• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yaa ben şimdi yediklerimi sayıyımmı arkadaşlar sabah 100 gr peynir öğlen köfte yedim ayran içtim onunda kb değerine baktım 8,4 müş iki tane küçük domates yedim közde ama yediklerim ağzımda gibi çokmu yedim acaba yaa ben köftede inegöl köfteydi ve yaklaşık 8 yane fln yedim :((

tsk ederimmm:17: 2 ayda verdim 17 kiloyu.bu elbiseyi almistim dugunde giycem diye, giydim iste :D

2 ayda 17 kilo ha süper maşallah sana.peki kaç karbonhiadratla kapattın günü.kaç lt su içtin spor yaptınmı sorular şimdilik bu kadar:1:

evettt ben de aranıza katıldım geçen hafta 75.5 idim şimdi 73.3 ve tek yaptığım markete gidince şeker çikolata bölümünden hızlıca ayrılmak ve her aldığım ürünün karbonhidrat şeker yağ oranını iyice okuyup öyle almak ve güllü yeşil çay içmek.. şuan işin başındayım ama kesin kararlıyım 1 ay sonra 65 olucam ahanda buraya yazdım:))) oh be yazınca daha bi kararlılık geldi çok şükür:))

bende bugün başladım 9 lu çay aldım.ayrıca karbonhidrat diyetine de başladım ufaktan.ama sanmıyorum ki 1 ayda 8 kg verceğimi.nerdeee verebilceğimi bilsem bende senin gibi ahanda buraya yazdım derdim:1:
ayrıca evimde hiç bir yağ türünü bulundurmuyorum artık et ürünlerini kendi yağında pişiriyorum yumurta yı bile yağsız tavada yaptım güzel oldu.. şeker denen şeyin hiç olmadığını düşünüyorum lugatımdan sildim... yeme işi benim için sadece yaşamak için yeterli olduğu kadar durumuna geldi yani yemek için yaşamıyorum işin matematiğine indim diyebilirim.. ne yediğim hesabını yapıyorum oysa eskiden ne bulursam yiyordum yani pastaymış börekmiş kaloriliymiş kilo yaparmış hiçç düşünmüodum.. sanki de çok kilo vermiş gibi yazdım ama 1 ay sonra o da olur inşallah ve öyle yazarım mutlu bir şekilde...

şekeri lugatından sildin mi nası yaptın:1:birde ben yapsam şekeri çikolatayı pasta böreği lugatımdan silmeyi:1:bu arada 2010 da yapmıştım ilk kez bu diyeti bol kaçamaklı yaptım tabi ama sanırım 3 ay da felan vermiştim 10 kg:9:bu topiğin 100 lü sayfalarında adım geçek sık sık kaçamak yapan biri olarak:9:

slm bende bugün başladım bu diyete bende 75 dim ama farklı bi diyet uygulayarak 73,5 düştüm boyum 1,70 kilom 73,5 ideal kilom 64 o yüzden 10 kilo vermem lazım ama bişi sorcam bilen varsa eğer sabah öğle akşam die öle ayırmamıza gerek varmı puanın hepsini gün içinde acıkınca saatlere bölmeden yesek olmazmı ???

Mesela canım sabahtan neler yiceğine karar ver atıyorum 20 çıktı toplam arada acıktın mı az kbli bi meyve yada ne biliyim fındık ceviz ye biraz ana menülerine karar verirsen arada yediklerinde daha düzenli olur,yoksa belirlemezsen kaçıyo gidiyo :9: Birde mesela vermen gereken kilo o kadar çok değil yavaş yavaş ver günde 30 kb sınırı ideal gibi tabii deneyip görmen lazım:)

Bu rada hoşgeldiniz kızlar bi neşelendi burası:32:

Bende bugü dışardaydım dondurma falan yedim:18: ama akşama sadece ızgara bonfile ve yoğurt yicem söz:21:

Son düzenleme:
Mesela canım sabahtan neler yiceğine karar ver atıyorum 20 çıktı toplam arada acıktın mı az kbli bi meyve yada ne biliyim fındık ceviz ye biraz ana menülerine karar verirsen arada yediklerinde daha düzenli olur,yoksa belirlemezsen kaçıyo gidiyo :9: Birde mesela vermen gereken kilo o kadar çok değil yavaş yavaş ver günde 30 kb sınırı ideal gibi tabii deneyip görmen lazım:)

Bu rada hoşgeldiniz kızlar bi neşelendi burası:32:

