Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldinnnn :) ah be canım sen neden diyet yaparsın kii kilon çok iyi senin.Ben 6 ları bile göremedim ki sen 5 lerdesin

hoşgeldin canımm :) senin de kilon iyi gibi duruyo aslında ama madem daha da zayıf olmak istiyosun hayırlısı bakalım :) ekmek olayına gelince sabah 8+8=16 akşam 8+8=16 toplam 32 eder.Onun dışında da yediklerine dikkat edersen yani 50 kb geçmezsen tabiki yiyebilirsin..

Selam bayanlar uzun zamandır bu sayfayı takip ediyordum fazlasıylada okudum listemide kopyaladım yarın sabah başlıyorum buraya yazarsam daha etkili olucağını düşündüm bana yardımcı olursunuz artık :)
ben 158 boyunda yaklaşık 49 kilo civarında yuvarlanıp gidiyorum işte 45 olmak istiyorum yarın sabah tartılıp kesin kilomu yazarım,herkese iyi geceler,iyi zayıflamalar

günaydınn ah kızlar olmuyor ya toparlayamıyorumm yaa
3 gün iyi gisem 4. gün tosluyorum napsamm bilemedimm dün yine ekmek vs vs yedim
bu uzun zmandır diyet yaptıgımdanda kaynaklı olabiliyorr tabiii
keşke devam ettirebilseydim

Günaydınnnn..Ben de akşam cozuttum kızlar.Arkadaşa gittim cipsler,kestanelere,çerezler..Valla hepsinden yedim ama abartmadım.Çok pişmanımmmm :))
Bu sabah frenledim kendimi,şimdi kahvaltıdan kalktık,ablamla eşi ve nişanlım bizdeler.Simitler,açmalar,sıcacık taze ekmekler..Ahhh Ahhhh 1 dilim kızarmış kepek ekmeği yedim tuttum kendimii :)

maşallah 21 ünite süper geçen yıl yaptığımda 50 nitenin altına düşmemiştim 50, 70 arası yapıyordum. bu kadar kiloyu karbonhidrat diyeti ile mi verdin sadece

aramıza hoşgeldin

sağol canım hoşbulduk

hoşgeldinnnn :) ah be canım sen neden diyet yaparsın kii kilon çok iyi senin.Ben 6 ları bile göremedim ki sen 5 lerdesin

bacaklarım ve popom ince ama yüzüm ve karnım çok fazla. hürremle, hadiseye çok imrendim. çok güzel kilo vermişler

şu karatay diyetide dikkatimi çekiyor annem 15 kg verdi o diyetle . ama ben en kolay karbonhidrat diyetini yapıyorum hem aç kalmıyorum hem de sevdiğim yiyecekler. yalnız meyve az yemek gerekiyor ya o kötü. bir de sürekli yapmak nasıl olur acaba hadi 1 hafta yapılırda her zaman protein fazla olur . siz nasıl yapıyorsunuz. ben 1 hafta karbonhidrat bir hafta serbest az yiyeyerek yapayım diyorum. neyse bir başlayım da

selamm

sevgi kelebegi yok cnm hepsini kh diyetiyle vermedim kalori hesabı ve monti ile verdim
kh diyetine başladım ama az salata meyve olmaması gerdi benii kendimi 1-2 hafta rahat bırakıp tekrar başlıycamm olmazsa

Yaa beni takmamissiniz ama olsun ben bu sabah tartildim ve basladim 50.5tim gene 5li rakamlara ciktigima inanamiyorum ya
Sabah /: 1 dilim uno ekmek yedm 10du ': kasar ve sucuk yedim 12ye kapadim
Oglen : 1 dilim ekmek 12-tavuk-kasar 14 desek fena gitmiyoruzm sanirim aksamda haslanmis brokoliyle tavuk falan yemeyi dusunuyorum

hoşeldin canım sen de. 49 kilo deyince söyleyecek pek bir şey kalmıyor. ama seni iyi anlıyorum ben de bir kaç kilo alınca çok üzülüyorum. umarım istediğin kiloya düşersin . yediklerini okudum iyi gidiyorsun

kız 45 ne çok az:) tabi herkese göre farklı bende 50 oluyum diorm ama çirkin olursun diyorlr bana yüzüm çöküyormş ama olsun kim kendini nasıl görüyorsa öyle olsun başarılar diliyorum:))

bende yazayım bari yediklerimi dün yediklerimden başlayayım
kahvaltı
omlet 1
5 zeytin 1
şekersiz çay
öğlen
2 galeta 6
akşam
1 haşlanmş patatesten salata 25 diye hesapladm doğru mu bilmem
2 yk yoğurt 6 dedim kafamdan
tatlı krizi tuttu
2 yk kremşanti yedim toplam 41

5 zeytın 1 mı :/ ben tek zeytını 1den hesaplıyodum yanlısmıs demek zeytıne hucum ederım yarın ben daha tartılmadım zaten ucuncu gunum artı call da yapıyorum 15 gun dayanıp ıkısınınde sonucunu almayı planlıyorum. bu verdıgımız fedakarlıklar ınsallah bosuna olmaz :18: arkadaslar bırde pastırma sucuk falan 1 ya kızartılmısmı yoksa haslanmıs falanmı :26: herkez umarımm cookkcaa kılo verır.

buaradamalum sosyal paylasım sıtesınde de aradım ben bu konuyu kh dıetıyle alakalı bı sayfa yok malesef orayı daha cok kullandıgımızdan sayfamı acsak ne ? dukanla ılgılı baya aktıf bı sayfa var bılgı alısverısı cok daha rahat oluyo nacızane bı onerıdır

günaydıın, kızlar ben 2 günde ufak kaçamaklarıma rağmen 600 gr vermişim ama 2 gündür hiç tuvalete çıkamadım zaten benim bu konuda ciddi bir problemim var o yüzden sebze ağırlıklı beslenmeye çalışmam lazım sanırım dün 1 kaşık zeytin yağı bile içtim ama tık yok valla o yüzden bırakıyorum zaten bir kaç gün oruç tutucam borçlarım var ramazandan hepinize kolay gelsin..

Doğadanın kayısılı çayını öneririm canım..Benim de vardı bi ara kayısılı çayla kendime geldim :)

slm kızlar dün başladım dün malesef 70 p yaptım bugün 55 p yaptım . aslında çok gibi görünüyor ama biz karbonhidrat diyeti yapmadan 300 , 400 kh alıyoruzdur kesin. sabah dışında ekmek yemedim hiç meyve yemedim, tatlı yemedim. hemen süt yoğurt doldu valla.geçen sene kilo verdiğimde de 50, 60 yapıyordum vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…