• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben varıııım :) canm ben 3 kilo verdim baya farketti sonra geri aldım diyeti uygulayamaya müsait bir ortamıım yoktu 1-2hafta öyle geçti c.tesi sabah yeniden başlıyorum inş. bu diyete :)

İnsallah cnm ben ayni kaldim 62.2 de ama regloldm onun bitisini bekliyorm ilk gun sadece tatli yedim onun disinda yine dikkt ediyorm :)

ayın 3 ünde başlamıştım bu diyete 1 ayı doldurdum yani ve bugün 71.2 idim diyete başladığımda 75.5 idi 4 kilo kadar vermişim 1 ayda bence gayet normal yani hızlı kilo verip katıyla geri almaktansa emin adımlarla ilerlemek güzel... aslına bakarsanız ben çok da fazla uğraşmıyorum şekeri neredeyse hiç tüketmiyorum ama mesela bugün kola istedi canım içtim ya da arada bi bir avuç çekirdek 1 dilim baklava bişi değiştirmiyo yani çok canım isterse yedim.. ama açıkcası daha önceleri çekirdek paketi bitene kadar deli gibi yiyordum ya da tatlı pasta en büyük dilimi kapıyordum :)) beyaz ekmek yemiyorum ayrıca yeşil çayın çok faydasını gördüm aç kalmıyorum hatta eskisinden daha sık yiyorum belki daha da çok yiyorumdur gün toplamına bakarsak ama yeşil çayı tüketmek şekeri bırakmak bile tek başına çare olabiliyor kesinlikle şekeri unutun... alıştıktan sonra tadı çok kötü gelecek inanın bana.. eskiden uyuşturucu gibi burna çekilirmiş ve yasakmış düşünün ki şeker ne kadar zararlı... şimdi bayrama kadar ki hedefim 66 ya inebilmek yani 5 kilo kadar bişicikkkk:))

bende de bi karbonhidrat diyeti var ama bu o mudur acaba???

diyetin ayrıntıları nerde arkadaşlar? yaklaşık 10 günde 2 kilo verdim bi 8 kilo daha vermek istiyorum. eğer aynı diyetten bahsediyorsak beraber devam edelim...

yok yok bendeki bu değil. benim diyetim karbonhidrat detoksu. vücut kilo almaya başladığında şoklama amacıyla yapılan bi diyet bendeki. karbonhidratları tamamen hayatından çıkarıyorsun ve sadece protein ve yeşillikle besleniyorsun özetle bu...

bu dıyet hayatımda rahatlıkla uyguladığım tek dıyet bana uyuyor çunku ve ben bu dıyetle bır ayda 6 kıllo verdım ama şuan gerı aldım :( hamıleliğim ve sonrasında düşükten dolayı... tekrar başlıyorum arkadaşlar benım en buyuk sorunum sabahları yumurta yıyememem alerjım var oysakı çok tok tuutyor. akşamları kb almadığınızda ve ekmek yemediğinizde daha hızlı verıyorsunuz mumkunse hatta kb lerın hepsını kahvaltıda alın sıkı bır kahvaltı süper olur akşam ise limon + sade soda karnınınızı şişirdiği için sıze ıyı gelır.

Selam kızlarrrrrr :) ben bu diyetle tam 11,5 kilo verdim.Tam 45 günde hem de.Yaklaşık 3 aydır yapıyorum,hala devam ediyorum ama durdu artık.Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama ister istemez insan demorolize oluyo.Yardım edin bana akıl veriinnn :)

arkadaşlarr sabahları 1 dlm ekmek,yogurt salata vs yiyormusunuz?

Ben sadece haşlanmış yumurta,peynir ve zeytin yiyorum kahvaltıda.Hafta sonu da evde kahvaltı yaptığım için 1 dilim kepek ekmeği yiyorum.Bence yemek gerekiyor,uzun zaman hiç ekmek yemedim ve kilo veremedim,olduğum yerde tıkandım kaldım.3 gün üst üste kepek ekmeği yedim az önce tartıldım bi kıpırdama varrr :) Vücudun ekmeğe de ihtiyacı var diye düşünüyorum.Yoğurt ve salata da sana kalmış bence,yiyebilirsin de tabi ama ben öğle ya da akşam yemeğinde yemeyi tercih ediyorum.

Ben sadece haşlanmış yumurta,peynir ve zeytin yiyorum kahvaltıda.Hafta sonu da evde kahvaltı yaptığım için 1 dilim kepek ekmeği yiyorum.Bence yemek gerekiyor,uzun zaman hiç ekmek yemedim ve kilo veremedim,olduğum yerde tıkandım kaldım.3 gün üst üste kepek ekmeği yedim az önce tartıldım bi kıpırdama varrr :) Vücudun ekmeğe de ihtiyacı var diye düşünüyorum.Yoğurt ve salata da sana kalmış bence,yiyebilirsin de tabi ama ben öğle ya da akşam yemeğinde yemeyi tercih ediyorum.

salata ve yogurt u genel anlamda sormuştum yani öglen ve akşam yemegi için
kahvaltıda yiyememm bendee:19::19::19:
bencede ekmek yenmeli çünküü diyet bitince hopp çabucak geliyor kilollarr 2 haftadır abarttım yemeyi şok etkisi için yapmayı düşünüyorum bi süree

salata ve yogurt u genel anlamda sormuştum yani öglen ve akşam yemegi için
kahvaltıda yiyememm bendee:19::19::19:
bencede ekmek yenmeli çünküü diyet bitince hopp çabucak geliyor kilollarr 2 haftadır abarttım yemeyi şok etkisi için yapmayı düşünüyorum bi süree

