• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

cnm sen çok pozitif bi insansn ya :D olucak inşallah dediğin :) ben bugun azcık kaçırdım ama yarın toparlanıyorum tekrar :) çok değil az kaldı zaten artk 3 bucuk kilocuk kaldı ondan belkide bi rahatladm azck :) yavaş yavaş veririm onuda hem öyle olunca alınmıyoda geri kolay kolay kalıcı veriyorum çnkü şimdi mesela biraz yesem bile almıyorum kilo sabitleniyo az cık kısınca dikkat edince düşmeye başlıyo :)

yaaa canım sen nerelerdesiiiin gözüm hep seni arıyor valla hatta msj yazacaktım sana bugün :)
3.5 kilo çok değilmiş gerçekten canım bugün kendini şımartmış ol hakkettin ama yarın tam gaz devam ediyoruz tmm mı :)

hoşbulduk tatlım evet bende bugün başladım,davetin için sağ ol cnm evet bu daha iyi gibi ama uzun süre yapmak iyi değil hiçbir diyeti tabi :D tatlım benim boyum 160 hedef kilom 50 inşallah ..
ya kuzum bak ne diycem siyah zeytinin puanı yok mu bir de dışarıda yemek yiyeceğim zaman nasıl puan verecem bu gün çiğ köfteye baktım durdum :Dpuan listemi aldım yanıma ,sevgilim çok güldü inceledi düğüne kadar 50 kilo olmak istiyorum.20 nisan düğün ama kpss den atanırsam aralık sonu ocak gbi...birlikten muhteşem bir kuvvet çıksın canım ortaya...
bir de kuzum yediklerinizi yazın da hepimize alternatif liste olsun:56:
ayy canımm şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim Allah mutlu mesut etsin inş.;) siyah zeytinin puanı var canımmda ay unuttum iyi mi :) bir yerde okumuştum 5yesil zeytin 1 puan siyah zeytininde tanesi 2 puan mıydı ayy şimdi ne desem yalan olur ama siyah zeytin puanı daha yüksekti tatlım okuduğum yeri bulamadım ama bulunca söylerim sana cnmm :) canım çiğköfteyide şöyle puanlandırıbilirsin çiğköftenin içindekileri ayrı ayrı değerlendirerek mesela bulgurun puanı içindeki sebzelerin her birinin puanı ve lavaşın puanı vs vs toplarsak ortaya çıkar çiğköfte yediğinde kaç puan yediğin :) yediklerimizi yazmak iyi fikir canım hem dediğin gibi alternatif olur hemde motive oluruz yarında itibaren başlayalım o zamn yediklerimizi yazmaya :)

arkadaşlar dün 1 hafta tartılmayacağımı söylemiştim ama sözümde duramadım ama iyi ki durmamışım çünkü tartıya çıkınca gördüklerime inanamadım:)) bir baktım 72 olmuşum bu benim sabahları kalkınca ki kilomdu ama şimdi gün içerisinde de 72 yim kaç gündür bir fark olmuyo diye üzülüyordum ancak 1 günde o farkı gördüm yani aslında kilo vermiyoruz gibi gözüktüğü zamanlar sonrasında hızlı bir etki görmemek mümkün değilmiş.. 75.5 ile başlamıştım 72 olduğuma göre 18 günde 3.5 kilo gitmiş bu durumda 1 ay dolduğunda ki demekki ben 6 günde bir kilo veriyorum 12 gün kaldığına göre 2 kilo daha verebilirim.. ve ayda toplam 5 kilo gibi olur ve bence bu da gayet normal yani karbonhidrat diyeti kesinlikle etkili bir diyet... en azında yediğim herşeyin içinde ne var ne yok okumuş öğrenmiş oluyorum markete gittiğimde aldıüım her ürünün karbonhidrat değerine bakıyorum mesela yıllardır diyet yapmak için kullandığım etimekte bile 78 değer varmış eskiden aldığım çikolata bisküvi değerleri uçmuş durumda 1 paket yeseniz 2 günlük değeri almış oluyorsunuz ve düşününce ne kadar ağır şeyler yediğimi daha iyi anlıyorum.resmen vücuda eziyet etmek bu... elbette onları da yiyebilirim ama kontrol dahilinde..

tebrikler canmm çok sevindim gayet güzel ilerliyorsun aynen devam o kalan 2 kiloyuda vereceksin sen eminim :))

selam kızlar ,,, nasıl gidiyor diyetli günler....Ben ilk gün tam 1 kilo verdim 58 oldum ama iki günde değişen bişi yok :((((