Bende bugü dışardaydım dondurma falan yedim:18: ama akşama sadece ızgara bonfile ve yoğurt yicem söz:21:

ben hep köfte yedim ama dışarda yedim sanırım inegöl köfte miğdem bulanıyo şuan bidaha bişi yemem sanırım yatarkende süt içmeyi düşünüyorum bağırsaklarıda çalıştırıyo hem ama nieyse bu köftelerle diyet bozmuş gibi hissediyorum :(

ben hep köfte yedim ama dışarda yedim sanırım inegöl köfte miğdem bulanıyo şuan bidaha bişi yemem sanırım yatarkende süt içmeyi düşünüyorum bağırsaklarıda çalıştırıyo hem ama nieyse bu köftelerle diyet bozmuş gibi hissediyorum :(
Yok canım ya zaten baktıysan köftede pek bi karbonhidrat yok ızgaraysa tabii yanında ekmek yemediysen:)

2 ayda 17 kilo ha süper maşallah sana.peki kaç karbonhiadratla kapattın günü.kaç lt su içtin spor yaptınmı sorular şimdilik bu kadar:1:

bende bugün başladım 9 lu çay aldım.ayrıca karbonhidrat diyetine de başladım ufaktan.ama sanmıyorum ki 1 ayda 8 kg verceğimi.nerdeee verebilceğimi bilsem bende senin gibi ahanda buraya yazdım derdim:1:

şekeri lugatından sildin mi nası yaptın:1:birde ben yapsam şekeri çikolatayı pasta böreği lugatımdan silmeyi:1:bu arada 2010 da yapmıştım ilk kez bu diyeti bol kaçamaklı yaptım tabi ama sanırım 3 ay da felan vermiştim 10 kg:9:bu topiğin 100 lü sayfalarında adım geçek sık sık kaçamak yapan biri olarak:9:

50 kb yle kapattim hep.proteini fazla tuketmedim, sevmiyorum ve ya tiksindim diyelim.su cimedim, spor yapmadim:9::9::9: sekeri silmedim,cunku zaten kb yi direk cikolatadan aldim.istedigimi yiyodum, ama puana gore.kacamak hic yapmadim.zaten kb disinda kacamak artik direk bozmak oluyor

evet bugün de evde leslie sansone ile yürümeye başladım.. ne zamandır yürüyüş arkadaşı arıyordum bulamıyordum şimdi buldum... gerçekten işe yarayacak gibi baya bi terletiyor... daha önce spor kulübüne para vermiştim üstüne bir de rezil olmuştum ne ağır hareketler yaptırdılardı her yanım sakatlandıydı... evde en azından yanlış yapınca ya da çok yorulunca dinlenebiliyorsun.. hem öyle bir gaza getiriyor ki kadın maşallah süper yani... az önce tartıldım 72.8 olmuşum...

Gunaydn kizlar 62.5. Le geri donus yaptm :)
Hedefime 3.5 kaldi :) ay sonuna kadar 60 olmak istiyodm bakalm insallah olurum direncim kirildi sanirim haftalardr 63.5 altina inemiyodum 4mdi yeniden donus yaptm yakinda dugunum olabilir incelmem lazim bugun twistter a da basliyorum

Gunaydn kizlar 62.5. Le geri donus yaptm :)
Hedefime 3.5 kaldi :) ay sonuna kadar 60 olmak istiyodm bakalm insallah olurum direncim kirildi sanirim haftalardr 63.5 altina inemiyodum 4mdi yeniden donus yaptm yakinda dugunum olabilir incelmem lazim bugun twistter a da basliyorum

işte geldiiiimmmmm burdayım :) tatlım şimdiden hayırlı olsun düğünün inş ömür boyu mutluluklaaaar :) bugün başlamış bulunuyorm diyete
1domates 6p
1salatalık 4p
100gr beyaz peynir 1p
toplam 11p ile kahvaltı faslını atlatmış bulunuyoorum yuppiiii :)
sen ne yaptın cnm başladın mı?

arkadaşlar yaklaşık 15 gündür karbonhidrat diyeti yapıyorum 75.5 ile başladım şu an tok karnına 73.1 geliyorum sabahları 72.2 gibi oluyo fakat yaklaşık 3-4 gündür aynı rakamlarda gidip geliorum bi azalma yok acaba genelde 2 kilodan sonra bi durma mı söz konusu oluyor yoksa şuana kadar sadece su kaybı mı yaşadım bilmiyorum sizin deneyimleriniz nasıl? belli bir zamandan sonra bir durgunluk oluyor mu ? 2 kilocuktan sonra sizce bu normal mi gerçi 1 ayı tamamlayınca daha net anlaşılacak ama deneyimlerinizi merak ettim...

