• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

69 da kaldım bende oysa 69 a düşünce hızlıca veririm diyordum bir ayda 6 kilo gitti bir aydır da sabit duruyorum ama çok da üstüne durmuyorum... sanırım sabitledim şuan ki kilomu ve bundan sonra ki hedefim 63 aralık 15 e kadar 63 olmayı planlıyorum.. uzun süredir kilo verememiş olmam sorun değil demek ki kalıcı vermişim ki 1 aydır aynıyım artış da yok böylesi daha sağlıklı gözüküyor hem insanlar da öyle hemen anlamıyor bu daha iyi kimseye çaktırmadan zayıflıyorum ayy ne çok zayıflamışsın ayyy nasıl oldu ayy eriyip gitmişsin mubabbetlerinden uzağım şimdilik.:)))

69 da kaldım bende oysa 69 a düşünce hızlıca veririm diyordum bir ayda 6 kilo gitti bir aydır da sabit duruyorum ama çok da üstüne durmuyorum... sanırım sabitledim şuan ki kilomu ve bundan sonra ki hedefim 63 aralık 15 e kadar 63 olmayı planlıyorum.. uzun süredir kilo verememiş olmam sorun değil demek ki kalıcı vermişim ki 1 aydır aynıyım artış da yok böylesi daha sağlıklı gözüküyor hem insanlar da öyle hemen anlamıyor bu daha iyi kimseye çaktırmadan zayıflıyorum ayy ne çok zayıflamışsın ayyy nasıl oldu ayy eriyip gitmişsin mubabbetlerinden uzağım şimdilik.:)))

bende de aydı durum olmuştu..1,5 ayda 11 kilo verdim sonra tık duruverdi.moralim bozulmadı değil,tabiki bozuldu ama azmettim,yemedim yine de :) sonra napsam da tekrar kilo vermeye başlasam diye düşndüm ve 3 gündür sabahları yarım su bardağı ılık suyun içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve mideye zarar vermemesi için de 1 çay kaşığı bal koyup içiyorum.Yarım saat sonra da kahvaltımı yapıyorum.Akşam da yemeklerden önce aynı şekilde uyguluyorum.Bu sırada diyete de devam tabiiii patır kütür yemek yok :) Ve elma sirkesine başladım başlayalı kilo vermeye de başladım tekrar.hatta 2 günde 900 gram gitti.Ha bi de akşam yemeklerini çok az yiyorum artık onun da büyük faydası var :)

kahvaltı

1dlm kızarmış ekmek-8
omlet-0
peynir-1
zeytin-1.5
maydanoz-1

öglen
2 yumurta-0
4 yk yogurt-2.5

akşam
tavuk ızgara
peynir
kolaa zero

toplam 13.5

omlette yumurta ve yag var sadece
peynirlerinde hepsi 1 puan ancak ederrr

güzel bi program olmuş canım ama 4 yemek kaşığı yoğurt 2,5 puandan fazla eder.Gerçi zaten 13,5 puanla kapatmışsın,sorun olmazz :)

hesapladım 1yk yogurt 15 gr
yani 60 gr yemişim oda 2.5 yapıyor ortalama

iş yerinde 150 gramlık yoğurt veriyolar üzerindeki besin değerlerinde 7,5 karbonhdrat yazıyo.O da taş çatlasın dolu dolu 5 yemek kaşığıdır :S hatta ben 7,5 kb diye yemiyorum bile..

iş yerinde 150 gramlık yoğurt veriyolar üzerindeki besin değerlerinde 7,5 karbonhdrat yazıyo.O da taş çatlasın dolu dolu 5 yemek kaşığıdır :S hatta ben 7,5 kb diye yemiyorum bile..

benimki hazır yogurt degill zaten ev yogurdu kendim yapıyorum daha sulu ve yogun olmuyorr yanii
tartsan 60 gr anca gelir
60 gr yogurt ta 2.8 karbon var

hande sen sebze yemegi filan yiyormusun?
mesela ben bugün düşündümde yarım porsiyon meyve, 1 dlm ekmek birde sebze yemegi yesek bile ancak 50 ünite oluyor yenilebilir gibi geldi bana

hande sen sebze yemegi filan yiyormusun?
mesela ben bugün düşündümde yarım porsiyon meyve, 1 dlm ekmek birde sebze yemegi yesek bile ancak 50 ünite oluyor yenilebilir gibi geldi bana

arada sebze yemeği de yiyorum tabi,karnıbahar,pırasa,taze fasulye fln..Ama meyve yemiyorum fazla.Çok nadir çeyrek elma,çeyrek ayva ya da 1 tane mandalina yiyorum.

Soda fln içiyomusun,o da şişkinlik yapıyo olabilir

yok hayır sodada içmedim reglimde yeni bitti sabaha iner belki sabah yine tartılcamm

merak eidyorum aslınd ahergün tartımak iyi degil

yok hayır sodada içmedim reglimde yeni bitti sabaha iner belki sabah yine tartılcamm

merak eidyorum aslınd ahergün tartımak iyi degil

iner sabaha bişeyciğiin kalmazz..

hergün tartılmak iyi değil evet ama ben dayanamıyorum,gördüğüm gibi çıkıveriyorum tartıya :D Bide günden günde kilo verince daha da gaza geliyorum :D

29 yaşındayım cnmm kilom 65 diyimm
162 de boyum uzun degilimmm..
8 yıllık evliyimmm 4 yaşında ikizlerim var erkekk

ayyyy allah bağışlasın inşallaahh,allahım uzun ömürler versin yavrucaklara ve hepimize.

Senin kilon fazla durmuyodur aslında,normalsindir yani.

ayyyy allah bağışlasın inşallaahh,allahım uzun ömürler versin yavrucaklara ve hepimize.

Senin kilon fazla durmuyodur aslında,normalsindir yani.

ben tipik elmayımm simit, göbek ,migdee bacaklar incecik:(
göbekte midede kötü duruyor şöle bi 58-60 rası olursam iyi olur ama bi türlü beceremedimm 63.8 gördüm bayramın 1. günü sonra bi yeme krizii
çarşamba 65.8 dim bugün 65.1 geldim 62-63 leri görene kadar kh saymaya devam edicemm belkide 58 e kadar

ben tipik elmayımm simit, göbek ,migdee bacaklar incecik:(
göbekte midede kötü duruyor şöle bi 58-60 rası olursam iyi olur ama bi türlü beceremedimm 63.8 gördüm bayramın 1. günü sonra bi yeme krizii
çarşamba 65.8 dim bugün 65.1 geldim 62-63 leri görene kadar kh saymaya devam edicemm belkide 58 e kadar

Senin bi de ikizlerin var benim yanımda çok iyisin.Ben 23 yaşındayım boyum 1,66 kilom da 76,5.Allahtan o kadar göstermiyorum da ordan kurtarıyorum :D

canım böreğin içinde olmaz ya,bu karışım yağ çok yakar bence zorla kendini
ben o 2 ayda ne iğrenç çaylar içmiştim ama değdi gerçekten alışırsın zamanla,
:16:

bugün deneyeyim o zman ben maydonoz yoğurtu:)
birde kahvaltıda veya acıktığım da galeta yiyorum 3 puanmış tok da tutuyor yumurtaya alternatif lazım pek sevmem ama zorluyorum hergün hergün bide en fazla iki yumurta yiyorum fazlası dokunur belki diye ama değecek inşallah hepimizin emeklerine:)

Back