Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ohoo seninki yeniymiş,çok verirsin sen daha.Ben ilk 1 haftada 4,5 kilo vermiştim.4.aydayım şimdi 13 oldu toplam daha da 10 kilo vermem lazım

bir haftada 4,5 mi süper ötesi spor da yaptın herhalde ama ben çok az vermişim o zman

Yok yok ilk 2 ay hiç spor fln yapmadım,sonra 1-2 hafta az bişey yaptım kendi kendime evde.ama sonra yine bıraktım.Ben ilk hafta 4,5 kilo verdim ama 88,8 kiloydum.Sen daha zayıfsan biraz daha yavaş verirsin.Şimdi 76,1 kiloyum,yavaşladı artık

pazar günü 57.7 idim bugün 56.6 çıktım ama 1 kg verdiğimi düşünmüyorum.az yemekten az çekiyor tartı.yemeye başlasam hemen çıkarım. bir de hiç 50, 60 kh altına düşemedim. sabah mecburan simit yiyebiliyorum şu aralar.ama ekmek yiyeceğim artık 1 dilim. abur cubur , meyve, kuru yemiş çok yerdim yemedim. simiti de bölüp sabah öğle yarım yarım yedim. süt yoğutla doluyor benim kh.. inşallah 55i 54 ü 51 i 50 yi de görürüm :)

kızlar kepeklı ekmekte 1 dılım tost 8 puansa ıcındekı kasarla bırlıkte gunde 4/5 tane tost yıyebılıyoruz yanı ? dogrumu .. yemıyorum gunde ıkı yada 3 tost ama baska bıse yemesemde tost olayı dogruysa oyle yapsam daha makbul benım ıcın ://

Kizlar merhaba ben de karbonhidrat diyetine basladim 2 gundur dikkat ediodum 800 gr verdigimi gorunce kesin yapmaya karar verdim.daha once elma diyeti yaptim basarili olamadim.insallah bununla gidecek kilolar.ocak ayina sonuna kadar 50 kilo olabilir miyim acaba?su an 60.4 um(((

olur ama hiç sağlıklı değil, sebzeden de süt ürünlerinden de almalısın. protein de yemelisin. bence sadece tostu sabah ye

Sabah peynirli omlet,1dilim ekmek,kasar,salam,3 tane zeytin yedim 20 olmustur heralde dimi.

doymuşsun galiba güzel menü
peynirli omlet 2 desek
1 dilim ekmek 8p
kaşar salam 2p
3 zeytin 1 p

13 p olmuş güzel

bugün 60 kh yaptım çok kaçırdım ya. ilk gün 57.7 idim bugün 56.5 im.hiç zorlanmıyorum kesinlikle diyet gibi değil. kh sabah alıyorum 24 kadar, öğle ve aralarda alıyorum 50 civarı oluyor. akşamlar 2 gün tavuk 1 gün balık 1 gün köfte yedim yanında yeşillik, zero cola akşam sütlü kahve ile alyorum sadece karbonhidratı.hiç zorlanmadığım her gurup besinden yediğim için devam etmeyi düşünüyorum. yalnız su az içiyorum ve spor yapmıyorum bunları da yapsam çok iyi olacak. siz de durum nasıl

Valla ben de aynen hic zorlanmiyorum insallah 3.gunum olacak.sabah guzel bir kahvalti yapiyorum arada nescafe iciyorum oglen guzelce etli sebze yemegi yiyorum bugun patlican yedim mesela.aksam da gecistiriyorum ya da oglen yedigim yemekten yiyorum bir tabak ekmeksiz.tek sikinti meyve.onun disinda hic bir zorluk yok insallah yarina daha hafif uyanitim ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…