarrr merhabaa
umarim güzel bir hafta sonu gecirdiniz
benimki iyiydi kacamak pek olmadi

gecmisi okuyamadim
bi arkadas bana LESLIE Walking linki gönderdi indirmek icin...
bugün baslicam TV ye takip laptopu, kadini takip ederek spor :)
yapan varmi aranizda=?

herkes baslasin bence

aylincim selinden hiçbir haber yokmu cnm..

Back
X