ben de kiraz saplı form çayını öneririm. bana türk kahvesi de iyi geliyor
evet,kirazz saplıyı arkadaşım da önermiştii..azönce bi hata yaptım yine ve çikolata yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de kiraz saplı form çayını öneririm. bana türk kahvesi de iyi geliyor
evet,kirazz saplıyı arkadaşım da önermiştii..azönce bi hata yaptım yine ve çikolata yedim
olur öyle arada ye ama beynini kandırmalık çok küçük parça ye hem suçluluk duymazsın
ilk 4. günde 1 kilo verdm zaten bir hafta oldu başlayalıSiz ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz kızlarr ?
ben hep kaçırıyorum diyet miyet hakgetire
masummm hoşgeldinn nasıl gidiyoooo ? :)
ohoo seninki yeniymiş,çok verirsin sen daha.Ben ilk 1 haftada 4,5 kilo vermiştim.4.aydayım şimdi 13 oldu toplam daha da 10 kilo vermem lazım
sormaa çok fenaaa gidiyorr
bir haftada 4,5 mi süper ötesi spor da yaptın herhalde ama ben çok az vermişim o zman
kızlar kepeklı ekmekte 1 dılım tost 8 puansa ıcındekı kasarla bırlıkte gunde 4/5 tane tost yıyebılıyoruz yanı ? dogrumu .. yemıyorum gunde ıkı yada 3 tost ama baska bıse yemesemde tost olayı dogruysa oyle yapsam daha makbul benım ıcın ://
Sabah peynirli omlet,1dilim ekmek,kasar,salam,3 tane zeytin yedim 20 olmustur heralde dimi.
bugün 60 kh yaptım çok kaçırdım ya. ilk gün 57.7 idim bugün 56.5 im.hiç zorlanmıyorum kesinlikle diyet gibi değil. kh sabah alıyorum 24 kadar, öğle ve aralarda alıyorum 50 civarı oluyor. akşamlar 2 gün tavuk 1 gün balık 1 gün köfte yedim yanında yeşillik, zero cola akşam sütlü kahve ile alyorum sadece karbonhidratı.hiç zorlanmadığım her gurup besinden yediğim için devam etmeyi düşünüyorum. yalnız su az içiyorum ve spor yapmıyorum bunları da yapsam çok iyi olacak. siz de durum nasıl