• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün tartıda gördüğüm rakamı unutmak istiyorum, ipin ucu gerçekten çok fena kaçmış, bu sabah daha iyi anladım :)

benimde kaçmış şimdi baktımdaaa bu kiloyu reddediyorum ben ya niye çok çikolata oluyoki bu bayram alallalaaaaa:27::50: neyseeeeeeeee hçbirsey bitmiş değil hergün bi umut yani iyiki inanç var yokssa halimiz haraptı:19:

Canim ilac kullandigin icin zararli olurmu olmazmi bilmiyorum doktorunla bi konus istersen ona danismadan yapma bence ben yaptim bi haftada 1.8 kilo verdim yaklasik 2 kilo ama bence sen once doktoruna danis cnm ilaclarna yan etkisi olabilir bu diyetle ilgili bi yazida ilac kullananlar icin bide tam hatirlamiyorum ama bazi hastaliklar icin uygun degilmis o yuzden doktor kontrolunde olmasi daha iyi olur bence ;) sonucta sagligin daha onemli tatlim

tamam tatlim anladim,dogru diyosun. sagol ilgilendiyin icin canim.

Eveeeet butun kizlar toplanalim tekrar :) bugun 64.2 ile acilis ben yapiyorum ramazan bayrami boyunca arti bi hafta oncesnde diyete ara vermis olmama ve bayram boyunca deli gb tatli yememe ragmen sadece 400 gr almis olmanin sevinci ile yeniden baslamis bulunmaktaym :) bu hafta sonunda 62 li rakamlari gormek istiyorum :) hepimize az karbonhidratli bir gun diliyorum

Ben varım :)
Bayram sonrası zaman kaybetmeden diyete başladım.

selam kızlar...bende 2-3 gündür ipin ucunu kaçırmışdım yakaladım :52:ama elimden geldiğince sıkı tutuyorum işi....bu gün 62.8 'i gördüm regl günlerim başladığından şişlik ve tatlı krizlerim var:18:....size tavsiyem arada bir kayısılı diyet çaydan için .... çünkü et ve yumurta tüketince ister istemez bağırsaklar az çalışıyor bu da kilo veremiyormuşuz gibi moral bozuyor...:43: haydi arkadaşlar hep beraber hücummmmmmmmmm

bende buralardayımmmmmmmmmm 57 gördüm bugün tartı bana şaka yaptı sanırım:p

gözlerim 52yi arıyor hadi bakalım bayanlar:)

Hosgeldiniz canlarim :) bnde bugun az kb li yemeye gayret ettm bakalim yarinsabah gorcm tartida noldunu :) oh be gene hareketlendi forum :)

Gün içinde neler yediğimizi de yazalım, kaç kb ile günü kapattığmızı vs.
Hem birbirimize fikir vermiş hem de yeni gelenlere yol göstermiş oluruz.

Haklisin cnm ben sabah yarim gevrekle peynir yedim oglen tavuk bide az corba aksamda peynir yedim 50 gr bi dilimde salam yedim ustunede 2 bardak su bu gunu boyle kapaticm kac kb oldu bilmiyorum ama kaba taslak hesaplarsm 35 falan oluyo sanirim yarim gevrek 25 kb peynir 1 corba cok azdi bi porsiyonu 15 mis yarisini hesaplarsak 8 olsa aksmda peynirle 35 oluyo :) haydi kizlarkurtulalim fazlaliklarmzdn :)

Ben de bugün neler yediğimi yazayım...

Sabah fırında kabak( kabağı dilimleyip dilimlerin her iki yanına da azıcık zeytinyağı sürdüm) yedim, yanında 100 gr kadar lor peyniri.

Fırında kabak porsiyon (100 gr kadar) kb değeri: 4
Lor peyniri (100 gr): 1

Öğlen mantarlı tavuk yedim, şerit şeklinde kestiğim tavuk bonfileleri azıcık zeytinyağında pişirdim, 50 gr kadar da mantar ekledim.

Tavuk kb değeri: 0
Zeytinyağı: 0
Mantar (50 gr): 2.5

Akşam yemeğinde tonbalığı salatası.

1 kutu konserve ton balığı: 0
Göbek salata: 5
Zeytin: 1
Zeytinyağı: 0

Günün toplamı: 13.5 kb

Son düzenleme:
Supersin cnm ama calisirken biraz zorlniyorum been :( yarin sabah haslanmis yumurta yicem peynirle yaRin gevrek yok ;) o zmn daha az oluyo kb

Supersin cnm ama calisirken biraz zorlniyorum been :( yarin sabah haslanmis yumurta yicem peynirle yaRin gevrek yok ;) o zmn daha az oluyo kb

Mümkün olduğunca proteinli besinleri yersek kb değerini daha düşük tutmuş oluruz ama dediğin gibi dışardayken kb değerini düşük tutmak zor oluyor.

ben kötülüğün daniskasını yaptım galiba 5 baklava ne demek ya! kuscaktım artık:S
ahhh ben ah!!! onun dışında gayet iyi beslenmiştim :/

Gunaydn kizlar 63.8 le basladm gune hemde tuvalete cikmadan :) yarin 63.5 I gorurum gb me geliyo :) bugun gevrek (simit) yemicem daha az kb ile kapaycm bakalim :)

Şu ana kadar 30 kb oldu, akşama kadar 45 kb olur :)

2-3 hafta kadar tartılmicam, bir anda sürpriz olsun istiyorum.

Buzdanmadam hoşgeldin :)

Bugünü 42 kb ile kapattım, bu saatten sonra bir şey yemem.

Back