ekmek yemelisin bencedee , ben salatada yiyorum ekmektee yogurt yedim öglen azcıkk
Tamamdır o zaman sabah ve öğle 1'er dilim kepek ekmeğine başlıyorum.Akşam yememek iyi olur diye düşünüyorum,akşam yemeklerinde 15 gramdan fazla kb önermiyolar çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekmek yemelisin bencedee , ben salatada yiyorum ekmektee yogurt yedim öglen azcıkk
Tamamdır o zaman sabah ve öğle 1'er dilim kepek ekmeğine başlıyorum.Akşam yememek iyi olur diye düşünüyorum,akşam yemeklerinde 15 gramdan fazla kb önermiyolar çünkü.
sabah yedim ben kızarttım 1 dlmm yumurta ve peynir ile
akşam yemee bencede ben bpuan hesaplamıyorumm
Ben hesaplıyorum,3 aydır tek tek ne yiyosam yazıyorum :) Günde 40-45 puanı geçirmiyorum.Arada kaçamaklar yapıyorum ama :) Genelde hafta sonları oluyo bu da,hafta içi çalıştığım için kaçamak yapma gibi bi lüksüm olmuyo ama hafta sonları kaçınılmaz hale geliyo :) ahh annemin o hamur işleri yok muuuuuu ! İnsan biraz destek olur kızına diyorum ama nerdeeee :) Seneye ağustosta düğünüm var bi de,10 kilo daha kesin vermem lazım..
ooo agustosa kadar veririsinnn kaç kilo veridn sen bu diyetlee?
meselaa 100 gr salam 1 puan diyor ya 2 dlm yiyorsun o 100 gr etmezz ama yinede 1 mi sayıyorsun puanınıı..
bwnsw hesaplayım bugün
inşallah verebilirim..Ben 11,5 kilo verdim ama artık çok yavaşladı.Hatta 1,5 ay hiç veremedim.Bu sıralar biraz kıpırdamaya başladı 200-300 gram oynama var.
Salam yediğim zaman 1 puan yazıyorum,dediğin gibi 100 gram yemiyoruz bile aslında.
Arkadaşın biri yoğurda 1 puan yazıyomuş,önceki sayfalarda okumuştum.Yoğurt 1 puan değil ki,150 gramlık yoğurdun üzerinde 7,5 kb yazıyo.Ben büyün yediklerimin besin değerlerini kontrol ediyorum.O yüzden yoğurda da aşırı yüklenmiyorum.
Bi de ben bu sabah itibariyle elma sirkesine başladım,yardımcı olur diye düşünüyorum ama korkuyorum da açıkçası mideme fln zarar verir diye.
ben tolamda minik bir kase yogurt yedimm 100 gr gelir ancakk,
bende hesaplayım bi kaç puanlık yemişim ama akşam salata yedim 1 kase içinde yag nar ekşiside vardı tektek hesap zor olurr yahu
beslenme tarzını dgeiştir biraz ekmek kat menülerine hızlanır bence yine
Salataya direk 10 yazıyorum ben,standart hale getrdim artık :) işten geldim bugün mesela biraz marul,maydanoz ve roka yedim 10 yazıcam hepsine,hatta yağ,nar ekşisi,limon yok.Öyle aldım elime çatır çutur yedim.Şimdi de biraz ceviz ve fındık atıştırıyorum şekersiz çayla.
naptın sen yahu 10 puan çok bence salatayaa
neler koyuyosun salatanın içine ?
mesela bugün el kadar mor lahana,3havuç bir tutam maydanoz ekledim 4 de 1 ni ben yedimm 3 saydım bunuda
hoşş akşam oldu bozuldu yine benim diyet büskivi ve kuruyemiş yeidmm
seninki 10 puanı bile geçmiştir şekerim hele bisküvi asla yeme,1 tanesinde 4 kb var.
hiç sanmammm 10 puanı bile geçeginii , ama ayrıyetten bi hesaplayımmm
büskivininde kb biliyorumm zaten bilerek yedim, elim ayagım durmuyoo yaa
özellikle akşamları napcam benn
Canımcım 1 adet havuçta 8 kb var zaten,ordan hesap et :)
Benim de canım yemek istiyo bişiler ama mecbur tutuyorum kendimi :)
aboww neyse bugün böle olsun artıkınn zaten büskivide yedim yarın tavuk yerim yanında zero ile oldukça düşük bi puanla kapatırımm
boşver yeme yaa yedimde ne olduu pişmanımm( demekki marul yada lahana yiycezzz salata olarakk
lahanayı bile çok fazla yemiyorum ben,genelde marul,maydanoz ve roka.
Bugün tartıldım aç karna.tam 76,9 geldim ve çok mutluyumm :) Dün 77,4 tüm sanırım şu elma sirkesinin faydasını görmeye başladım.Tavsiye ederim bak yarım su bardağı ılık suyun içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi,1 çay kaşığı bal aç karna lıkır lıkır iç.bal da mideyi bozmaması içinmiş.
selammm
ben bugün ekmekte yemedimm, salatada ceza verdim kendimeee
sabah yumurta,zeytin,peynir,salam
öglende tavuk biraz peynir kola içtim
akşamada böle yiycem 5 puanla filan kapatıcam bir kaç günn
ancak giderr yedigim karbonlarr
bende yasberk filan yiyim bari ozmann , zaten ben uzun süre yapmayı düşünmüyorumm kb diyetini 1-2 hafta kadar yapıcamm
ama bir kaç gün 5 puanla kapatmaya özen göstercemm,
ahh cnm ben formülleirn hepsini yalayıp yuttum 2 senedir ama bana iyi gelmiyor elma sirkesii beni şişiriyorr
ha birde ben gün içind eyediigm toplam peyniri 1 puan sayıcam çünkü 100 gr etmez bile topalmda yedigiimm
ayyy 5 puanla da kapatmak çok zor yahuu peynire 1 yaz o zaman..
bugün iş yerinde yemekte nohut,pilav ve tatlı vardı.Dışarı çıktım ben de salata yedim ama bi hata yaptımmm,o sıcacık miss gibi patateslere dayanamadım ve küçük boy patates yedim ama sabahtan sadece peynir ve zeytin yedim,akşama da yumurtayla fln geçiştirsem sorun olmaz.
köftenin içindee ekmek veya galeta unu olunc akaç puan oluyor acabaa