selam kızlar bende geldim burayaaaaa.Ya okudum okudum ve 2 hafta inşallah harfiyen yapmaya karar verdim yarın inşallah başlıyorum.Hemen bir liste yapayım şu puanları.2 hafta uygulayıp,5 günde 5 kilo diyeti de yaparım üstüne ... oooooh 59 kilo ile başlıyorum hadi bakalım.
18.09.2012 başlangıç günüm 59 kiloyum :(
02.10.2012 inşallah final : ?

neyse moral bozukluğu yok :))) istediğim kiloya 16 kilocukkk kaldı kurban bayramına kadar 6 sından kurtulmak istiyorum geriye 10 kilocuk kalacak inşallah ben en iyisi kurban bayramına kadar yazmayım... 6 kilo verip de kurban bayramında yarısını almam inşallah :)) hehe uçtum iyice vermediğim kiloyu alırmıyım diye şimdiden telaşa düştümm kaptırdım kendimi yaa:))

işte geldiiiimmmmm burdayım :) tatlım şimdiden hayırlı olsun düğünün inş ömür boyu mutluluklaaaar :) bugün başlamış bulunuyorm diyete
1domates 6p
1salatalık 4p
100gr beyaz peynir 1p
toplam 11p ile kahvaltı faslını atlatmış bulunuyoorum yuppiiii :)
sen ne yaptın cnm başladın mı?

hoş geldin tatlım :D çok teşekkür ederim saolasın darısı başına yada eger evliysen ömür boyu mutluluklar inşallah :)

hoşbulduk canımm :D çok tesekkürler bekarım o yüzdeeeennn hayırlısıyla darısı başıma :D iyi ki bu diyeti yapalım demişsin tatlım ya diğer diyet neydi öyle resmen eziyet :))

selam kızlar bende geldim burayaaaaa.Ya okudum okudum ve 2 hafta inşallah harfiyen yapmaya karar verdim yarın inşallah başlıyorum.Hemen bir liste yapayım şu puanları.2 hafta uygulayıp,5 günde 5 kilo diyeti de yaparım üstüne ... oooooh 59 kilo ile başlıyorum hadi bakalım.
18.09.2012 başlangıç günüm 59 kiloyum :(
02.10.2012 inşallah final : ?

fer_ra :) hoşgeldin canım ben bugün başladım diğer diyetten daha güzel bu emin ol :) boyun ve hedef kilon kaç canım?

neyse moral bozukluğu yok :))) istediğim kiloya 16 kilocukkk kaldı kurban bayramına kadar 6 sından kurtulmak istiyorum geriye 10 kilocuk kalacak inşallah ben en iyisi kurban bayramına kadar yazmayım... 6 kilo verip de kurban bayramında yarısını almam inşallah :)) hehe uçtum iyice vermediğim kiloyu alırmıyım diye şimdiden telaşa düştümm kaptırdım kendimi yaa:))

merhaba citoles inş. hedeflediğin kiloya inersin bende bu diyete başladım bakalım kurbana kadar kaç kilo verecez (inş.veririz yani;)) burda hep birlikte destek olalim birbirmze motive olursak daha kolay kilo veririz gazamız mübareeeeekkkk olsuuuun :)

evet kesinlikle destek şart burda yazmak bile moralimi düzeltiyor en azından kayıtlara geçtiğim için kilo verme çabamı pes etme düşüncesi uzak kalıyor:)) ben bugün de 73.1 72.8 lerde gidip geliyorum sabahları 72.2 ye iniyordum genellikle ama adet dönemim yaklaştı ondan mı bilmiyorum bi kaç gündür ilerleme kaydedemiyorum... ama kurbana en az 5 kilo hedefledim daha önce de dediğim gibi 69.9 u bi görsem o gazla 60 a kadar hiç dert etmeden inicem yani en azından diyetin etkilerini görmeye başladığım rakamlar olur benim için... şuan verdiğim kararla bir hafta tartılmayacam zırt pırt basküle çıkmak sinir kat sayılarıma zarar verebilir bu da sindirim sistemimi etkilerse sınuç daha da olumsuz bence zayıflama işi tamamen psikolojil dert ettikçe yapışıyor kilolar insana ve sanırım öncelikle yapılması gereken şişmanlığı kabul etmek. bu ilk aşama geçildikten sonra kilo vermeye odaklanmak daha kolay ki ben eskiden zayıflığımla ün yapmış biri olarak 75 kiloya çıktığımda bile kendimi eskisi gibi sanıyordum... ayrıca aynalar insanı yanıltıyor şişmanlığını farketmenın en iyi yolu fotograflar ve ablamın yaptığı yöntemi paylaşmak isterim ki kendisi dukan diyeti ile yaklaşık 10 kilo verdi... birgün gardrobunun kapısını bı actım kı ne goreyım ablam unlu mankenlerden birinin fotografının yüzüne kendi vesikalık resmini yapıştırmış önceleri güldüm ama sonra yaratıcı bir yöntem olduğunu düşündüm insan kendisini nasıl görmek istiyor öncelikle buna karar vermeli...

