Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aa çok sevindim buna kendime ayrı köfte yapmak zorunda kalmıycammm

Akşamaa 2 tavuk burger 3 yk yogurt yiycemm

senle benden başka yapan yok sanırım bu aralar kh diyetini

ben yapıyorum ama daha 3. günüm yapanlara da sormak istiyorum ne kadar zaman da ne kadar kilo verdiniz

Zeytin (Siyah) (besin değerleri)

Adı.............: Zeytin (Siyah)
Ağırlık gr....: 100
Protein......: 1,8
Karbonhidrat: 1,1
Yağ…........: 21
Kolestrol...: -
Kalori….....: 207

bende geldımm.. pazartesı call e baslıyorum yarında lıstenın cıktısını alıp kh yapmaya ınsallah.. yazın otelde aldıgım 8 kılonun ıntıkamını alıcam ! (sankı zorla yedırdıler) ekmek delısı olarak cookk zorlanacaqım sanırım ama azmettım. daha once dukan yapmıstım 1 yıl once 7/8 kıloda vermıstım ama hakkında cıkan haberler yuzunden gozum korktu ve bıraktım .sormak ıstedıgım tek soru. dukanda 3 ay sınırı var ve hayatta sadece 3 kez yapılacaqı uyarısı..bu kh dıyetınde okudum ama en basları kacırmıs olabılırım sure sınırlaması varmı? ve ıdeal kıloya ulasınca bı koruma programı olmadan bırakılıyormu hemen ??? ıyıgeceler arkadaslarımm

günaydın dünüü 6 puan ile kapadımm
ama bugün ekmek yemeyi planlıyorum kızarmış 1 dlmm ama öglen ve akşam az puan alıcamm
kilom 65.1

çarşamba günü 65.8 di

Ekmek kesinlikle çok az tüketilmeli canım,ben 3 ay boyunca toplam 1 ekmek bile yememişimdir.Pilav,makarna hiç yemedim.12 kilo verdim.Dukanı arkadaşım yapmıştı,15 kilo vermişti 2 ayda.Daha sonra 5 kilosunu geri aldı,tekrar yapılamıycağını,hayatta sadece 1 kez yapılabiliceğini söyledi.Kb diyeti ile ilgili süre kısıtlaması hiç bi yerde okumadım ben,bence hedef kilomuza ulaşana kadar devam etmemizde bi sakınca yok.Hedefe ulaştıktan sonra da günlük karbonhidratı 70-75 birim civarında tutarsak kilomuzu korumuş olucaz.Yani inşallahhh :)

Bugün tartıldım yine 76,5 geldim.Dün 76,9 dum.Elma sirkesinin de faydasını görmeye başladım yani :):)

günaydın dünüü 6 puan ile kapadımm
ama bugün ekmek yemeyi planlıyorum kızarmış 1 dlmm ama öglen ve akşam az puan alıcamm
kilom 65.1

çarşamba günü 65.8 di

Valla süper gidiyoruzzz arkadaşım :) Ama ben 6 puanla kapatmadım hiç bu zamana kadar,kapatamam da heralde :)

Valla süper gidiyoruzzz arkadaşım :) Ama ben 6 puanla kapatmadım hiç bu zamana kadar,kapatamam da heralde :)

valla benim içinde zor olduuu yani hergün yapılcak bişiy degil bugün ki kahvaltım sırf 12 puann meselaa ben bir gün önckei büskiviyi vs
telafi etmeye çalıştım

valla benim içinde zor olduuu yani hergün yapılcak bişiy degil bugün ki kahvaltım sırf 12 puann meselaa ben bir gün önckei büskiviyi vs
telafi etmeye çalıştım

Ben de artık kahvaltımı güçlü yapıp akşamları yememeyi düşünüyorum.
Normalde sabah
1 haşlanmış yumurta 0 puan
peynir+zeytin 2 puan
yiyodum.ama artık yumurtadan böğğ geldi çok fazla sıkıldım ve değişiklik yapmaya karar verdim.
Bu sabah
küçük 1 dilim kepek ekmeği 8 puan
küçük boy domates 4 puan
peynir+salam 1 puan
etti 13 puan.

öğle yemeğinde de balık+salata var,ona da 10 puan desek,akşam zaten bişey yemiyorum,günü 23-25 puanla kapatmış olurum.Akşam kesinlikle yemem artık çok büyük faydasını gördüm 2 günde.

kahvaltı

1dlm kızarmış ekmek-8
omlet-0
peynir-1
zeytin-1.5
maydanoz-1

öglen
2 yumurta-0
4 yk yogurt-2.5

akşam
tavuk ızgara
peynir
kolaa zero

toplam 13.5

omlette yumurta ve yag var sadece
peynirlerinde hepsi 1 puan ancak ederrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…