günaydın dayanamadım tartıldımm 64.8 geldimm 300 gr gitmiş:)
Süper süper..Ben pazartesi günü tartılıcam,evdeki tartıya güvenmiyorum,iş yerinde tartılıyorum her zaman o yüzden 2 gün sonra kader anı :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın dayanamadım tartıldımm 64.8 geldimm 300 gr gitmiş:)
benim bugün 5. günüm 57 olmuşum 1 kilo vermişim bile:)))
Süper süper..Ben pazartesi günü tartılıcam,evdeki tartıya güvenmiyorum,iş yerinde tartılıyorum her zaman o yüzden 2 gün sonra kader anı :))
benim bugün 5. günüm 57 olmuşum 1 kilo vermişim bile:)))
yanlız benm sorunum yumurta yemek istemiyorum artık yulaf kepeği yesem olur mu ki krep tarifi falan var değişik ve doyurucu olabilir diye düşündüm ne dersiniz kızlr
yulaf kepeginde kh yokmu yada ne kadar ?
yumurta yemee sabah bol peynir , 5 zeytin 1 dlm ekmek yesenn doyurur senii
100 gr bitterde 24 kh varmış
yani 1 kare bitter 5 gr olduguna göre 1.3 karbon var yenilebilir sanki bazen
ntten baktım daha fazla yenilebili bişey degilmiş geri aldım lafımı
kremşanti 1 yk 1 mi sütlü yapılmş kremşanti yani
kızlar ben de aranıza katılıyorum. Geçen sene buralarda kimseler yoktu sizi gördüğüme sevindim. O zaman 5 gün yapıp 1, 1,5 kg vermiştim geri de almamıştım. Hem yapması kolay hem de proteini çok severim.pazartesi günü başlayacağım. Boyum 1.60 kilom 57.7 yaşım 29 hedefim 50 ... Yalnız yumurtanın tadını bilmem ve kesinlikle ağzıma koymam malesef.
çok güzel kilo veren arkadaşlar var tebrikler. Bana da yardımcı olun lütfen sevgiler Ve hepimize başarılar
aslında ben bişeyi merak ediyorum şimdi ben en fazla 21-22 ünite alıyorum kh ama
50 filan aldıgımda kilo alırmıyım acabaa?
kızlar ben de aranıza katılıyorum. geçen sene buralarda kimseler yoktu sizi gördüğüme sevindim. o zaman 5 gün yapıp 1, 1,5 kg vermiştim geri de almamıştım. hem yapması kolay hem de proteini çok severim.pazartesi günü başlayacağım. boyum 1.60 kilom 57.7 yaşım 29 hedefim 50 ... yalnız yumurtanın tadını bilmem ve kesinlikle ağzıma koymam malesef.
çok güzel kilo veren arkadaşlar var tebrikler. bana da yardımcı olun lütfen sevgiler ve hepimize başarılar