Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

benim bugün 5. günüm 57 olmuşum 1 kilo vermişim bile:)))

Ben ilk 1 haftada 4,5 kilo vermiştim ama 88,8 kiloydum.Sen 57 kilo olmana rağmen 5 günde 1 kilo vermen süper :) Başarılar diliyorum herkeseee kendime de tabiii :)

Şimdi yoğurt maydanoz olayı yapıcam,karnım acıktı yiyim bakiyim

Süper süper..Ben pazartesi günü tartılıcam,evdeki tartıya güvenmiyorum,iş yerinde tartılıyorum her zaman o yüzden 2 gün sonra kader anı :))

cumaya kadar tartılmıycam bende söz verdim kendimeee
ama iyi gidiyor gibi şimdilik bakalım böyle giderse en son gördügüm 63.8 e çabuk ulaşıcam gibi

yanlız benm sorunum yumurta yemek istemiyorum artık yulaf kepeği yesem olur mu ki krep tarifi falan var değişik ve doyurucu olabilir diye düşündüm ne dersiniz kızlr

yanlız benm sorunum yumurta yemek istemiyorum artık yulaf kepeği yesem olur mu ki krep tarifi falan var değişik ve doyurucu olabilir diye düşündüm ne dersiniz kızlr

yulaf kepeginde kh yokmu yada ne kadar ?
yumurta yemee sabah bol peynir , 5 zeytin 1 dlm ekmek yesenn doyurur senii

yulaf kepeginde kh yokmu yada ne kadar ?
yumurta yemee sabah bol peynir , 5 zeytin 1 dlm ekmek yesenn doyurur senii

sabah kahvaltı yapamıyorum genelde galeta yiyorum iki tane şekersiz çayla tok tutyor öğlen yumurta yiyorum genelde
yulaf kepeğinin 10gr 6,5

100 gr bitterde 24 kh varmış
yani 1 kare bitter 5 gr olduguna göre 1.3 karbon var yenilebilir sanki bazen

1 orta boy marulda 8 ünite diyor

mesela aysberk yediignizde nasıl hesaplıyorsunuz?
ben ögle avuç içi kadar aysberk yedimm 1 puan ancak eder dimi

kızlar ben de aranıza katılıyorum. geçen sene buralarda kimseler yoktu sizi gördüğüme sevindim. o zaman 5 gün yapıp 1, 1,5 kg vermiştim geri de almamıştım. hem yapması kolay hem de proteini çok severim.pazartesi günü başlayacağım. boyum 1.60 kilom 57.7 yaşım 29 hedefim 50 ... yalnız yumurtanın tadını bilmem ve kesinlikle ağzıma koymam malesef.

çok güzel kilo veren arkadaşlar var tebrikler. bana da yardımcı olun lütfen sevgiler ve hepimize başarılar

aslında kilo iyi gibi duruyor bende 162 yim 58 kilo olmak istiyorumm
senn benim istedigim kilodasın tamda darısı bana
hoşgeldinn

kahvaltı
1 dlm ekmek-8
yarım domates-3
yarım salatalık-2
peynir-0.5
zeytin-1

öglen
2dlm ince sucuk
biraz kaşar0.5
azcık tavuk ızgara
3 dal aysberk0.5

ara
çeyrek elma-4

akşam
tavuk haşlama
2-3dal aysberk-0.5
az z.yag döktüm sütüne-0

toplamda 21 puannn amaa yarından itibaren akşamları sebze mi yesem acaba diyorum
yoksa cumaya kadar böylemi yapsambilemedim:18::18::18:

aslında ben bişeyi merak ediyorum şimdi ben en fazla 21-22 ünite alıyorum kh ama
50 filan aldıgımda kilo alırmıyım acabaa?

aramıza hoşgeldin

kızlar bende burdayım bende varım ılk gunumdu bu gıdıp baska topıge bıldırım yapmısım neyın kafasını yasıyosam... lıstemıde aldım bugunde 30 la bıtırdım . boyum 1,74 kılom 68 hedef 62-63 . buarada bıse sorcam ben ekmeksız yapamam kızarmıs ekmegın puanı normalın yarısı kadar sabah aksam tost yapsam ıkıser dılımden ? olurmukı yaa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…