valla taş çatlasın 4 puan eder,etmez bile.bütün köftelerin içinde var zaten ekmek,anca evde kendin yapıyosan koymama ihtimalin var.benim bütün arkadaşlarım içinde ekmek olsun olmasın ızgara ve tavada yağsız olduğu sürece 0 puan yazıyolar.işyerinden arkadaşlarım var ben onlar sayesinde öğrendim bu diyeti ve onlar sayesinde 12 kilo verdim.benim hocalarım onlar :) gerçi onlar 2 ayda 12 kilo verdiler ben 3 ayda ama olsun :d
bi de akşam mümkün olduğunda az yemek lazım,hatta hiç yememek lazım :d son 2 gündür kilo vermeye başlayışımı buna da bağlıyorum.
aa çok sevindim buna kendime ayrı köfte yapmak zorunda kalmıycammm
ben yapıyorum ama daha 3. Günüm yapanlara da sormak istiyorum ne kadar zaman da ne kadar kilo verdiniz
ben yapıyorum ama daha 3. günüm yapanlara da sormak istiyorum ne kadar zaman da ne kadar kilo verdiniz
ben yapıyorum ama daha 3. günüm yapanlara da sormak istiyorum ne kadar zaman da ne kadar kilo verdiniz
kızlar maydonoz ve yoğurtu karıştırıp yiyin bana çok faydası olmuştu
ben 2 ayda 8 kilo verdim canım sporla desteklersen muhteşem
kızlar maydonoz ve yoğurtu karıştırıp yiyin bana çok faydası olmuştu
bende geldımm.. pazartesı call e baslıyorum yarında lıstenın cıktısını alıp kh yapmaya ınsallah.. yazın otelde aldıgım 8 kılonun ıntıkamını alıcam ! (sankı zorla yedırdıler) ekmek delısı olarak cookk zorlanacaqım sanırım ama azmettım. daha once dukan yapmıstım 1 yıl once 7/8 kıloda vermıstım ama hakkında cıkan haberler yuzunden gozum korktu ve bıraktım .sormak ıstedıgım tek soru. dukanda 3 ay sınırı var ve hayatta sadece 3 kez yapılacaqı uyarısı..bu kh dıyetınde okudum ama en basları kacırmıs olabılırım sure sınırlaması varmı? ve ıdeal kıloya ulasınca bı koruma programı olmadan bırakılıyormu hemen ??? ıyıgeceler arkadaslarımm
günaydın dünüü 6 puan ile kapadımm
ama bugün ekmek yemeyi planlıyorum kızarmış 1 dlmm ama öglen ve akşam az puan alıcamm
kilom 65.1
çarşamba günü 65.8 di
Valla süper gidiyoruzzz arkadaşım :) Ama ben 6 puanla kapatmadım hiç bu zamana kadar,kapatamam da heralde :)
valla benim içinde zor olduuu yani hergün yapılcak bişiy degil bugün ki kahvaltım sırf 12 puann meselaa ben bir gün önckei büskiviyi vs
telafi etmeye çalıştım
maydonozu sevmem evsem deneyebilirdim bir tek böreğin içinde severim öyle yesem olur mu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?