- 11 Eylül 2012
- 73
- 73
- 48
cnm sen çok pozitif bi insansn yaolucak inşallah dediğin :) ben bugun azcık kaçırdım ama yarın toparlanıyorum tekrar :) çok değil az kaldı zaten artk 3 bucuk kilocuk kaldı ondan belkide bi rahatladm azck :) yavaş yavaş veririm onuda hem öyle olunca alınmıyoda geri kolay kolay kalıcı veriyorum çnkü şimdi mesela biraz yesem bile almıyorum kilo sabitleniyo az cık kısınca dikkat edince düşmeye başlıyo :)
ayy canımm şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim Allah mutlu mesut etsin inş.hoşbulduk tatlım evet bende bugün başladım,davetin için sağ ol cnm evet bu daha iyi gibi ama uzun süre yapmak iyi değil hiçbir diyeti tabitatlım benim boyum 160 hedef kilom 50 inşallah ..
ya kuzum bak ne diycem siyah zeytinin puanı yok mu bir de dışarıda yemek yiyeceğim zaman nasıl puan verecem bu gün çiğ köfteye baktım durdumpuan listemi aldım yanıma ,sevgilim çok güldü inceledi düğüne kadar 50 kilo olmak istiyorum.20 nisan düğün ama kpss den atanırsam aralık sonu ocak gbi...birlikten muhteşem bir kuvvet çıksın canım ortaya...
bir de kuzum yediklerinizi yazın da hepimize alternatif liste olsun
yaaa canım sen nerelerdesiiiin gözüm hep seni arıyor valla hatta msj yazacaktım sana bugün :)
3.5 kilo çok değilmiş gerçekten canım bugün kendini şımartmış ol hakkettin ama yarın tam gaz devam ediyoruz tmm mı :)
tamam dün son kalan 23 puanımı biraz hoyratça kullandım ve aştım ama kaç gündür değişme yok ilk gün tam 1 kg vermiştimbir hafta olduysa bırakacam başka bir diyete geçip deneyeceğim ne oldu bana yaaa niee durdu kilo vermem ...Ha bu arada belirgin bir şekilde inceldim ama kilo değişmediii
Bugün 2.gün dün akşam yediğim kazandibini saymazsak herşey yolunda
Sabah yediklerim
1Yumurta
2Parça peynir
4 tane zeytin
Öğle
1Bardak kefir
Bi tek sen varsn heralde canim. :) neyse birlikte devam ederiz o zmn :) hedefin kac canm suan kac kilosun :) bilgin varmi bilmiyorum ama aci biber gercktn ise yariyo egerki miden saglamsa her yemekte kullanderim canim
Benim hedefim 58 cnm :) ama 60 ta kafi 68 dim ben hatta 68.7 ydim simdi cok sukur 62.2 yim :) 56 da cok zayif oluyom sevmiyom oylede ondn :) 58 - 60 kafi bana :)
Ben hayatım boyunca 63 un altına inemedim canım bakma öyle 56
Falan dediğimde:) bi 60 görsem yetecek banada!!!
Sen sadece bu diyetle mi verdin kilonu
Bende varim geri donus yaptm kimse yokmuuuuuuu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?