• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar bende buralardayım bu gün hastaneye gittiğimden dolayı dışarda yemek zorundaydım...sabah baktım kilom 62.8 di yarında aynı olur inşallah....:54:
örnek menüler yazmak süper olmuş bir birimizi aydınlatırız....:7:

Sabahtan aksama -200 tartmmi bozuk acaba dedim ama kiz kardesmn tartisinda da tartildm ayni :) eylul sonunda istedgm kiloya ulasicm gibi gorunuyo :)

Sabahtan aksama -200 tartmmi bozuk acaba dedim ama kiz kardesmn tartisinda da tartildm ayni :) eylul sonunda istedgm kiloya ulasicm gibi gorunuyo :)

Hedef kilon kaç? Eylül sonuna kadar kaç kilo vermek istiyorsun?

Hedef kilom 58 :) son 5 kaldi :) haftada 1 kilo versem eylul sonunda 58 olurum :) hatta boyle kilo vermeye devam edersem 57 bile olabilirim :)

Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin artık :)
Eylül sonunda istediğin kiloda olabileceğini düşünüyorum.

Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin artık :)
Eylül sonunda istediğin kiloda olabileceğini düşünüyorum.

Bu diyete yeni basladm daha ama toplamda 2 kilo verdm gerci araya bayram falan girdi :) ay insallah cnm bak sabah 63 .5 I goruncee :) kistan beri veremedigim kilolarmin 5 inden kurtulmus olucam :) darisi basina :)

Bu diyete yeni basladm daha ama toplamda 2 kilo verdm gerci araya bayram falan girdi :) ay insallah cnm bak sabah 63 .5 I goruncee :) kistan beri veremedigim kilolarmin 5 inden kurtulmus olucam :) darisi basina :)
Vermen gereken çok fazla kilo yok o yüzden çok şanslısın :)
Benim yolum hayli uzun, yani tünelin sonundaki ışığı görmem için daha çok zaman var
:61:

Vermen gereken çok fazla kilo yok o yüzden çok şanslısın :)
Benim yolum hayli uzun, yani tünelin sonundaki ışığı görmem için daha çok zaman var
:61:

olsun cnm benm azmin elinden hiç bişi kurtulamaz ne kdar fazlan var aslında sen daha şanslısın forumu ne kdar zmndır takip ediosun bilmiyorum ama kilosu fazla olanlar daha cok veriyo kilo bu diyetle :) ben inanıyorum senn başarıcana :) kendi kendini motive et ben kendimden zayıf insnalra bakıp bnde oyle olucam her istediğimi giyicem diyorum :) eski zayıf fotolarıma bakıyorum en çokta kerdeşime :) insan çok afedersin kıtlıktan çıkmış gb yiyip nası kilo almaz ya çok sinir oluyorum kıza :) sende kendine bi model bul hedef koy :) emin ol fena gaza geliyo insan ;)

olsun cnm benm azmin elinden hiç bişi kurtulamaz ne kdar fazlan var aslında sen daha şanslısın forumu ne kdar zmndır takip ediosun bilmiyorum ama kilosu fazla olanlar daha cok veriyo kilo bu diyetle :) ben inanıyorum senn başarıcana :) kendi kendini motive et ben kendimden zayıf insnalra bakıp bnde oyle olucam her istediğimi giyicem diyorum :) eski zayıf fotolarıma bakıyorum en çokta kerdeşime :) insan çok afedersin kıtlıktan çıkmış gb yiyip nası kilo almaz ya çok sinir oluyorum kıza :) sende kendine bi model bul hedef koy :) emin ol fena gaza geliyo insan ;)
Çok teşekkür ederim.
Bu diyetin güzel tarafı ilk haftalarda hızlı bir şekilde kilo verebilmek, böylece insan daha çok motive oluyor :)

Hoşbuldum canım:) Yarın başlıyım diyorum bende bakalım,bu kb dediğinin puan toplamı sanırım:44:
Puanla kafanı hiç karıştırma bence.
Diyetin mantığı karbonhidrat tüketimini düşürmek.
Puanla hiç uğraşmadan yediğin her şeyin karbonhidrat değerini internetten bularak hesaplayabilirsin.
Buradaki listede yer alan bazı besinlerin karbonhidrat değerleri düşük verilmiş.
En güvenli ve basit yolu, paketli ürünlerin üzerindeki kb değerini, şayet paketli bir ürün değilse internette yer alan kb değerini esas almak :)

Puanla kafanı hiç karıştırma bence.
Diyetin mantığı karbonhidrat tüketimini düşürmek.
Puanla hiç uğraşmadan yediğin her şeyin karbonhidrat değerini internetten bularak hesaplayabilirsin.
Buradaki listede yer alan bazı besinlerin karbonhidrat değerleri düşük verilmiş.
En güvenli ve basit yolu, paketli ürünlerin üzerindeki kb değerini, şayet paketli bir ürün değilse internette yer alan kb değerini esas almak :)

Hmm tamam canım peki aşmamamız gereken bir sınır var mı bu kb değerinde?:)

Bu arada ben bugun 4 litre su ictim kizlar cok tuketebilmek icin her icisimde 2 bardak ictim ogleden once bi bucuk ogleden sonra bi bucuk aksam da bbi litre :) iyi geliyo hem cok aciktirmiyo hemde su faydAli ya :)

Peki canım çok sağol yarın kb değerimle birlikte burdayımm:16:
Rica ederim.
Ben kırmızı eti pek sevmiyorum ama bu diyette kırmızı et, beyaz et, yumurta ve lor peyniri çok önemli.
Bu besinlerin kb değerleri nerdeyse yok, aynı zamanda tokluk hissi veriyorlar.
Beslenme planına et, yumurta, peynir vs eklemezsen hem çok acıkıyorsun hem de 50 grlık karbonhidrat hakkı çabucak doluyor :)

Bu arada ben bugun 4 litre su ictim kizlar cok tuketebilmek icin her icisimde 2 bardak ictim ogleden once bi bucuk ogleden sonra bi bucuk aksam da bbi litre :) iyi geliyo hem cok aciktirmiyo hemde su faydAli ya :)
Doğru yapıyorsun, bu diyette çok fazla su içmek lazım, belli bir süre sonra ağızda kuruluk oluyor çünkü.

Rica ederim.
Ben kırmızı eti pek sevmiyorum ama bu diyette kırmızı et, beyaz et, yumurta ve lor peyniri çok önemli.
Bu besinlerin kb değerleri nerdeyse yok, aynı zamanda tokluk hissi veriyorlar.
Beslenme planına et, yumurta, peynir vs eklemezsen hem çok acıkıyorsun hem de 50 grlık karbonhidrat hakkı çabucak doluyor :)

Zaten tavuğa bayıldığım için bol bol haşlayıp haşlayıp yerim,evet şimdi baktımda benim bi günde yediklerime 50 kb yi hayli hayli aşıyormuşum yahu:) Bir de internette bulduğum tüm listeler aynı neredeyse.

Son düzenleme:
Zaten tavuğa bayıldığım için bol bol haşlayıp haşlayıp yerim,evet şimdi baktımda benim bi günde yediklerime 50 kb yi hayli hayli aşıyormuşum yahu:)
Ben de normal zamanda günlük ne kadar karbonhidrat tükettiğimi hesap ettim de, çok rahat 300 gr karbonhidrat tüketiyormuşum :)

Back