Allaım allaım ya 10 gündür bu diyeti uyguluyorum tartıda tık yok :((( daha önce ben bu diyetle çok güzel kilo vermiştim yaaa şimdi niye böyle oldu :((( neyse bir ay geçsin bakalım.Günde 40kb'ı geçmiyorum aynen listeye uyuyorum :( :44:

yaaa canım sen nerelerdesiiiin gözüm hep seni arıyor valla hatta msj yazacaktım sana bugün :)
3.5 kilo çok değilmiş gerçekten canım bugün kendini şımartmış ol hakkettin ama yarın tam gaz devam ediyoruz tmm mı :)

burdaym cnm nete giremedim bu hafta pek ama devam ediyorum diyete görenler çok zayıfladın diyolar cok değil 6-7 kilocuk diyorum bnde :) hatta dün gecen kış alıpta yaz boyunca giremediğim kotumu giydim çok mutlu oldum nişanlım zayıflama böyle kal diyo gerçi bu aralar zayıflamak için özel bi çaba sarfetmiyorum kendiliğinden gidiyo kilolarm ekmek yemiyorum sadece bide abartmadan yemeye çalışıyorum abur cubur a haftada bi kez şzşn veriyorum kendime oda aşırıya kaçmadan sen naptın nası gidiyo tartıda -kg ları görüyosundur umarım :)

tamam dün son kalan 23 puanımı biraz hoyratça kullandım ve aştım ama kaç gündür değişme yok ilk gün tam 1 kg vermiştim :( bir hafta olduysa bırakacam başka bir diyete geçip deneyeceğim ne oldu bana yaaa niee durdu kilo vermem ...Ha bu arada belirgin bir şekilde inceldim ama kilo değişmediii

tamam dün son kalan 23 puanımı biraz hoyratça kullandım ve aştım ama kaç gündür değişme yok ilk gün tam 1 kg vermiştim :( bir hafta olduysa bırakacam başka bir diyete geçip deneyeceğim ne oldu bana yaaa niee durdu kilo vermem ...Ha bu arada belirgin bir şekilde inceldim ama kilo değişmediii

Eğer incelme görüyorsan bence diyeti bırakma.Vücutta su birikiyor.Kiraz sapı filan iç.Adet dönemin yakın olabilir.Öyle kilo sabitleniyor ama sonra bir bakıyorsun bir günde birkaç kilo birden vermişsin.Yine de sen bilirsin tabi.

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım bu diyete:)
yıllar önce bir arkadaşım bu diyetle deli kilo vermişti umarım bende devam edebilirim!!!
yediklerimi yazayım
sabah:
2 yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin
sanırım buradan aldığım puan 1 o da zeytinden
öğle:
1 porsiyon sebzeli et yemeği
1 kutu ayran
buradanda 11 toplamda
akşam:
balık düşünüyorum yanında salata:)
hııı unuttum kahvenin yanında 1 çikolata bayram şekeri gibi olandan hani kahve dünyasında veriyorlar ya:)) ama onun puanını bilmiyorum....

Bugün 2.gün dün akşam yediğim kazandibini saymazsak herşey yolunda
Sabah yediklerim
1Yumurta
2Parça peynir
4 tane zeytin
Öğle
1Bardak kefir

Bugün 2.gün dün akşam yediğim kazandibini saymazsak herşey yolunda
Sabah yediklerim
1Yumurta
2Parça peynir
4 tane zeytin
Öğle
1Bardak kefir

Bi tek sen varsn heralde canim. :) neyse birlikte devam ederiz o zmn :) hedefin kac canm suan kac kilosun :) bilgin varmi bilmiyorum ama aci biber gercktn ise yariyo egerki miden saglamsa her yemekte kullanderim canim

Bi tek sen varsn heralde canim. :) neyse birlikte devam ederiz o zmn :) hedefin kac canm suan kac kilosun :) bilgin varmi bilmiyorum ama aci biber gercktn ise yariyo egerki miden saglamsa her yemekte kullanderim canim

Bende nerde o sağlam mide:) su sıralar 66 civarı çıkıyorum
Hergün değişiyor kilom onun için net birşey diyemiyorum
Hedefim ise önce 60 e tabi 56 ya hayır diyemiycem:)
Senin hedefin kaç?
Akşam yediğim ise 1 porsiyon döner ve 1 dilim ekmek:)

Benim hedefim 58 cnm :) ama 60 ta kafi 68 dim ben hatta 68.7 ydim simdi cok sukur 62.2 yim :) 56 da cok zayif oluyom sevmiyom oylede ondn :) 58 - 60 kafi bana :)

Benim hedefim 58 cnm :) ama 60 ta kafi 68 dim ben hatta 68.7 ydim simdi cok sukur 62.2 yim :) 56 da cok zayif oluyom sevmiyom oylede ondn :) 58 - 60 kafi bana :)

Ben hayatım boyunca 63 un altına inemedim canım bakma öyle 56
Falan dediğimde:) bi 60 görsem yetecek banada!!!
Sen sadece bu diyetle mi verdin kilonu

Ben hayatım boyunca 63 un altına inemedim canım bakma öyle 56
Falan dediğimde:) bi 60 görsem yetecek banada!!!
Sen sadece bu diyetle mi verdin kilonu

Cogunlugunu bu diyetle cnm 6.5 kilo verdim 5 I bu diyetle diyebilirim :) gunaydn bu arada :)
Regl olucm onun siskinligimi bilmiyom ama veremiyorm suan kilo :( az sonra tartilcm bakalim kiprasma varmi :)

62.5 I'm :( ama regl oldm :( koyvermicem :) siskinlgm gidinve belki 1-2 kilo gider :) umut fakirin ekmegi iste :)

Back