evet kesinlikle destek şart burda yazmak bile moralimi düzeltiyor en azından kayıtlara geçtiğim için kilo verme çabamı pes etme düşüncesi uzak kalıyor:)) ben bugün de 73.1 72.8 lerde gidip geliyorum sabahları 72.2 ye iniyordum genellikle ama adet dönemim yaklaştı ondan mı bilmiyorum bi kaç gündür ilerleme kaydedemiyorum... ama kurbana en az 5 kilo hedefledim daha önce de dediğim gibi 69.9 u bi görsem o gazla 60 a kadar hiç dert etmeden inicem yani en azından diyetin etkilerini görmeye başladığım rakamlar olur benim için... şuan verdiğim kararla bir hafta tartılmayacam zırt pırt basküle çıkmak sinir kat sayılarıma zarar verebilir bu da sindirim sistemimi etkilerse sınuç daha da olumsuz bence zayıflama işi tamamen psikolojil dert ettikçe yapışıyor kilolar insana ve sanırım öncelikle yapılması gereken şişmanlığı kabul etmek. bu ilk aşama geçildikten sonra kilo vermeye odaklanmak daha kolay ki ben eskiden zayıflığımla ün yapmış biri olarak 75 kiloya çıktığımda bile kendimi eskisi gibi sanıyordum... ayrıca aynalar insanı yanıltıyor şişmanlığını farketmenın en iyi yolu fotograflar ve ablamın yaptığı yöntemi paylaşmak isterim ki kendisi dukan diyeti ile yaklaşık 10 kilo verdi... birgün gardrobunun kapısını bı actım kı ne goreyım ablam unlu mankenlerden birinin fotografının yüzüne kendi vesikalık resmini yapıştırmış önceleri güldüm ama sonra yaratıcı bir yöntem olduğunu düşündüm insan kendisini nasıl görmek istiyor öncelikle buna karar vermeli...

haklsın canım burada yazmak birbimze destek olmak hem kendini hemde karşındakini çok motive ediyor :) adet dönemlerinde kilo verememen çok normal adet bi bitsin birden kilo verdiğini farkedeceksin veremiyorum deyip sakın bırakma olur mu adet bitene kadar hiç tartılma bile :) öncelikle insan kendine inanmalı bence ve beyninde bitirmeli pilavdan dönenin kaşığı kırılsın hesabı ;) dukanı bende yaptım ama bence karbonhidrat diyeti daha güzel tüm besinleri 50 puanı aşmadan canının istediğini yiyebiliyorsun :) ablanın yöntemi güzel aslında bende yapmayı düşünüyorum bir de böyle deneyelim değil mi :)

cnm sen çok pozitif bi insansn ya :D olucak inşallah dediğin :) ben bugun azcık kaçırdım ama yarın toparlanıyorum tekrar :) çok değil az kaldı zaten artk 3 bucuk kilocuk kaldı ondan belkide bi rahatladm azck :) yavaş yavaş veririm onuda hem öyle olunca alınmıyoda geri kolay kolay kalıcı veriyorum çnkü şimdi mesela biraz yesem bile almıyorum kilo sabitleniyo az cık kısınca dikkat edince düşmeye başlıyo :)

fer_ra :) hoşgeldin canım ben bugün başladım diğer diyetten daha güzel bu emin ol :) boyun ve hedef kilon kaç canım?

hoşbulduk tatlım evet bende bugün başladım,davetin için sağ ol cnm evet bu daha iyi gibi ama uzun süre yapmak iyi değil hiçbir diyeti tabi :D tatlım benim boyum 160 hedef kilom 50 inşallah ..
ya kuzum bak ne diycem siyah zeytinin puanı yok mu bir de dışarıda yemek yiyeceğim zaman nasıl puan verecem bu gün çiğ köfteye baktım durdum :Dpuan listemi aldım yanıma ,sevgilim çok güldü inceledi düğüne kadar 50 kilo olmak istiyorum.20 nisan düğün ama kpss den atanırsam aralık sonu ocak gbi...birlikten muhteşem bir kuvvet çıksın canım ortaya...
bir de kuzum yediklerinizi yazın da hepimize alternatif liste olsun:56:

Back