aslında ben bişeyi merak ediyorum şimdi ben en fazla 21-22 ünite alıyorum kh ama
50 filan aldıgımda kilo alırmıyım acabaa?
kızlar ben de aranıza katılıyorum. geçen sene buralarda kimseler yoktu sizi gördüğüme sevindim. o zaman 5 gün yapıp 1, 1,5 kg vermiştim geri de almamıştım. hem yapması kolay hem de proteini çok severim.pazartesi günü başlayacağım. boyum 1.60 kilom 57.7 yaşım 29 hedefim 50 ... yalnız yumurtanın tadını bilmem ve kesinlikle ağzıma koymam malesef.
çok güzel kilo veren arkadaşlar var tebrikler. bana da yardımcı olun lütfen sevgilerve hepimize başarılar
kızlar bende burdayım bende varım ılk gunumdu bu gıdıp baska topıge bıldırım yapmısım neyın kafasını yasıyosam... lıstemıde aldım bugunde 30 la bıtırdım . boyum 1,74 kılom 68 hedef 62-63 . buarada bıse sorcam ben ekmeksız yapamam kızarmıs ekmegın puanı normalın yarısı kadar sabah aksam tost yapsam ıkıser dılımden ? olurmukı yaa :/
günaydınn ah kızlar olmuyor ya toparlayamıyorumm yaa
3 gün iyi gisem 4. gün tosluyorum napsamm bilemedimm dün yine ekmek vs vs yedim
bu uzun zmandır diyet yaptıgımdanda kaynaklı olabiliyorr tabiii
keşke devam ettirebilseydim
maşallah 21 ünite süper geçen yıl yaptığımda 50 nitenin altına düşmemiştim 50, 70 arası yapıyordum. bu kadar kiloyu karbonhidrat diyeti ile mi verdin sadecekahvaltı
1 dlm ekmek-8
yarım domates-3
yarım salatalık-2
peynir-0.5
zeytin-1
öglen
2dlm ince sucuk
biraz kaşar0.5
azcık tavuk ızgara
3 dal aysberk0.5
ara
çeyrek elma-4
akşam
tavuk haşlama
2-3dal aysberk-0.5
az z.yag döktüm sütüne-0
toplamda 21 puannn amaa yarından itibaren akşamları sebze mi yesem acaba diyorum
yoksa cumaya kadar böylemi yapsambilemedim:18::18::18:
aramıza hoşgeldin
hoşgeldinnnn :) ah be canım sen neden diyet yaparsın kii kilon çok iyi senin.Ben 6 ları bile göremedim ki sen 5 lerdesin
Selam bayanlar uzun zamandır bu sayfayı takip ediyordum fazlasıylada okudum listemide kopyaladım yarın sabah başlıyorum buraya yazarsam daha etkili olucağını düşündüm bana yardımcı olursunuz artık :)
ben 158 boyunda yaklaşık 49 kilo civarında yuvarlanıp gidiyorum işte 45 olmak istiyorum yarın sabah tartılıp kesin kilomu yazarım,herkese iyi geceler,iyi zayıflamalar
Yaa beni takmamissiniz ama olsun ben bu sabah tartildim ve basladim 50.5tim gene 5li rakamlara ciktigima inanamiyorum ya
Sabah /: 1 dilim uno ekmek yedm 10du ': kasar ve sucuk yedim 12ye kapadim
Oglen : 1 dilim ekmek 12-tavuk-kasar 14 desek fena gitmiyoruzm sanirim aksamda haslanmis brokoliyle tavuk falan yemeyi dusunuyorum
bende yazayım bari yediklerimi dün yediklerimden başlayayım
kahvaltı
omlet 1
5 zeytin 1
şekersiz çay
öğlen
2 galeta 6
akşam
1 haşlanmş patatesten salata 25 diye hesapladm doğru mu bilmem
2 yk yoğurt 6 dedim kafamdan
tatlı krizi tuttu
2 yk kremşanti yedim toplam 41
günaydıın, kızlar ben 2 günde ufak kaçamaklarıma rağmen 600 gr vermişim ama 2 gündür hiç tuvalete çıkamadım zaten benim bu konuda ciddi bir problemim var o yüzden sebze ağırlıklı beslenmeye çalışmam lazım sanırım dün 1 kaşık zeytin yağı bile içtim ama tık yok valla o yüzden bırakıyorum zaten bir kaç gün oruç tutucam borçlarım var ramazandan hepinize kolay gelsin..
ya kızlar çok kaçırdığınız oluyor mu ne yapıyorsunuz çok yediğiniz de
Doğadanın kayısılı çayını öneririm canım..Benim de vardı bi ara kayısılı çayla kendime geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?