Allah yardımcımız olsun o zaman :) salatayı bol bol yiyorum ben ama yoğurdu çok fazla tüketmiyorum.ikisi arasında kıyaslama yaptığımda salata daha cazip ve doyurucu geliyo.Yoğurt çok acıktırıyo beni :D

Allah yardımcımız olsun o zaman :) salatayı bol bol yiyorum ben ama yoğurdu çok fazla tüketmiyorum.ikisi arasında kıyaslama yaptığımda salata daha cazip ve doyurucu geliyo.Yoğurt çok acıktırıyo beni :D

zatenn kb degerii yüksek yogurt iki kaşık filan yenirr gibi geliyorr..
çok kez denedim bu yöntemi başarılıda oldum aslında ama tabi iki karışıklık bogazı tutamayınca geliyor gerii
1-2 hafta deneyim diyorummm. amacımm 58 olmakk bi türlü ulaşamadımm

zatenn kb degerii yüksek yogurt iki kaşık filan yenirr gibi geliyorr..
çok kez denedim bu yöntemi başarılıda oldum aslında ama tabi iki karışıklık bogazı tutamayınca geliyor gerii
1-2 hafta deneyim diyorummm. amacımm 58 olmakk bi türlü ulaşamadımm

Ben ilk kez denedim,3 ay oldu başlayalı.88,8 kiloydum şimdi 77,4 oldum ama 1,5 aydır kilo veremiyorum,resmen durdu.gıdım ilerleme yoktu,çok şükür ki bugün kıpırdamaya başladı yine.Hedefim 65 benim de ama kaldırabilirmiyim onu da bilmiyorum açıkçası.Hani 77,4 deyince çok gibi düşünülüyo ama kilomu duyanlar şok oluyolar.Hadi canım o kadar yoksun sen fln :D Ahhh 60lı sayıları bi görebilsemmmmm :D 69,9 u bile görsem uçucam vallaa :D

bende bugün başladım daha önce yapmamıştım ama ne kadar sabredebilirm bilmiyorum ama kilo verenleri görünce gaza geldim:)

Ben ilk kez denedim,3 ay oldu başlayalı.88,8 kiloydum şimdi 77,4 oldum ama 1,5 aydır kilo veremiyorum,resmen durdu.gıdım ilerleme yoktu,çok şükür ki bugün kıpırdamaya başladı yine.Hedefim 65 benim de ama kaldırabilirmiyim onu da bilmiyorum açıkçası.Hani 77,4 deyince çok gibi düşünülüyo ama kilomu duyanlar şok oluyolar.Hadi canım o kadar yoksun sen fln :D Ahhh 60lı sayıları bi görebilsemmmmm :D 69,9 u bile görsem uçucam vallaa :D

görürüsn inşş bende 75 kilo olurmuyum derdimmm 6 ları bile gördüm ama bende 5 leri görmek istiyorum yahu bir ileri bi geri:(

bu arada siyah zeytinin kb degeri kaçtır

görürüsn inşş bende 75 kilo olurmuyum derdimmm 6 ları bile gördüm ama bende 5 leri görmek istiyorum yahu bir ileri bi geri:(

bu arada siyah zeytinin kb degeri kaçtır

İnşallahh bakalım..Sen o kadar kiloyu sadece kb diyetiyle mi verdin ve ne kadar zamanda verdin ?

Siyah zeytinin kb değerini ben de tam olarak bilmiyorum ama 3 tane yiyorum sabahları 1 puan yazıyorum.

İnşallahh bakalım..Sen o kadar kiloyu sadece kb diyetiyle mi verdin ve ne kadar zamanda verdin ?

Siyah zeytinin kb değerini ben de tam olarak bilmiyorum ama 3 tane yiyorum sabahları 1 puan yazıyorum.

günaydınnn

ilk 15 kiloyu 1300 kalorilik diyetle verdim 12 kiloda monti diyetiyle verdim 65 te çakıldım kaldımmm
bi aldımbi verdim neredeyse 1 yıldır böyleee bakalım kb sayıcam bi süre umarım sıkılmamm:((

bende sabah 1 dlm kızarmış ekmek, 1 yumurta 2 siyath,2 yeşil zeytin
peynir yedimmm birazda maydanozz.. :nazar::nazar::nazar: günleridirr çozutmuştumm toparlanmak istiyorum artık

günaydınnn

ilk 15 kiloyu 1300 kalorilik diyetle verdim 12 kiloda monti diyetiyle verdim 65 te çakıldım kaldımmm
bi aldımbi verdim neredeyse 1 yıldır böyleee bakalım kb sayıcam bi süre umarım sıkılmamm:((

bende sabah 1 dlm kızarmış ekmek, 1 yumurta 2 siyath,2 yeşil zeytin
peynir yedimmm birazda maydanozz.. :nazar::nazar::nazar: günleridirr çozutmuştumm toparlanmak istiyorum artık

Ben de 1300lük kalori diyetine mi başlasam acaba :S Sen çok iyi kilo vermişsin,sarısı benim başıma :)
Bundan sonra ben de ekmek yiyicem sabahları 1 dilim,bakalım belki kıpırdar.
Bi de fazla yemediğim için mi bilmiyorum ama metabolizmam yavaş,ilk zamanlarda böyle bi problem yoktu.Şimdilerde ise günde 1 kez ya çıkıyorum,ya çıkamıyorum.Bu yüzden de durmuş olabilir belki :(

ekmek yemelisin bencedee , ben salatada yiyorum ekmektee yogurt yedim öglen azcıkk

Back